Лазер, Фото, Elos или Електроепилация – 5

• 71 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Mediterraneo
Аз лидокаин ползвах като си правих татуировката на прасеца. Помага, да, но не знам колко е ок с тази процедура. Не живея в Бг, в Испания съм, но съм много доволна наистина от студиото, където попаднах. Винаги има медицинско лице, момичетата са внимателни, питат за лекарства( че аз понякога забравям какво съм пила и като ме питат се сещам), обаждат се да ти напомнят, че имаш час и т.н. За бенката сега излишно ще им кажа да ме мацнат( знам, че има молив), а не да щракат около нея, защото разликата е видима!

# 391
Освен да ги попиташ лидокаин ок ли е да се ползва преди лазерна процедура. Аз мойте ги питах, ама явно не са в час.

# 392
  • София
Окей е.
Просто на мен лекар ми е казвал, че действа само на лигавици, а и имам ей тук пред мен и то 10%.
Не е като да не съм пробвала при епилация или просто за проба. Мажа стабилно и пак няма промяна.
Докато на венеца, като си сложих (болежки разни) след минута не си усещах слюнката, така ме стегна.

# 393
Освен да са различна концентрация тия мазила. Както казах по-напред купих едно не 4%, 6% било. После като го затърсих да видя марката и видях, че 6 било даже (ролково). От аптеката до нас без рецепта. Мазах, мазах няколко слоя нищо не стана. Това пък което имам изписано гледам 2,5% но до кокъл ми изтръпва мястото и на него пише да се внимава да не попада на лигавици.

# 394
  • София
Много странно, заинтригува ме Laughing

# 395
  • София
Бих се радвала да споделиш кое е студиото, ако / като се сетиш. Hug

Ето ме, въртях се в сателитна view бся времее, докато се сетя къде беше Laughing

Ето тук се намира- на ул. Екзарх Йосиф в отсечката между Будапеща и Бенковски. Горе долу срещу това заведение, което е дадено тук.

Както казах, тръгва се от Сметната по Екзарх Йосиф и след пресечката й с Будапеща е то. Пада се от лявата страна и е малко. Помня, че дърпаше една тип гаражна врата, ако работи с клиенти, които ттябва да се събличат, защото е малко, няма паравани и отделения.

# 396
Много благодаря за вниманието, The Catcher in the Rye. Hug
Честно казано, след като спомена, че са ти останали белези, малко се поотказах да ходя във въпросното студио. Laughing Ще видим, де.

# 397
  • София
Няма проблем bouquet
Ами, аз съм много предразположена, но иначе жената работи добре.

# 398
Здравейте! Какъв  слънцезащитен крем за лице ползвете след лазерна епилация на лице и колко време след процедурата?

# 399
Аз ползвам Фактор 50, на различни марки. Последно си взех този.

Мажа в рамките на 2 седмици след манипулацията, като подновявам крема / лосиона на всеки 2 чАса, когато съм навън, дори да е облачно.

Въпреки това, уточнявам, че не правя лазерна на лице между юни и септември.

# 400
  • На брега на реката
Здравейте,
Аз в понеделник направих първа процедура с диоден лазер в Нирвана, но все още е рано за резултат. Първите 5 процедури са на 20 дни, а следващите ще са по-разредени в зависимост от интензитета на растеж.
Попитах дали трябва да използвам слънцезащитен крем, с какъв фактор и за какъв период след процедурите и ми отговориха, че не е нужно. Според вас нужно ли е да използвам слънцезащита и с какъв фактор? Ежедневно използвам DD крем на Галеник с 25 SPF, а имам и на Биодерма с 50 SPF, но него не съм ползвала още.

# 401
Ако процедурата е на лице бих ползвала слънчезащитен, ако е на тялото - все още не.

# 402
  • На брега на реката
На лице е!

# 403
  • София
Не е нужно. Задължително е.

# 404
Що за "професионалисти" ще кажат, че не е нужно? 🤔
Обезателно ползвайте 50+.

Общи условия

Активация на акаунт