SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Вечната Кайсия"

• 28 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Мен това ме устройва, но да излъжат нещо момчетата, че да не реват, пълно щастие.

# 226
Или пък заради драмата ще узнаят истината. Ще пуснат по една мъжка сълза и ще минат на етапа гняв. Ще погнат Луцифер, но накрая Джак ще го убие, защото ще се е привързал към сурогатните си татковци и ще е минал окончателно на страната на доброто Joy .

# 227
Направо иди да пишеш сценария, ще се справиш в пъти по-добре, като вземем предвид и миналия сезон, както се казва направо ще ги издухаш.

# 228
Не е за мен тази работа, предпочитам да участвам в епизода, в който Импалата става жена и ѝ се случват всякакви хубави неща. Двойно хубави неща Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 229
На някой безлюден кръстопът, да, представих си го моменталически, и друго си представям (Joy), как бухалката на Тате се превръща в Елора и натам на всички е ясно..... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 230
Мммм, даа! Само че ще трябва прекръстят сериала на "Свръх натуралистично" Joy и ще се излъчва по други телевизия и време.

# 231
Със сигурност ще има много фенове, най-върлата ще съм аз. Joy

# 232
Ще ти пращам тайни снимки и клипчета от сета. А най-добре да дойдеш и ти Stuck Out Tongue Winking Eye ...

# 233
И за двете - да! Stuck Out Tongue Winking Eye Innocent

# 234
На някой безлюден кръстопът, да, представих си го моменталически, и друго си представям (Joy), как бухалката на Тате се превръща в Елора и натам на всички е ясно..... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Идеален сценарий за Одещите  Joy

# 235
Ся ще ви застрелям с познания - бухалката се казва Люсил! Joy

# 236
Joy
Галено от Елора, нека така го приемем.

# 237
Как щете ми викайте. Важното е Тате да ми падне в ръчичките. Или аз да падна в неговите. Все тая всъщност. Взаимно ще си падаме в ръчичките.

# 238
За лека нощ:

И да се посмеем:

Оле, много големи, прощавайте, но не знам как да ги смаля.

# 239
Няма такова нещо като големи снимки Stuck Out Tongue Winking Eye .

Иве, за сутрешните ни цигари:

Общи условия

Активация на акаунт