SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Вечната Кайсия"

• 28 264
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
А пушиш ли? Joy

Скрит текст:
Боря се с котката, бяга и не мога да го хвана да го среша, сега ще  го примамя с храна, че направо ми писна.

# 211
Пуша, но не помага  Joy

# 212
Joy

Дженсън и Джаред не пушат, нали? А другите?

# 213
  • Вестерос
Ама всички са с Д , има нещо съмнително Grinning Д като девилллл

Мерси, Импалко Hug

# 214
Тифф Hug

Пушат и двамата, Данийл също, за Дженевив не знам.

Мда, J e популярна буква при нас. За мен има и още едно - Jackson 'Jax' Teller Joy .

Последна редакция: пт, 08 сеп 2017, 01:07 от Impala

# 215
Joy

Ето, пушат, винаги мога да се присламча и да поискам огънче с пърхащи миглички. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
То така се почва Stuck Out Tongue Winking Eye ...

Има нещо силно еротично в пушенето, особено ако се играе с пушека Sunglasses .
За съжаление на мен ми е удобна и най-малко дамската поза на ръката - между възглавничките на палеца и показалеца Imp .

Инфо за началото на сезона:
Cutting to the chase, “death is not the end for Castiel,” executive producer Andrew Dabb reports. “That being said, when we pick up our season he’s more dead than people usually get on our show. Castiel has a big role to play for us, but that may not be as soon as some people are hoping.” Meanwhile, the Winchester brothers, Dean especially, are reeling from the double whammy of losing their friend and their mom Mary. “There’s no one they can call,” Dabb notes, “so our guys are a bit on their own, a little spun out, both emotionally and in terms of the plot.” On top of that, they’re “acting as parents” to Lucifer’s “walking atomic bomb” offspring. “There are parts of him and things he does that they really love,” Dabb shares, “and there are parts of him and things he does that worry them a bit.” In the alt apocalypse world, Mary’s attempt to run away from Lucifer doesn’t go as well as she had hoped, while the fallen archangel finds that he “may not be the most powerful” creature over there.
BONUS SPOILER!: “Even if it’s not played by an actor that we recognize, there are certain characters that are going to come back in different bodies,” Dabb hints.

# 217
Благодаря за статията, очакваше се.
Горе-долу познахме някои неща.

# 218
Най-интересно ми е кое е супер могъщото същество в алтернативния свят. Може да е архангел Михаил (просто защото мнооого искам да го видим вече), но може да е и някой от противниковия лагер.
Всъщност онова там е светът без Уинчестърите, които да предотвратят Апокалипсиса, и цари вечна война между ангели и демони. Нали така? Значи и тамошният Луцифер може да е жив. Както и много други, които сме видели - и загубили Wink - през сезоните. Защото за мен, честно казано, това е начин да се угоди на феновете и да видим отново любими персонажи, колкото и субективно да е това. А както разбираме от статийката, дори може да са в други тела.

# 219
Първата ми мисъл беше точно за Михаил.
Да ти кажа съм предубедена с това: " да са в други тела", не знам, може и да се получи добре, но аз имам съмнения.

# 220
  • Buffyworld
Аз не искам да са в други тела . Малко ми омръзна това, но знам , че така е по-удобно и за режисьорите. Не бих приела например Кас да е в друго тяло. Няма начин  Naughty Mr. Green

# 221
А баш така ще стане. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
Не знаем как са се развили нещата там. Кой е счупил печатите, за да освободи Луцифер, кои са водачите армиите, ако има такива? На практика може да видим всички познати, а надявам се и нови образи. Засега знаем за Боби и Руфъс, загинали са Мери и Джон - жалко. Кастиел може да е в друго тяло, но пак ще е синеоко, както двете други актриси досега, за да не се объркват зрителите Joy .

# 223
А дали ще ги дадат тези неща, които и на мен са ми интересни, или пък цялата история ще се върти около нефилима и луткането му между доброто и злото и важните и интересните неща отново ще останат на заден план? Не ми се иска да е така, но ще видим.

# 224
За да дадат повече от алтернативния свят е нужно Мери и Луцифер да поостанат там и да има интересна история, която да заслужава отнемане от времето за историята на главните двама в сериала Wink . А историята на братята явно ще е тясно свързана с Джак Tired ... Най-малкото защото може да отвори портала. Аз предлагам друг вариант: Мери и Люси да си спретнат набързо друг нефилим и след има-няма половин година ще се върнат тук. Е, поне Люси, щото Мери ще загине Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт