Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 122 098
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,бяхте хвалили препарат за под но не мога да намеря снимката...беше със сапун.Моля,ако някои се сети да сподели Simple Smile

# 91
  • Сливен
Вече не се внася.

# 92
Я, това веднага ми става любима тема Simple Smile
Най-често купувам продукти на Babylove - мокри кърпички, АМ, памперсите им, козметика, пюрета, всичко за децата.
За себе си, любимите ми продукти са: маската 3 в 1 на Balea - https://i.pinimg.com/736x/5a/3c/fb/5a3cfb11570c3145ac5115ce01cf5 … pickel-action.jpg - супер съм доволна, рядко купувам едно и също нещо два пъти. Кожата на лицето ми става мека, не ми опъва след ползване.
Друг продукт, пак на Balea е този крем за лице - https://cdn02.dm-static.com/images/online_de_catalog/h4010355017 … 94-726953_org.png - попива добре, усещам си кожата сочна и много приятна.
Възстановяващият флуид за коса с авокадо и гроздови семена на Алверде пък е най-ужасното нещо, което съм ползвала за косата си -  http://1.bp.blogspot.com/-QVIkpKkerEw/UQFs52Sp_vI/AAAAAAAABdk/QF … 0%D1%83%D0%BC.png - краищата ми направо залепнаха, постигна точно обратния ефект от описания. Като се поразрових, установих, че има и други, на които не им е понесъл.

# 93
Подкрепям напълно за този флуид за косата. Купих си го и е пълен отврат. Прави я твърда, суха, вяла, никакво омекотяване на връхчетата, по-скоро стои като мръсна, а косата ми е фризи и има нужда от приглаждане.

# 94
Много съм доволна от този шампоан:

# 95
  • София
Има един крем за ръце на Балеа, я зелена опаковка с лайка е. Струва около 2 лв.но е изключително хубав и горещо ви го препоръчвам Simple Smile

# 96
Оставя ли мазно?Редовно ли го има?Аз така и не свикнах с усещането от крем за ръце,тръпки ме побиват Grinning

# 97
  • София
Оставя ли мазно?Редовно ли го има?Аз така и не свикнах с усещането от крем за ръце,тръпки ме побиват Grinning
Хаха дааа познато ми е за какво говориш Grinning
Ами по-бавно попива в ръцете дам, но пък много добре овлажнява ,но щом не обичаш може би няма да ти допадне...

# 98
Не,че не обичам,а просто след това не мога да пипам нищо,а за телефона става истински проблем Grinning

# 99
  • Бургас
Момичета, доволни ли сте от измивният гел + шампоан за бебета на Бейбилов, този : https://www.dm.de/babylove-waschgel-reinigend-p4010355141811.html

Дали ще е ок за новородено ?
И какво друго от техните неща бихте ми препоръчали да взема ?
И аз да го похваля този измивен гел. Отгледах сина ми с него още от раждането та до 5-тата му година. Освен него съм ползвала и крема за защита от вятър и студ, който също беше много хубав. Пудра за дупе (но много малко я ползвахме, че минахме на хума поради проблеми с подсичането), олио заради масажите - също без някаква реакция. Памперси от тяхната марка - и обикновените и по-изчистените; мокрите им кърпички; дезинфекциращите такива също; каши, пюрета някои видове... бяхме редовни клиенти в бебешкия период Simple Smile Сега пак, ама за други неща и не толкова често Wink

# 100
Благодаря още веднъж, момичета Flowers Hibiscus
Точно днес бях в ДМ и взех няколко неща на Бейбилов, дано ни харесат Simple Smile

# 101
Аз само да кажа,че никъде освен в ДМ не намирам пакет цветни сламки,между които да има със син цвят Simple Smile Винаги купувам от ДМ Simple Smile

# 102
Аз също да похваля сламките им, сина ми само с тях пие вода Simple Smile.
Иначе съм изключително доволна от АМ Бейбилов био, което вече е с ново име ДМ био, малкия си го пие с кеф.Пюретата и кашите също са страхотни.Не съм купувала още козметика за бебо, но ще наваксам когато свърши душ гела ни на Мустела.Прахове за пране не съм купувала скоро, но тяхната марка са с много високо качество.А верото им ми е фаворит.

# 103
  • Бургас
Аз само да кажа,че никъде освен в ДМ не намирам пакет цветни сламки,между които да има със син цвят Simple Smile Винаги купувам от ДМ Simple Smile

В цветните сламки в Лидл също има сини. Днес специално ги загледах.

# 104

Сламки купувам от Джъмбо. Обикновено купувам по няколко пакета на ходене, че не обичам да пазарувам там и рядко ходя. Чупещото им рамо е огромно и става на спирала като се издърпа. При добро въображение може и на друго. Има в наситено пастелни цветове + синьо, има и в по бледи пастели има и прозрачни. Такива съм виждала там. Ще потърся снимка да кача.

Не ми позволява форума да кача снимка. Услугата била временно недостъпна. Ще пробвам по късно пак.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 08:06 от agnesana

Общи условия

Активация на акаунт