Удряш ме в сърцето с тоя ЙиБел знаеш нали?

миличка, благодаря за превода на песента

, надявам се добре да съм превела песента...
, разтопих се от поздрава към мен
На всички, които превеждате Черно-бялата любов
Страхотни сте, момичета

Барем да каже и ние какво да ядем, че да се подмладим
следното: Прочетох, че Bu Şehir Arkandan Gelecek с Керем Бюрсин, Лейля Туутлу и Нилпери Шахинкая, ще се излъчва по Btv от 1 декември. Начален час 18:00. У нас ще върви със заглавие Сърцето на града.

да, от 1 декември ще гледаме Али Смит и по българския екран.. Дано да направят сносен дублаж
заради Алекс,
заради едно много скъпо момиче за мен, удоволствието да работя по превода на ЧБЛ е изцяло мое

много добре си се справила с превода на песента.. Този епизод пак има една, с превода на която аз се затрудних май и се страхувам, че не се получи добре

но пътният полицай, който ги спрял е помолил Керем да каже нещо за сина му, който бил негов голям фен.. Серенай също е била в колата

, какво да кажа, освен на всички момичета отново БЛАГОДАРЯ за ЧБЛ

А какви фотки от Града си подбрала
, на човек да му се прииска пак да го гледа
Загледах се какво носи Керем в ръцете си на снимката, но не можах да видя добре...един път го виждам като чадър, друг път като кенчета
, а в дясната ръка чаши ли са, що ли? 
кадрите от клипа от снощи са от първото дизи на Керем - В очакване на слънцето..

но пътният полицай, който ги спрял е помолил Керем да каже нещо за сина му, който бил негов голям фен.. Серенай също е била в колата

за теб нов пост с едно клипче с АсФер.. Сега ми попадна по лентата в туитър..

, щях да пиша златна си, но ти си много повече от това!

Ами това са цели две провинения
да, от 1 декември ще гледаме Али Смит и по българския екран.. Дано да направят сносен дублаж
, в никакъв случай не се чувствай сама в темата. Това, че не се пише, не означава, че не се чете. Аз специално пиша само ако имам коментар или инфо, а напоследък нямам време за форума и съм много "назад" с материала. Едва успях да изгледам по 2 серии на Ямата и ЧБЛ. Как ще наваксам не знам?
Очаквам, че темата ще се раздвижи ....

миличка, така се зарадвах на поста ти

и Лу

да, според момичетата от темата за Серенай Керем е с две провинения..
Пиян зад волана и с друга мацка до него..
А и ми омръзна непрекъснато да се опитвам да обяснявам, че Керем е добър и възпитан млад човек.
Евалла!

Остава да чакаме да видим какво ще направи след като разбере

После ще преведа какво пише на едната

и като мотика да се напие, няма да му се сърдя /за сега/, на всеки се случва и в щастливи и в тежки моменти, дори просто така

Няма как всички да харесват един човек, а какво ще правят другите?

, къде се засичаме
, съвсем изчезна
Дано всичко е наред при теб! 
, по-добре ли си?
/ Лиленце
, не се смей 

Препоръчани теми