Тренировки в домашни условия - 89

• 70 269
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Звездичка, много благодаря !

# 586
Моля, като ти се възстанови рамото, можеш да си добавиш и леки тежести за ръцете. Даже с 0,5 кг натоварването осезаемо се повишава, но ги пробвай, преди да ги купиш. Трябва да прилепват добре около китката, иначе има чувство за дисконфорт. Другият вариант е да си вземеш малки гирички.
От мен днес една тренировка с пудовка от ФБ и кратка тренировка за вътрешна и външна част на бедрата с Валери Тюрпен.

# 587
Имам от Декатлон едни, които са 0.5 и да с лепенки за ръцете.
Днес направих 40 Мин ккикбос от фб, исках да видя калориите, че хапнах повече. Утре ще направя от линка, който ми прати.
Иначе бях при рехабилитатор, много ми помогна с рамото.

# 588
Предлагат ми 2 пудовки х 2.5 кг. Да ги взема ли или няма да са ми от полза с това малко тегло?

# 589
Твърде леки са. Под 6 кг няма смисъл.

# 590
Zvezdichka, хайде да споделиш по каква схема тренираш? Явно е, че имаш богат опит и не се придържаш стриктно към програма.

Дух, хубаво е да се мотивираш от минала слава. Моят опит показва, че тялото се мени ежегодишно според много неща и дори и спортната ми форма да задобрява, не мога да очаквам да имам същия релеф както преди две години с еди коя си програма. Т.е. тренирай си и се радвай на това как ти реагира тялото на сегашното натоварване.

Аз ще отчитам другата седмица.

# 591
Дана, идеалната ми схема би трябвало да е:
тренировка за долна част на тялото(обикновено балетна или пилатес, но не е задължително);
кардио тренировка (обикновено кикбоксинг);
интервална тренировка с тежести за цяло тяло;
почивка (може кратка йога до 20-25 минути);
тренировка с пудовка (може да е по-скоро аеробна или по-скоро силова, избирам според настроението си);
кардио тренировка (обикновено степ);
силова за горна част на тялото или за цяло тяло.
Тренировките са между 30-50 минути, като към по-кратките прибавям по 10-15 минути за ханш или бедра (1-3 пъти седмично).
Реално обаче доста често се оказвам с три интервални тренировки за цяло тяло на седмица за сметка на чисто силовата и едното кардио. Не следвам програми, тъй като в тях най-малко два от елементите липсват (пудовка и пилатес или пудовка и кикбоксинг). Вземам каквото ми харесва от различните предложения. Почти всички интервални са от програми, напр. през последните 4-5  седмици съм  правила тренировки от БР(силовите ги броя за интервални), някой от фиксовете(не помня Dirty Dozen remix към кой е като бонус), Metashred и Cardio Power. Някои от силовите - също. Наскоро правих силови от Clean Week и Hammer&Chisel. Понякога кардиото (напр. Core de Force) и, макар и по-рядко, тренировката за долна част на тялото(напр. Barre Legs от фикса,  Legs от Supreme 90, бонусните тренировки с дискове от PiYo). Реално, като изключим кратките допълнителни тренировки за долна част на тялото и йогата, не повтарям една и съща тренировка в рамките на месец. Така си поддържам интереса.

# 592
Звездичка, благодаря за подробното описание! Много полезна информация.

Аз приключих с Shaun Week. В началото на седмицата обмислях да карам по 30-дневния календар, но се отказах. Приятна програма е, но не е мой стил. За тези, които харесват T25, мисля че много ще им хареса.

От днес започнах Body Revolution. Знам, че тук има доста почитатели, а аз никога не съм я правила. Засега съм ентусиазирана, макар че имам малко съмнения как ще проработи при мен. Не заради самата програма, а заради мен Simple Smile не обичам да следвам дълги програми, защото ми омръзват.  Имаме и една седмица покрай деня на благодарността, когато няма да сме си вкъщи, а това усложнява нещата. Ще го мисля като дойде.

Успешна и спортна седмица Hug

# 593
Отчитам един час плуване, сауна и парна баня. Чувствам се много добре, трябва да започна да плувам и в София

# 594
Дух, много хубава програма.
Аз днес пробвах една по-нова тренировка на Линда с плъзгащи се дискове.

# 595
Благодаря звездичка.
Някой има ли впечатления за София от водна гимнастика или нещо подобно?

# 596
Благодаря звездичка.
Някой има ли впечатления за София от водна гимнастика или нещо подобно?
Ходила съм в хотел Рамада до централна гара на водна рехабилитация и водна гимнастика. Беше супер.

# 597
  • 1st floor
Отчитам Total Body Circuit и 1704 ккал за вчера. Свалила съм половин кг за първата седмица с Шон и броене на калории(макар не винаги да се вмествам в 1500  Mr. Green). Laughing Още половин кг ми трябва.

# 598
От мен Cardio Kicks 1 от Undeafeated и десет минути за външна част на бедрата с Мери Хелън Бауърс.

# 599
  • 1st floor
Разместих днешната и утрешната тренировка. Отчитам тази сутрин Алфа Кардио, калории за вчера 1620.

Общи условия

Активация на акаунт