Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 268
  • 751
  •   2
Отговори
# 330
  • Berlin
Препарат за вълнени дрехи да препоръчате от ДМския асортимент? А омекотител трябва ли или препарат само е достатъчен? Пуловери ще пера.

# 331
Пробвайте червения на Гарниер

# 332
Препарат за вълнени дрехи да препоръчате от ДМския асортимент? А омекотител трябва ли или препарат само е достатъчен? Пуловери ще пера.
Аз ползвам този препарат целогодишно, не само за вълнени дрехи. Той е и за деликатни тъкани, но изпира добре и съм много доволна като цяло. Изобщо праховете на Denk Mit са много добри. Бялото пране просто сияе от версията за бели тъкани. Течните обаче не съм ги пробвала.

# 333
И аз не съм очарована от Biotenа, преди харесвах https://static.framar.bg/product/deva-hydratant-75-mljpg1.jpg
но от миналата година е "развален".

# 334
Аз съм много доволна от Денкмит за черно течен, сега си взех и за вълна, дано да  е пак така добър.

# 335
  • София
Аз също взех техен (ДМ) бял за вълна, доволна съм прах вече, много харесвах Пурлан, но явно и там има намеса , защото е с ужасна миризма , а преди беше страхотна.

# 336
  • София
Можете ли да е насочите- в Дм къде стоят чистите масла за козметични цели?Как и къде ли не оглеждах за тях, но не можах да ги открия,видях само на Ривана, но аз не търся тях!

# 337
Аз мисля, че имат само на Rivana ...

# 338
Имат масла на Alverde и според мен продуктите с тази марка си седят на отделен щанд. Но във всеки магазин е различно, затова е трябвало да питаш персонала на място.

# 339
Имат и от техните - https://www.dm.de/das-gesunde-plus-australisches-teebaumoel-p4010355140586.html  но това специално беше до Ривана-та в ДМ Бургас-център.

# 340
Благодаря за новата брошура!:bouquetf:
Днес ще ходя до магазина, трябва ми прах за бяло и ща деликатно пране. Ще проверя и маслата на Алверде със смокиня, които похвалиха в съседната тема.

# 341
  • София
Благодаря ви за отговорите относно козметичните масла в ДМ  Hug. Там разнообразието от козметика е толкова голямо, че ставам с разнопосочен поглед   #Crazy и затова съм ги пропуснала. Там вече ходя само с предварително приготвен списък за пазаруване,че иначе сигурно ще си стоя,чета и разглеждам 1/2  Thinking Joyден

# 342
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ми кажете дали в ДМ се предлага козметика на Манхатън - по-специално издирвам дълготрайното им течно червило.

# 343
  • София
Здравейте, можете ли да ми кажете дали в ДМ се предлага козметика на Манхатън - по-специално издирвам дълготрайното им течно червило.

В Лили със сигурност има козметика на Манхатън, аптеки Ремедиум..... ЗаДМ не мога да се сетя дали предлагат. Ти точно от ДМ ли искаш да си купиш такава козметика?

# 344
  • Пловдив

В Лили със сигурност има козметика на Манхатън, аптеки Ремедиум..... ЗаДМ не мога да се сетя дали предлагат. Ти точно от ДМ ли искаш да си купиш такава козметика?

Не, разбира се, не държа да е точно от ДМ, но в Лили и в Елитис го няма, затова се чудех дали да пробвам в ДМ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт