Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 247
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • оттам, откъдето започва България
Странно, защо ли не е във всички магазини?

# 391
В моловете си има Черен петък, то си е практика на запад за големите магазини, и те един вид са задължени да пуснат намаление, защото помещават там,
 Ох дано дойде до тогава черното масълце на Балеа, казаха ми края на месецс Yum

# 392
Вие какво сте си набелязали в списъчето за Черния петък? Smiley Ако има въобще отстъпка де.
Аз маслото на алверде с шипка, един розов дезодорант на Балея ( който мирише на чисто), душ-гел на балея с урея и мисля от шампоаните на Балея или  маслата за коса. Simple Smile

# 393
  • София
Доста неща искам да си купя, но ако проходя до Черния петък.... Sad

# 394
Какво е това черно масълце?

# 395
# 396
Аз ще си взема течен прах за пране Денкмит и таблетки за съдомиялна.

# 397
А някой има ли представа шампоаните на Балея за руса коса дали изсветляват леко естествена или са за боядисани в русо коси за поддържане на цвета искрящ и хубав?

# 398
  • София
По скоро поддържат цвета на вече боядисани коси.

# 399
Момичета, искам да си потъмня леко косата и да скрия цели 3 бели косъма 😂 Нямам опит в боядисването в домашни условия. Спряла съм се на мус боя. Има ли ползващи такава? Добра ли е? Спрях се на нея, заради лесното боядисване.

# 400
Според мен е по-добре да си вземеш шампоан оцветител, който след няколко седмици се отмива, но не гори косата както боята Peace

# 401
Аз съм с тъмна коса и мисля, че шампоан оцветител изобщо няма да повлияе по никакъв начин на цвета. Ползвала съм на Марион, когато имах омбре и почваше да жълтее..измиваше се след 4 бани, а аз мия косата на 2 дни.
Не знам дали излиза снимката. Показала съм безамонячната боя на Шварцкоф тип мус боя.

# 402
Не излиза снимката. Принципно има натурални бои, които са на принципа на къносването и за три косъма са най-добрия вариант. Но, ако си като мен, да нямаш възможност да се прескочиш и да видиш по 3 часа с тях, не са за теб. Аз ползвам безамонячна боя на Hair Wonder и съм доволна от тъмните нюанси, но не се продава в ДМ и цената е към 15-16 лева.

# 403
3те косъма не са проблем. Искам да я потъмня. С къна не ми се стои толкова часове. Най-вероятно ще взема тази мус да я пробвам.

# 404
  • София
Аз преди съм използвала такъв мус. Същата работа като боя, но аз не можех хубаво да го нанасям, най-вече отзад и се отказах. Иначе покрива белите коси, но аз имам и малко де.Сега фризьорката ме боядисва с безамонячна боя.

Общи условия

Активация на акаунт