Той не иска да ме заведе...

• 36 129
  • 365
  •   1
Отговори
# 45
Първо, странно е да му кажеш "заведи ме на почивка", вместо "хайде да отидем на почивка". Не си куче, нали? Второ, като не иска да ходи с теб на почивка, отиди с приятели/приятелка.

# 46
Първо, странно е да му кажеш "заведи ме на почивка", вместо "хайде да отидем на почивка". Не си куче, нали? Второ, като не иска да ходи с теб на почивка, отиди с приятели/приятелка.
И трето, намери си някой нормален мъж.

# 47
  • Тра-ла-ла
Vaska89,  сигурна ли си, че не е женен?! По кое време се срещате? Оставаш ли да спиш при него? Той в този апартамент ли живее? По всяко време ли можеш да му звъниш по телефона?!

# 48
Vaska89,  сигурна ли си, че не е женен?! По кое време се срещате? Оставаш ли да спиш при него? Той в този апартамент ли живее? По всяко време ли можеш да му звъниш по телефона?!

Прекалено много филми гледате.
Сигурна съм, че няма жена и нищо...просто е скрънза от най скрънзливите...
Интересно щом изкарва добри пари, какво ги прави...

# 49
Нали знаеш какво прави с парите чичо СКрудж?

# 50
  • Тра-ла-ла
Той не само, че е пинтия, ами и за безплатни занимания не иска да си мръдне гъзеца. Казва на авторката, че тя може да отиде на река или язовир, а не, че двамата могат да отидат.

# 51
  • София
За мен, юнакът или си е поставил за цел да стане финансово стабилен до навършване на едиколкоси години и просто ползУва авторката за олабване на жилата, или е женен и тая квартира е за разнообразяване на семейното ежедневие.

# 52
Може авторката да има някакъв недъг, недостатък и трудно да си намира мъже. Затова гледа да не го изгуби този.

# 53
  • Варна
Див балкански субект от който се бяга с 200-та. Да се опитам ли да позная, че иде от дълбоката провинция и е добре зареден с домашни консерви да не харчи за манджа.

# 54
Див балкански субект от който се бяга с 200-та. Да се опитам ли да позная, че иде от дълбоката провинция и е добре зареден с домашни консерви да не харчи за манджа.
Зимата не се отоплява, а се завиват с дебели губери от село, лятото спи гол да не харчи за климатик...
И аз така си го представям, бай Ганьо на новото време.

# 55
  • Sofia
Абе те и язовирите не са безплатни вече. Опитахме да отидем на Искъра един ден и целия заобиколен от разни "частни имоти", които ти искат по 5 лв само да паркираш... Виж, на Суходол може и да е без пари.

И на мен ми е странна формулировката "Заведи ме на...".
Мъжът е скапан. За да може да пусне тази реплика за икономичната жена, представям си пък всекидневно какво му е отношението към авторката. "Аре ма, вече 7 минути чЕкам салатата, кво се моташ".

# 56
  • Варна
Повярвай има и такива. Лично познавам такъв, който до преди година търкаляша ладата от миналият век, щот как така ще се харчат пари.

# 57

Не е женен...и е на 34 г.
Сам живее, срещаме се по всяко време, вечер, обед, сутрин. Звъним си по всяко време.
Просто е човек, който иска да ходим само по гори и планини, не и по заведения. Досега почти не сме седнали никъде на заведение или ресторант, за клуб да не говорим, което е меко казано странно, при положение, че сме млади хора...

# 58
Познаваш ли роднините и приятелите му?

# 59
То така и правя, ама се сърди после, изпълнения, сръдни и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт