Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 250
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Има месец на продуктите на Maybelline в ДМ. Не знам дали ще го има въпросното червило, което се коментраше, но продуктите им ще са на промо цена.
Струва ми се,че се търсеше червило на Манхатън-аз за него питах в маг.,но може и да греша.Извинявам се Embarassed

Грешката е моя, но пък инфото за Maybelline е актуално, ако някой се интересува.

Така е за пастата, за два лева какво да очаква човек. Но в ДМ има много евтини продукти, които са хубави, та не е прецедент неща без пари да са с много добри резултати/ качество. Аз си имам пудра за избелване, не съм на зор, просто  констатирам.

# 376
  • София
Не съм впечатлена от черната паста аз. Изхабих една опаковка, но избелващ ефект нямаше. Иначе като паста за зъби е ок, както и останалите от марката.

+1  newsm10

# 377
Последно си закупих хваления околоочен с урея. Много, ама много ми хареса. Аз съм с доста сух околоочен контур и финни линии, усещам голям комфорт с него, а и имам чувството, че понеже е малко по-мазен и има лек седеф ми озарява погледа под фон дьо тена. Дори колежките го забелязаха.
Сега умувам дали да си взема и маската и дневния крем?
Другото, което ми е мерак да пробвам е маслото на Алверде с пипетката с шипка, за да го слагам пак под очите. Някой с отзиви?
Преди не обръщах внимание на тези козметики, но сега много искам да пробвам неща, които си струват. Някакви идеи?
Пробвах и водата за уста на ДМ- бялата за чувствителни зъби. Много ми хареса, не е силна. Взех и лилавата, но бялата ми е по-приятна за ползване. Пастата за зъби за чувствителни зъби не  е нищо особено, обаче.
Чудих се за електрическите четки за зъби и изпуснах промоцията за жалост.

# 378
Последно си закупих хваления околоочен с урея. Много, ама много ми хареса. Аз съм с доста сух околоочен контур и финни линии, усещам голям комфорт с него, а и имам чувството, че понеже е малко по-мазен и има лек седеф ми озарява погледа под фон дьо тена. Дори колежките го забелязаха.
Сега умувам дали да си взема и маската и дневния крем?
Другото, което ми е мерак да пробвам е маслото на Алверде с пипетката с шипка, за да го слагам пак под очите. Някой с отзиви?
Преди не обръщах внимание на тези козметики, но сега много искам да пробвам неща, които си струват. Някакви идеи?
Пробвах и водата за уста на ДМ- бялата за чувствителни зъби. Много ми хареса, не е силна. Взех и лилавата, но бялата ми е по-приятна за ползване. Пастата за зъби за чувствителни зъби не  е нищо особено, обаче.
Чудих се за електрическите четки за зъби и изпуснах промоцията за жалост.
Кое е това кремче с урея ? Може ли снимка

# 379
Относно пастите за зъби - от всичките избелващи,които съм ползвала,а те не са малко,съм най-доволна от Пърл дропс за пушачи,син гел (зелената за нищо не става,както и другите от марката) . При мен действието е видимо,а цената е повече от прилична - 3-4 лв.Откакто я открих преди 10тина години,не оставам без нея,много съм доволна.Не знам дали става за не пушачи,но пречка не виждам.

# 380
Коя е тази паста за зъби на Пърл дропс? Аз бях взела една за пушачи, но вътре беше бяла.
Иначе взех и една пак тяхна в пластмасова опаковка, но хич не става.

# 381

В обикновена тубичка е,вътре син гел.Бяла е тази в зелена опаковка,и уж са един вид,а бялата ефект няма. Ползвам я само вечер ,няколко минути,ако усещам нужда слагам втори път паста. И поражения от нея нямам,въпреки ,че избелващите били агресивни уж,но както казах от дългогодишно ползване съм доволна,на моите зъби действа видимо и чудесно.

# 382
Благодаря, ще взема от тази следващия път.
Преди ползвах само Сензодин за избелване, но рязко и покачиха цената и се отказах от нея. Не че имаше кой знае какъв ефект де..

# 383
Кое е това кремче с урея ? Може ли снимка

цяла серия са, околоочният е този:

Скрит текст:

# 384
  • София
Аз го ползвам, вече второ шише-много ми харесва, омекотява, попива добре, ползвам го вечер и след него не слагам друг крем.
Купих го по препоръка от форума, но не помня в коя тема го четох, смятам да си го подържам налично за напред.Кожата ми е нормална към смесена, непретенциозна.

# 385
А попива ли бързо това масло? Около очите предполагам не се слага?

# 386
  • Пловдив
Скоро си купих крем за ръце Balea. Малка метална кутийка , 30ml - с кокос.
Очарована съм.

# 387
Колко струва този крем с кокос?
Моля препоръчайте ми крем, подобен на този с аромат на Butter milk& lemmon , и пак да овлажнява и да не е много скъп.
Благодаря.

# 388
  • Пловдив
Колко струва този крем с кокос?
Моля препоръчайте ми крем, подобен на този с аромат на Butter milk& lemmon , и пак да овлажнява и да не е много скъп.
Благодаря.
1.99

# 389
  • Стара Загора
Относно черния петък в ДМ... изрових миналогодишния пост за черен петък:
Скрит текст:
Здравейте, приятели! С удоволствие искаме да Ви съобщим dm магазините, които ще се включат в акцията „Черен петък“ утре, 25.11.2016г. Ще можете да се възползвате от 20% отстъпка на всички продукти от dm марките в следните dm магазини: Бургас Плаза Мол, Grand Mall Варна; Стара Загора Галерия Мол, София Sky City, Ring Mall София, Mega Mall София, dm Пазарджик, София, Mall of Sofia, Русе, МОЛ Русе; Плевен, Панорама МОЛ; София The Mall; dm Благоевград.
Също така в акцията „Черен петък“ ще вземе участие и dm София Сердика, където клиентите ще получат 15% отстъпка на цялата покупка.

Общи условия

Активация на акаунт