Лазер, Фото, Elos или Електроепилация – 5

• 71 638
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да, в едно забутано студио зад пожарната. Като се тръгне от Сметната палата от супермаркета нагоре и се завиваше в една от уличките.
Но не бих отишла там за лице или друга по- нежна зона. Премахна ги доста успешно, но си личеше, че пуска по- силен ток и задържаше повече от нужното.
Ще потърся координатите, ако някой се интересува.

Зон визира Борекс, предполагам. Преди съм я чела или дори сме коментирали, не помня вече, че там работят и с игла.
Аз съм говорила с тях, впрочем, и ми казаха, че за тъмен косъм работели само с лазер, което е неадекватно, ако става дума само за няколко косъма.
Но смятам, че ако се отиде на място, ще работят с каквото е решил клиентът. Вероятно съм попаднала на неинформирана служителка.

# 376
Да, в едно забутано студио зад пожарната. Като се тръгне от Сметната палата от супермаркета нагоре и се завиваше в една от уличките.
Но не бих отишла там за лице или друга по- нежна зона. Премахна ги доста успешно, но си личеше, че пуска по- силен ток и задържаше повече от нужното.

А предвид болднатото, образуваха ли ти се малки ранички или раздразнения на мястото на отстранените косми? Смяташ, че на лицето биха се появили такива странични ефекти ли?

Бих се радвала да споделиш кое е студиото, ако / като се сетиш. Hug

# 377
Зон визира Борекс, предполагам. Преди съм я чела или дори сме коментирали, не помня вече, че там работят и с игла.
Аз съм говорила с тях, впрочем, и ми казаха, че за тъмен косъм работели само с лазер, което е неадекватно, ако става дума само за няколко косъма.
Но смятам, че ако се отиде на място, ще работят с каквото е решил клиентът. Вероятно съм попаднала на неинформирана служителка.

Да, за Борекс става въпрос. Ако си запишеш за електроепилация, ще ти направят електроепилация, щом това искаш. Минималното време е 5 минути, обикновено една сесия е повече време, след първите минути зоната на лице поизтръпва и боли по малко.

# 378
  • София

А предвид болднатото, образуваха ли ти се малки ранички или раздразнения на мястото на отстранените косми? Смяташ, че на лицето биха се появили такива странични ефекти ли?

Бих се радвала да споделиш кое е студиото, ако / като се сетиш. Hug
Имам и белег, не само временни ранички. Но както уточних, аз явно съм доста предразположена. Дори пъпка като имам, ми стои по- тъмно след това бая време.
Ще отворя картата тия дни, да "повървя" в околията и ще се опитам да го намеря.

# 379
  • На брега на реката
Благодаря момичета, много сте мили. Радвам се, че при вас са се получили нещата. Дано и при мен станат.
Тарти, наистина точно това ми е големия кошмар /периода м/у процедурите/. Страхувам се  да си бръсна лицето и ще пробвам с ножичка.

# 380
  • Mediterraneo
Ама няма страшно, това казвам!

# 381
  • София
Може и да е странен въпрос, но има ли начин да се пие някакво обезболяващо преди лазарна процедура, за да не се усеща толкова много болка?
Винаги интимния ми е бил проблем от към чувствителност, ако намалят силата, няма грам ефект, иначе има, но не успявам да издържа на болката.

# 382
Ами аз съм чела, но не съм го прилагала - казват Iboprufen да се пие 1-2 часа преди манипулацията, да се спрял кофеина, но дали помага не знам. Предния път се мазах с крем Лидокаин, но закъснях (трябваше по-рано да се намажа, но се замотах и не успях на време), та пак ме боля зверски. Нямаше време кога да подейства рема. Следващия път ще се намажа по отрано. Един час по-рано се намазва покрива се с найлонче (това не знам как ще стане), но ще пробвам да се намажа и ще изчакам да попие, пък дано ми свърши работа. Тоя крем обаче доктор го изписва.

# 383
  • София
Лидокаинът може да се купи и свободно, но действа само на лигавици.

# 384
Как на лигавици, той точно там не се слага. Аз го плескам навсякъде и ми върши страхотна работа. И при вземане на кръв и забучване на абокати по китки и т.н. Пробвах и на интим, внимавайки да не попадне на лигавица, но както казах закъснях и не го усетих. Знам само, че на големи области не се нанася. Примерно не става да си намажеш двата крака до горе. Токсичен е. Но за малки области е супер. Ако го има в БГ без рецепта супер. Пробвайте.

# 385
  • София
В грешка си. На кожата ефектът е нищожен освен ако не се инжектира, разбира се.
Говоря за гел 5 или 10%, както и за спрей.
Пръскат го на венеца преди да слагат упойка също.

# 386
Ето го моя. Беше изписан за вкарване на игла в тялото 1-2см дълбочина (игла на абокат). Намазвам с тоя крем, покривам с найлонче за около час, отивам да дупчат и не усещам нищо. Абсолютно нищо. Понеже ми остана и реших да пробвам за интима. Но го намзах 20-30 мин преди лазера, че нямаше време да подейства. Подозирам обаче, че почна да действа на другата страна, докато ме оправят по останалите места, защото нямах болка там и съответно доста си поигра жената и аз не скачах като попарена Simple Smile Сега от едната страна ще съм по-обрасла от колкото другата. Ама карай.

https://img.medscapestatic.com/pi/features/drugdirectory/octupdate/ACT20700.jpg

Аз мисля, че тия с рецепта са по-силни. Бях си взела без рецепта 4% (изглеждаше ролково, като дезодорантите за под мишници). Нищо не ми свърши работа. Че го върнах.

# 387
  • Mediterraneo
Ами аз съм чела, но не съм го прилагала - казват Iboprufen да се пие 1-2 часа преди манипулацията, да се спрял кофеина, но дали помага не знам. Предния път се мазах с крем Лидокаин, но закъснях (трябваше по-рано да се намажа, но се замотах и не успях на време), та пак ме боля зверски. Нямаше време кога да подейства рема. Следващия път ще се намажа по отрано. Един час по-рано се намазва покрива се с найлонче (това не знам как ще стане), но ще пробвам да се намажа и ще изчакам да попие, пък дано ми свърши работа. Тоя крем обаче доктор го изписва.

Как Ибупрофен преди манипулация?! Мен всеки път ме питат и разпитват приемам ли медикаменти, дори и витамини и хранителни добавки, какво остава да пия хапчета точно преди процедура. Аз не бих!

# 388
  • София
Да, повишават фоточувствителността на кожата и може да те изгорят.

Не знам, явно там други практики прилагат- и за лидокаина, и за лекарства.
Макар че по спомени и Тарталета не е в България, но лазерните студиа работят на подобни принципи.

# 389
Ох, не знам какво да ви кажа. Тук никой нищо не ми казва, добре че сте вие че да знам поне какво да питам като отида. Гледат ме като отровени като им кажа нещо което съм чела тук. За белия молив върху бенките, ще ги почна другия път. Стрелкат върху тях и никой дума не обелва. Освен равните с кожата имам и такива които са над кожата и през тях минават. За суплементи никой нищо не ме е питал до сега. Иначе за Лидокаина те не са ми казвали нищо, аз реших да пробвам, понеже го имах наличен и като знам как ми прави мястото безчувствено при къде по-агресвина манипулация, реших да пробвам и на интима. Но този който съм показала е с рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт