Тренировки в домашни условия - 89

• 70 265
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
30 минути с Bob Harper - Ultimate Body Cardio Challenge. Trollface

# 571
Спомням си го това, на някак смътно. От тази серия най-много харесвах Body Rev Cardio Conditioning, а и до днес правя Totally Ripped Core.
Имах много амбициозни планове за вчера, но нещо ме домързя и правих Rhythmic Reps от Power Cardio. Между другото, програмата е подходяща за начинаещи, въпреки че Daily Burn я определят като средно ниво. Винаги има някой, който показва опростен вариант, като въпреки името не се набляга особено на кардиото. Ако някой търси програма за начало, е добър избор.
А днес е ден за почивка, така че ще правя само една кратка йога програмка.
Несле, и аз мисля, че прекалено натоварваш ставите и ти трябва почивка. Аз имах подобни проблеми с колената след Инсенити. Сега почти не правя плиометрични упражнения/кикбоксингът, степаеробиката и упражненията с пудовка ми осигуряват достатъчно аеробно натоварване/ и се чувствам добре. Важно e и добре да загряваш преди тренировка, не само заради ставите, а и заради сухожилията. Няма нищо по-неприятно от скъсан ахилес.

# 572
  • 1st floor
За вчера отчитам Ab Intervals, за днес - Lower Focus. Нямам нито време, нито желание за двойна тренировка в петък. Ще измествам втората в шести ден от седмицата, а на мястото на стреч-а ще почивам. Калории за вчера - към 1600. Планувани бяха по-малко, но вечерята ми закъсня и вече бях озверяла от глад.

# 573
Отдавна не съм се отчитала.
Трудно ми е, изморена се прибирам в 16, едвам почвам, обикновенно една тренировка ит 21 фикс и 10-15-20 минути кардио.

Вчера долна част 21 нормалното, 20 минути от Инсенити 30, някое от петъчните беше, и редовния фарма-фитнес.
След събранието зачезвам на София да ударя едно фитнесче. Е, аз отивам да си опразня съсвем квартирата не за фитнеса Flushed
Хубав уикенд!

# 574
Shaun week day 5 - Ripsanity- любимата ми тренировка дотук от тази програма. Беше малко по-дълга от останалите - 40 минути.

Забягвам почивните дни да се видя с две любими приятелки. Яденето ще е трагично, но вкусно, а спомените - незабравими Simple Smile Решила съм поне тренировките да си направя, а в понеделник ще оправям яденето!

Весели почивни дни на всички и спорни тренировки!

# 575
Да отчета и аз вчера:
2 пъти * 40 мин. кростренажор
Един път сутринта, един път вечерта.

От понеделник ще започна да ходя два пъти седмично на степ ъп по 1 час.
Ще пробвам за един месец, а ако ми хареса ще продължа или ще мина на друг вид - примерно канго.
Това ще го ползвам за втора тренировка вечерта, а сутрин ще е може би 21ФД. Че като си гледам табличката за годината най - добри резултати имах тогава, а не се хранех повече от 1200 кал., сега поне са 1800 - 2000. Постоянно съм гладна, особено последните две седмици... но може и да има причина, ще разбера след поне още 3 дни, че са минали два засега.Wink

# 576
Ехааа, Лея2015, стискам ти палци с юнашка сила! Hug

Отивам да тичам.
Вчера бях на кротка тренировка бокс- само стълбата и малка круша, трябва да почивам сериозно. Ами ако ми изчезне релефа? Сериозно ме е страх!

Знаете ли някоя яка тренировка крака без горна част? За довечера ми е, плюс корем.

# 577
The butt bible lower 3.след нея задължително съм с мускулна.
Аз вчера си довърших сплита.рамене,гърди,гръб и малко бедра.

# 578
Здравейте момичета Hug
Четвъртък: 40мин кардио в планината
Петък: Фитнес цяло тяло
Храна : не помня точно,но си ям без огранчения Rolling Eyes днес почивам,може само някаква  йога,готвя  джолан чорба и свнски гърди с зеленчуци-това за уикенда  Peace

# 579
Днес ми беше много мързеливо, така че само Extra figura  с Ева.

# 580
Дези, благодаря! Innocent Yellow Heart

# 581
Момичета, някоя от вас да ходи на кикбокс в София случайно?
И според вас тренировките на Руми по 20 минути малко ли са? Мисля още няколко дни тях и после да премина на 30-40 минутните.

Вчера МП в пристъп на откровение сподели колко добре съм изглеждала преди 2 години, какво спортно тяло, цитирам "като спортистка беше", ама аз тренирах много, всеки ден кибокс... Много се мотивирах отново да си върна формата Simple Smile

# 582
  • 1st floor
За вчера почивка и 1560ккал. Днес - Кардио от Алфа.

Четвъртък: 40мин кардио в планината

Кога и аз ще намеря време, пфууу! Аман от работа и от кофти време в почивните ми дни. Tired

# 583
  • Пловдив
30 минути с Bob Harper.. Но изцяло направена тренировка, по-прецизна, с повече сила и издръжливост. Важното е да не се отказвам.

# 584
Дух, ако целта е само отслабване, 30-40 минути на ден стигат, като по-важен е хранителният режим. Не знам къде има кикбоксинг в софия, но били бланкс има ютюб канал, на който е пълно с безплатни тренировки. докато намериш подходящ фитнес, можеш да ползваш тях.
https://www.youtube.com/watch?v=hiFUF3k2Ncw

Общи условия

Активация на акаунт