SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Вечната Кайсия"

• 28 312
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Ще се озовеш, но насън, но и това е нещо, нали? Stuck Out Tongue Winking Eye

А, чакай, че забравих, имаше ли продължение със съня и Котьо?

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 22:52 от Ивекс

# 151
Смятайте как ще засветя ако засънувам онзи хубостник космясал.  Joy

# 152
Пожелавам ти да го сънуваш - гол, само с един абажур на правилното място. Joy

# 153
За съжаление нямаше продължение Cry . Надявам се все пак да го... изсънувам както си трябва. Скоро.

Неизлъчена/изтрита сцена от финала: http://ew.com/tv/2017/09/04/supernatural-season-12-finale-deleted-scene/

# 154
Нищо, имай търпение.

Хубава сцена, трябвало е да я оставят.

# 155
Може би в един момент се е сторила твърде драматична. Или като сбогуване. Или просто не е останало време Wink .

# 156
Или пък заради думите на Дийн, не че ние не се сетихме, че мама ще отече, въпреки че мислех, че ще се гътне, тя пък се озова с Луци, да му се не види.

# 157
Не я прие ти и това е Smile . Но всъщност има време да загине - в алтернативния свят, с Люси.
Последното, което видяхме от Краули, си беше точно сбогуване. Макар, че все още не съм убедена, че няма да го видим отново.

# 158
По-добре да живее, че нашите като се затръшкат, лошо ще ни стане.

Чул те Чък.

# 159
Права си. Сълзи и сополи не ни се гледат.
Не съм чела много за новия сезон. Знам само, че ще ни се мотаят нефилима, женките от спин-оф-а, и че ще има анимиран епизод. И за трите не ми пука Stuck Out Tongue Winking Eye Joy .

# 160
Друга песен щеше да пееш, ако нефилима беше готин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Joy Колко добре ме познаваш Hug !
Представи си само да беше рус, с брада и пушач. Ей така предлагам, нямам някой конкретно предвид Stuck Out Tongue Winking Eye ...

# 162
Ех, де да беше, щяхме да сме доволни, някои повече. Stuck Out Tongue Winking Eye
Щеше да има - припадане, свестяване, лиготочене, брулене, кайсиобер, отново брулене и така не до безкрайност, а до "Завета на кайсиите" , в главната роля: рус, с брада и пушач.

# 163
Пожелавам ти да го сънуваш - гол, само с един абажур на правилното място. Joy

Аз само веднъж го сънувах и беше наистина гол. Прекрасна гледка, но кратък сън.  Sad

# 164
Вярно, успя ли да зърнеш нещо? Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт