Първокласници 2017/2018

• 73 957
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
За MyKi да добавя, че никой не спомена. Разговорите се слушат от цялата стая. То  е близко до ума, де.

# 196
Аз съм ѝ взела обикновен телефон, но не мисля да ѝ го давам в училище. За видовете хартия - и аз не харесвам офсет.

# 197
  • при моите любими
За телефон, аз не одобрявам употребата им в училище и на дъщеря ми дадох обикновена Нокия, когато беше във втори клас, защото ходеше сама на Алианс (който се намира до оградата на училището). Обаждах и се, че трябва да тръгва и после тя ми връщаше обаждане, че е пристигнала. Първите няколко пъти, говорехме по телефона, докато се придвижваше до там. Сега на малкия няма да давам телефон. При нас в първи клас е забранено, въпреки че знам, че има има деца, които си носят и си ги ползват активно в междучасията да играят или да гледат разни клипчета.

# 198
  • Sofia
За MyKi да добавя, че никой не спомена. Разговорите се слушат от цялата стая. То  е близко до ума, де.

И какво ли ще се чуе в шумното междучасие Simple Smile Като гривните от "Седморката на Блейк". По-добре обикновен телефон с копчета Hands Plus1

# 199
  • Бургас

И какво ли ще се чуе в шумното междучасие Simple Smile Като гривните от "Седморката на Блейк". По-добре обикновен телефон с копчета Hands Plus1

И ние такъв мислим да вземем. Има и смартфон - старото леново на батко му. Laughing Но от първи клас няма да ходи с него на училище. Ползва го само за игри, защото му се развали таблета.

# 200
  • София
Нас също изрично ни предупредиха, че носенето на телефон в училище не е желателно, но се съмнявам, че препоръката на директора ще бъде спазена. Бих предпочела детето да има телефон, предвид че стресът за него ще е голям, за негово спокойствие - че не е сам и ако има нужда, някой може да реагира.

# 201
И аз бях против телефоните, но на баткото взехме обикновен с копчета и беше много удобно, ако се наложи да закъснеем малко или да го вземем по-рано. Сега взехме и на малкия. Смартфон и таблет не одобряваме вкъщи.

# 202

Трябва и на ваксина да ходим, а каквато е пъзла... И там ще е мъка. Crazy

Ако за БЦЖ става въпрос да знаете че отпадна задължителната реимунизация на 7 г.
Аз от MyKi съм много доволна. Твърдо против съм smart phone в училище и много се надявах да са забранени, но не. 

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 11:46 от Mravchica

# 203
Здравейте и от мен,
сигурни ли сте за реимунизацията на 7 г.?  Аз записах час на сина ми в диспансера (нали не се бие от личният лекар) и нищо не ми казаха. Къде мога за прочета информация ?

# 204
Здравейте и от мен,
сигурни ли сте за реимунизацията на 7 г.?  Аз записах час на сина ми в диспансера (нали не се бие от личният лекар) и нищо не ми казаха. Къде мога за прочета информация ?

Странно, бях сигурна че е отпаднала за 7 годишните, но сега чета, че се отнася само за 17 г.

# 205
Да, и аз намерих имунизационният календар за 2017 г.

https://www.vaksinite.com/imunizacionen-kalendar/

Ще ги бодат Sad

# 206
  • при моите любими
При нас БЦЖ се бие от личния. Тъй като аз се старая за спазвам навършените години, а не набора, в който се бие, ще я отложа, защото малкия чак декември става на 7. Дори тази, която се бие на 6 години я сложихме преди няколко месеца. Личната много ми се мръщи, че не се явяваме с набора и и правили проблем, но не мисля да я слагам преди навършване на годините.

# 207
Здравейте, съжалявам за глупавия въпрос, но какви са изискванията към раниците за първи клас и до кога ги ползват децата? Т.е. има ли някаква причина в тези твърди раници или и друга раница с ергономичен гръб би свършила работа?

# 208
Няма изисквания за раница, всеки преценя какво да вземе за детето си Peace
Вие решете кои марки можете и искате да купите, а нека детето си избере между тях тази, която му харесва

# 209
  • Ловеч

Чува се всичко, цяла година в училище го ползва и не сме имали проблеми. Освен това телефоните ги хвърлят и тук и там, а часовника й е на ръката.

Имунизацията отпадна за 17г, а не на 7, но за мен е безсмислена и няма да я поставяме въобще.

Общи условия

Активация на акаунт