Лазер, Фото, Elos или Електроепилация – 5

• 71 612
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
При мен на мишници ефекта беше най-добър. От едно третиране опада всичко и 2 месежа да изникнаха 2-3 косъма (това след първа процедура). После направих още 2, но общо взето нямаше на какво. И след третата спрях. Чак на есен мисля да подновя, ако има нещо избило.

# 436
И на мен ми се струва много на често. Ще видя като наближи и ще преценя дали да си отменя часа или да го запазя.

# 437
Да споделя резултатът си до тук и аз...Електроепилация - 3 процедури на брадичка, през около 2 седмици, имах 4-5 по тъмни и плътни косъмчета и множество по-малки (събудени от лазерна епилация). Смея да кажа, че нямам почти нищо вече. 2 от по-твърдите косъмчета в  момента са ми порастнали като мъх, които ще махна, защото е тъмничък и ме дразни. Максимум още 2 процедури и приключвам. Има болка, но резултат е впечетляващ. Дори започвам мъхчетата по бакембардите Simple Smile Жалко, че не е удобно за големи участъци. Успех, дами!

# 438
ioana_g, би ли споделила малко повече за процедурата в 'Skin Line', ако е удобно?
Имам предвид - очертаха ли с химикал космите, които ще третират, или те "цъкаха" на произволни места по брадичката с лазера; те ли подрязаха косъмчетата или те накараха ти да свършиш това предварително; имаше ли болка по време на процедурата; в какво състояние беше кожата ти непосредствено след манипулацията? И, разбира се, всичко останало, за което се сетиш. Simple Smile

# 439
  • На брега на реката
Да споделя и моя резултат от лазера. Бяха минали почти 2 седмици след първата процедура и опадаха почти всички видими косъмчета /горна устна и брадичка/. Много съм доволна. Дано така продължи и за в бъдеще.

fireflyyy, къде ходиш на електро? Питам, защото исках да направим и бакембарди в студиото в което ходя, но ми казаха, че за 5-6 косъма, не си струва да се обработва цялата зона. Та се замислям за електро за единичните косми. newsm78

# 440
ioana_g, би ли споделила малко повече за процедурата в 'Skin Line', ако е удобно?
Имам предвид - очертаха ли с химикал космите, които ще третират, или те "цъкаха" на произволни места по брадичката с лазера; те ли подрязаха косъмчетата или те накараха ти да свършиш това предварително; имаше ли болка по време на процедурата; в какво състояние беше кожата ти непосредствено след манипулацията? И, разбира се, всичко останало, за което се сетиш. Simple Smile
Аз ходих на мишници, не на брадичка. Накараха ме да се обръсна предния ден. Нищо не са очертавали. Болеше, но не много, а е и за много бързо.

# 441
Веспова, какъв е механизма на лазера с който те третират, че се оказва безболезнена процедурата?

# 442
ioana_g, благодаря! Извинявай, че се обърках за брадичката. Нещо ми се е спало снощи. Simple Smile

fireflyyy, къде ходиш на електро? Питам, защото исках да направим и бакембарди в студиото в което ходя, но ми казаха, че за 5-6 косъма, не си струва да се обработва цялата зона.
Много нетипичен отговор си получила. В кое студио ходиш, ако не е тайна? За да ти отстранят няколко косъма с лазер, не е нужно да третират цялата зона. Даже ми стана странно какво са имали предвид. Rolling Eyes

# 443
  • На брега на реката
В Нирвана ходя. Казаха, че ако желая ще ги обработят, но повечето са руси, само няколко са черни.

# 444
  • София
Дами,

Някоя от вас да е пробвала Диоден лазер - ефект след него? Аз съм вече с 1 процедура на външни бикини и ефектът е 0, минаха близо 20 дни. Sad

P.S. А, пък от Александрит на др зони на лицето съм много доволна Grinning

# 445
Ами мен ме правят с два такива – единия Сопрано, другия Light Sheer ли да беше. Със Сопраното ми правят бикините. Много съм доволна. Покрай бикините нищо не остана от 3 процедури, под бикините имам 2 – разредиха се, да има 30% останали. Още ще ходя. Боли ме адкси. С другия Light Sheer ми правиха подмишниците – както казах през няколко поста там от първи, втори път един косъм нямам ( а ми бяха тънки и руси). За третата процедура нямах нищо за махане и я прахосах. Повече няма да правя до на есен в тази зона. С този същия ми правят и горна устна. Пълен провал там. Всичко си стои или се връща. Даже последния път пък не мога да си обесня защо и не паднаха. Болеше ме порядъчно, миришеше на пърлеж в стаята и един не падна. Това което е избило, твърди, черни, дебели. Като ги пипна с пръст и ме бодат дори (едва се удържам да не ги изтръгна с пинсетата). Но нещо не се получават нещата на тая горна устан. Мъха изобщо никога не е опадвал. Но аз него не го мисля толкова. Не знам защо тия няколкото дебели които описах, не се повлияват.До сега всеки път имах някакво опадване. Тоя път нищо не падна.

# 446
В Нирвана ходя. Казаха, че ако желая ще ги обработят, но повечето са руси, само няколко са черни.

Е, като са руси, защо ще обработват точно тях, а не само тези, които са с пигмент? Пак не е много ясен отговорът им.

# 447
Дами,

Някоя от вас да е пробвала Диоден лазер - ефект след него? Аз съм вече с 1 процедура на външни бикини и ефектът е 0, минаха близо 20 дни. Sad

Да, аз само с такъв съм се правила досега и имам отлични резултати. Винаги космите ми след процедура са окапвали до един.

Но вижте - не е важно само какъв е лазерът, а най-вече - доколко читаво е студиото, което посещавате, и какви са уменията на операторката, която провежда сесията ви. Peace

# 448
Дами,

P.S. А, пък от Александрит на др зони на лицето съм много доволна Grinning
Винаги правя с диоден. Ефектът е добър, доволна съм.

# 449
  • София
Дами,

Да, аз само с такъв съм се правила досега и имам отлични резултати. Винаги космите ми след процедура са окапвали до един.

Но вижте - не е важно само какъв е лазерът, а най-вече - доколко читаво е студиото, което посещавате, и какви са уменията на операторката, която провежда сесията ви. Peace

Здравейте,

Аз съм от София.. ходя в клиниката на д-р Каляшева. За едната страна на бикините времето за обработка беше около 1мин. Никаква идея нямам дали и доколко е достатъчно... дамата, която ме обработваше беше много коректна .. и затова честно казано малко се разочаровах сега, като не виждам резултат. Не просто е незадоволителен, а трагичен - нито едно косъмче паднало Sad

Общи условия

Активация на акаунт