Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 261
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, можете ли да ми кажете дали в ДМ се предлага козметика на Манхатън - по-специално издирвам дълготрайното им течно червило.

В Лили със сигурност има козметика на Манхатън, аптеки Ремедиум..... ЗаДМ не мога да се сетя дали предлагат. Ти точно от ДМ ли искаш да си купиш такава козметика?

Не, разбира се, не държа да е точно от ДМ, но в Лили и в Елитис го няма, затова се чудех дали да пробвам в ДМ  Peace

Провери дали продукта, който търсиш го има в Ремедиум. Там зареждането е много добро.

# 346
  • Пловдив
Много благодаря за отговора - поне онлайн не го виждам, а не съм от София, за да проверя на място.

# 347
Тъй като ДМ е срещу нас,сега отскочих и проверката показа,че продукти на Манхатън не продават.

# 348
Здравейте, можете ли да ми кажете дали в ДМ се предлага козметика на Манхатън - по-специално издирвам дълготрайното им течно червило.

Имат няколко неща, но не и дълготрайното червило. Аз си го купувам от Ремедиум.

# 349
На Манхатън съм виждала пудри и коректори, на едно малко стелажче, но май друго нямат.

# 350
Аз съм много доволна от Денкмит за черно течен, сега си взех и за вълна, дано да  е пак така добър.

Аз съм много доволна от прахообразния за вълна и деликатни тъкани.  Peace Ползвам го от известно време.

# 351
  • София
Пастата за зъби на Донтодент се оказа, че само аз я ползвам. Децата и съпруга не я харесват.
 Май повече няма да купувам от тази паста.

# 352
  • Русе
Аз съм много доволна от Денкмит за черно течен, сега си взех и за вълна, дано да  е пак така добър.

Аз съм много доволна от прахообразния за вълна и деликатни тъкани.  Peace Ползвам го от известно време.
И аз съм доволна. Преди година си го купих от "черния петък".  Прах лятото родопските одеала с него и станаха меки и дори пухкави.

# 353
  • Русе
Пастата за зъби на Донтодент се оказа, че само аз я ползвам. Децата и съпруга не я харесват.
 Май повече няма да купувам от тази паста.

Ние харесахме черната, но те пък взеха, че и спряхя доставката. Дъщеря ми от около месец се мие с Dontodent junior и я хареса. Преди това ползваше Aquafresh 6+.

# 354
Дали ще има някакви отстъпки за черния петък? Предните години как е било? Simple Smile

# 355
  • Русе
Дали ще има някакви отстъпки за черния петък? Предните години как е било? Simple Smile
Миналата година имаше намаление само на техните марки, но не помня дали 20 или 25% беше.

# 356
  • Варна
И на нас не ни харесват пастите им.Много са ни блудкави (и детските и за възрастни).

# 357
  • Пловдив
В Пловдив никъде не намирам маслата за тяло на Алверде със смокиня, уж са в брушурата, ама.....Pensive

# 358
аз ги търсих в Сф, също ги няма

# 359
  • Пловдив
Казаха ми да проверя другата седмица, можело да имат. Не ми е ясно защо слагат нещо в брушура от което нямат бройки?  Навсякъде казаха, че са получили 2 бройки.....

Общи условия

Активация на акаунт