Лазер, Фото, Elos или Електроепилация – 5

• 71 521
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Диодни са лазерите в "Борекс". Peace

А какво разбираш под "бикини линия" и "бедра"? Като отделни зони ли ти ги сметнаха?

# 676
Бедрата са от коляното нагоре краката, а бикини линия е това, което е извън бикините. Освен тях правих още една зона общо 305 лева. Не ги сметнаха отделно, а като промоция, защото са три зони. От вас прочетох за Борекс, благодаря ви, много съм доволна.

# 677
Всъщност, имах предвид, че когато си платя "Цели бедра" или "Цели крака", ме работят чак до гънките, след които започва интимната част. Нали, все пак, бедрата чисто физически започват от под дупето и непосредствено там, където свършва интимната област.
Дали са ти ги сметнали отделно или като промоция, не е от значение, защото все си платила допълнително за т.нар. "бикини линия", което не е редно, според мен.
Наистина не знам защо така са процедирали при теб. Thinking

Но аз при Анастасия не ходя и не съм запозната с метода ѝ на работа. Peace

Иначе, само за информация - в "Борекс" не правят допълнително намаление за 2-3 или повече зони. Всяка зона постоянно е на промоционална цена, ето го ценоразписът. Изключение правят единствено т.нар. "Промо пакети", но там намалението е от порядъка на едва 10-20 лв., така че не си заслужава особено. Peace

# 678
Имам следния въпрос. Колената към коя зона се включват-подбедрици или бедра? Същото е и за лакета?

# 679
Коленете са към подбедриците.

# 680
Супер, мерси

# 681
Имам следния въпрос. Колената към коя зона се включват-подбедрици или бедра? Същото е и за лакета?

Зависи от студиото, разбира се. Че и даже и от конкретната козметичка, която те работи. Peace

# 682
Всъщност, имах предвид, че когато си платя "Цели бедра" или "Цели крака", ме работят чак до гънките, след които започва интимната част. Нали, все пак, бедрата чисто физически започват от под дупето и непосредствено там, където свършва интимната област.
Дали са ти ги сметнали отделно или като промоция, не е от значение, защото все си платила допълнително за т.нар. "бикини линия", което не е редно, според мен.
Наистина не знам защо така са процедирали при теб. Thinking

Но аз при Анастасия не ходя и не съм запозната с метода ѝ на работа. Peace

Иначе, само за информация - в "Борекс" не правят допълнително намаление за 2-3 или повече зони. Всяка зона постоянно е на промоционална цена, ето го ценоразписът. Изключение правят единствено т.нар. "Промо пакети", но там намалението е от порядъка на едва 10-20 лв., така че не си заслужава особено. Peace

Бикини линията ми я правят това, което е извън бикините и част от интимната зона.
  Последния път отидох само за медиална линия и тя ми каза, че ако направя и друга зона, ще ми струва по-малко.  Но тъй като нямах друго за правене, тя ми я направи на импулси. За да патя по-малко.  
Но като цяло съм много доволна.

# 683
Последния път отидох само за медиална линия и тя ми каза, че ако направя и друга зона, ще ми струва по-малко.

Не че струва по-малко - струва си колкото в ценоразписа, който дадох по-горе - просто някои зони трябва да бъдат правени в комплект с други, за да са на промоционална цена. Simple Smile Абе, малко тъпо е измислено, ама те си знаят. Защо изобщо пишат какви са уж реалните цени, като цените на всички зони са перманентно промоционални? Но гледам, че и други студиа минават с този номер. Simple Smile

Ами, аз продължавам да смятам, че това, което е извън бикините си е част от бедрата.

Радвам се, че "Борекс" ти допада и по-важното - че имаш добри резултати! Peace

# 684
Между процедурите, освен бръснене, може ли да се третират космите и с крем депилатоар?

# 685
Да. Peace

Важното е да не бъдат изтръгвани от корен. Всички останали методи са позволени.

# 686
  • Mediterraneo
И при мен бикини зоната я третират като отделна зона, но пък заедно с интим. Колената ми да към горна част на краката( към бедрата).

# 687
Гърне без похлупак, ти кое студио посещаваш?

# 688
По принцип - "Борекс", но в момента искам да пробвам и други студиа. Peace

# 689
Благодаря, гърне  без похлупак!

Общи условия

Активация на акаунт