Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 253
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Пастата за зъби на Донтодент се оказа, че само аз я ползвам. Децата и съпруга не я харесват.
 Май повече няма да купувам от тази паста.

Ние харесахме черната, но те пък взеха, че и спряхя доставката. Дъщеря ми от около месец се мие с Dontodent junior и я хареса. Преди това ползваше Aquafresh 6+.

Пропуснала съм да напиша, че става дума за "черната" паста, с въглен. Точно нея не харесаха вкъщи. И на мен много - много не ми харесва. Просто не виждам резултат някакъв....затова. Simple Smile

# 361
Аз я ползам, не е нищо особено ама за тези пари е екстра - най-обикновена паста за зъби

# 362
  • София
Точно това е, че не е нищо особено, затова не я харесваме.

# 363
Ние много я харесахме, но я няма

# 364
  • София
И ние много я харесахме, чудесна е, жалко, че я спряха.

# 365
  • При децата ми
Кога е черния петък? На 24 ноември ли е?

# 366
Питах в магазина,дали ще участват с някакво намаление на Черен петък?Отговориха ми,че няма и никога не са участвали в тази кампания със намаления....

# 367
  • Русе
Питах в магазина,дали ще участват с някакво намаление на Черен петък?Отговориха ми,че няма и никога не са участвали в тази кампания със намаления....
Не е вярно. Миналата година, както писах имаха само на техните марки. Аз го разбрах от фейсбук страницата на ДМ.

# 368
  • Бургас
Сега си спомням, че наистина имаше някакво намаление но не беше във всички магазини.

# 369
Има месец на продуктите на Maybelline в ДМ. Не знам дали ще го има въпросното червило, което се коментраше, но продуктите им ще са на промо цена.

# 370
Ами,ако намалението не е било за всички магазини,може ДМ-Добрич да не е бил включен.....знам ли?Пък,БАШ Управителката питах....остава и тя да е толкова компетентна и информирана.....Ма,няма да се очудя Хич....

# 371
Да кажа, че черната паста Донтодент в ДМ я има на Славейков. Взех за проба, че е лев и нещо, а моят мъж ползва черна на Бевърли хилс за 17 лева и ми е малко скъпичка.

# 372
Не съм впечатлена от черната паста аз. Изхабих една опаковка, но избелващ ефект нямаше. Иначе като паста за зъби е ок, както и останалите от марката.

# 373
Има месец на продуктите на Maybelline в ДМ. Не знам дали ще го има въпросното червило, което се коментраше, но продуктите им ще са на промо цена.
Струва ми се,че се търсеше червило на Манхатън-аз за него питах в маг.,но може и да греша.Извинявам се Embarassed

# 374
И аз не съм впечатлена от черната паста....Даже и не освежава,така както други пасти за зъби....То,за 2лв. какво да се очаква?

Общи условия

Активация на акаунт