Много е слаб Керем.
Сигурно е заради ролята, де. 

В момента нищо не гледам, а и нямам желание сякаш. Може и да е временно явление, ще видим.

благодаря за превода, миличка

наистина е имало голям интерес към вечерта.. Беше отразена доста широко в пресата

много се зарадвах като видях поста ти.. Бях започнала да се притеснявам, че при теб нещо не е наред.. Почини си малко от форума и сериалите.. И когато имаш желание, ще се включваш пак. Но искам да знаеш, че аз усещам силно липсата ти тук. Понякога се чувствам толкова самотна в тази тема
Ако не беше Керем и аз досега сто пъти да съм се отказала да пиша.. не знам защо, но някак си се чувствам отговорна за това дворче тук като негова фенка..

Били са изловени на излизане от някакъв ресторант..
Ако не беше Керем и аз досега сто пъти да съм се отказала да пиша.. не знам защо, но някак си се чувствам отговорна за това дворче тук като негова фенка..

Така се чувствам и аз често пъти
А колко още двойки има с дървени къщурки...

миличка, и тук да ти честитя рождения ден

като видях фрагмана на ЧБЛ, и аз се сетих за същата сцена от Слънцата с Керем и Ханде Доандемир, тази от колажа..

и от мен
Късмет, любов и щастие ти желая!
, световен спортист, обичан и уважаван, имал е още години пред себе си..., но ...не му било писано
Поклон!
, ще го погледна малко по-късно видеото, мерси 

, ще го погледна малко по-късно видеото, мерси 

това не го разбрах

когато се излъчваше сериала се ядосвах на толкова много неща, но вече с удоволствие си гледам клипчета с Али Смит.
Дори и Лейля взе да ми харесва..

не се знае какво точно е казал Керем. Те журналята така си измислят понякога, че направо са за

, утре ще те чета с удоволствие, че сега излизаме да отпразнуваме победата на Григор Димитров от днес
Вече е трети в световната ранглиста!!!! 

, миличка , и тук да ти благодаря за пожеланията и вниманието! И за поддържането на темичката ти благодаря!
Трудно е когато няма проект, но пък я виж колко готин е станал Керем
На това представяне на Хублот много ми хареса - аз видях един различен, отслабнал и разхубавил се Керем

, благодаря и на теб за вниманието!

Препоръчани теми