Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 252
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Плевен
От опита, който имам аз няма да сгрешиш с мус боята. Наистина се нанася лесно, покривна е. След измиване косата е мека и гладка, не седи на клечки. Самият аромат на боята е много дискретен. Казвам го, защото съм ползвала много бои през годините и има някои с доста интензивен аромат.

# 406
  • оттам, откъдето започва България
Ако имам 3 бели косъма със сигурност няма да третирам косата си по какъвто и да било начин.

# 407
Благодаря ви, момичета Simple Smile Взех този мус и ще го пробвам идните дни.
Дидка, не е заради 3те бели косъма. Имам останала боя от предни боядисвания по краищата на косата, която е по-светъл нюанс от естествения ми цвят. Искам да уедняква цвета така да се каже с този в корена. Няма за кога да го чакам да израсте, защото е поне 10см, а косата ми не е дълга  (вече отрязох едно омбре 😀

# 408
Брошура DM 16 - 29 ноември 2017

(като кликнете върху снимката, ви насочва към албума, където може да се разглежда в голям формат)

# 409
За моите бели косми използвам безамонячната Garnier Olia номер 4 и съм изключително доволна. Покрива, не гори, близка е до моя цвят на косата. Интересното е, че веднъж нямаше номер 4 и взех 4,15, след боядисване белите косми прозираха под боята. Не съм си мислила, че една и съща боя с различни нюанси може да има различно качество (върху моята коса).

# 410
По-светлите нюанси по-трудно покриват бели коси. И при моята боя е така. Заради липсата на амоняк е според мен.

# 411
В случая та говори за два еднакво светли/тъмни цвята. И двата са 4-ка. Както тя е забеляза, винаги, при всички бои, независимо професионални или не, натуралните цветове (а именно чистата 4-ка) са за 100% покритие на бели коси.

# 412
Ами всъщност тя говори точно за различни нюанси, иначе нямаше да ги продават в различни кутии, с различни номера. Та, по-светлите нюанси, какъвто е и нейния случай, при моята боя също не хващат. Вероятно и ти си права, че основния номер, в случая 4-ка е най-силен, не съм запозната. Съмнявам се, че ако нюанса беше по-тъмен нямаше да боядиса трите бели косъма.

# 413
Та, по-светлите нюанси, какъвто е и нейния случай
Кой е по-светлият нюанс в нейния случай?

# 414
4.15 ми се струва по-светла от 4-ката.

# 415
Не. Еднакво светли или еднакво тъмни са. Това се опитах да обясня. Разликата е в отенъците. Ако сравнявахме 4.0 с 5.15, тогава вече може да кажем, че 5-цата е по-светла и евентуално това е причина да не покрие добре.

# 416
Да, сигурно си права, защото виждам и някакво червено там, което си е съвсем различен цвят. Моята боя е с по-минорни цветове и съм останала с впечатлението, че по-светлите не ме боядисват добре. А тя причината била друга. Ще опитам да се изсветля малко с точно число другия път, па да видим.

# 417
Отстъпката за рожден ден е с представяне на лична карта, нали?

# 418
  • София
Да.

# 419
А записват ли някакви данни?

Общи условия

Активация на акаунт