Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не, само поглеждат началните цифри от егн-то.

# 421
Благодаря много. Flowers Bouquet

# 422
  • Berlin
Вчера си взех едно измиващо олио за лице, което става на мляко при контакт с вода, на Алверде (много сложно обяснение на oil to milk Grinning). Та, след първо ползване хич не съм очарована или може би очаквах повече. 1во сложих малко, но не стана хубаво мляко и не ми беше достатъчно за измиване. Сложих повечко, но пак не се получи. Ще го ползвам, но може и да не е моят тип продукт.

# 423
  • София
А записват ли някакви данни?
Мен ме накараха да попълване дата на раждане, е мейл и имена на някаква бланка , за да ползвам намалението за рожденика, миналата седмица в Сердика мол.

# 424
И аз попълвах едно талонче, при ползване отстъпка рожденник, преди 2 седмици.

# 425
А дали отстъпка рожденик може да се комбинира с черния петък?

# 426
В страницата им намерих това:
Всеки рожденик може да пазарува многократно в dm в календарната седмица на своя рожден ден с 15% отстъпка. Необходимо е да предоставите за справка документ, който да удостоверява Вашата рождена дата. Намалението не важи за дните на намаление на всички стоки в един или повече магазини на Дружеството или на определени продуктови категории или определени марки. Отстъпката "Рожденик" не важи и за намалени продукти с наближаващ срок на годност и не се съчетава с отстъпката на продуктите, участващи в програмата babybonus.

На талончето пишеше, че е доброволно. Оставих само имейл, без адрес. Отгърмях 30 лева, а как, и аз не разбрах.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 18:30 от Дидичка

# 427
  • оттам, откъдето започва България
Влизам, за да предупредя. Този препарат за почистване на баня: https://www.google.bg/search?q=badreiniger+denkmit&client=fi … rc=xTagYHAYkUuFBM:
не го ползвайте за тъмни плочки и теракот. Поне при мен ги направи на бели петна!
Иначе е добър, но сега го ползвам само за тоалетната чиния.

# 428
Ако в черния петък намалят всички стоки или цели групи продукти с определен процент, то тогава не би следвало да може да се комбинира с отстъпка рожденик.

# 429
  • София
Аз не разбрах, ДМ обявили ли са официално, че ще имат черен петък?

# 430
  • Бургас
Не знам дали е ставало въпрос по-назад в темата, но в мобилното приложение има талони за отстъпка на определени продукти. От днес има нови такива, валидни до 29.11. Лошото е, може да се ползват по веднъж. (освен ако продавачката не благоволи да маркира пак кода, имат ги разпечатани, иначе в приложението пише, че е използван.)

# 431
  • Варна
Един път се използва кодът,да.

# 432
имате ли отзиви за trend it up на dm , за козметиката питам не  за лаковете ,червила, сенки и други Simple Smile

# 433
  • Стара Загора
При нас в единия мол има ДМ и е обявено, че ще има -20% на продукти с марките на ДМ... Тази отстъпка би трябвало да важи и за продуктите, които в момента са намалени в Журнала, нали  Rolling Eyes

# 434
  • оттам, откъдето започва България
За коя дата е обявено това намаление?

Общи условия

Активация на акаунт