Той не иска да ме заведе...

• 36 175
  • 365
  •   1
Отговори
# 60
Познаваш ли роднините и приятелите му?
Да, познавам ги

# 61
Ето, човека е и планинар. Казвам ви, няма жена и деца, има безплатна любовница.

# 62
Познаваш ли роднините и приятелите му?
Да, познавам ги
В какво се изразява приятелството им? Не излиза/те ли с тях?

# 63
  • Тра-ла-ла
За всичко ли е стиснат?! Или само за морето и заведенията се запъва да даде някой лев?!

# 64
Не останаха мъже, това е положението. И девойките падне ли им нещо, стискат, не пускат, щото кой знае дали ще успеят да хванат друг изобщо Simple Smile)

# 65
Първо, странно е да му кажеш "заведи ме на почивка", вместо "хайде да отидем на почивка". Не си куче, нали? Второ, като не иска да ходи с теб на почивка, отиди с приятели/приятелка.
То така и правя, ама се сърди после, изпълнения, сръдни и т.н.
Хм, какво харесваш в него и във връзката ви, че продължаваш вече две години?

# 66
Остарявам ли?!  Rolling Eyes
Как ги правите тези неща отзад, напред.
Не трябваше ли първо да го опознаеш и тогава да решиш дали да имаш връзка с подобен човек.
Ако можеш да живееш по този начин и с такъв човек, значи нямаш проблем. А ако не можеш.... не виждам, какво те задържа. Стягай си багажа и се заведи сама на море!

# 67
Разделете си разходите за почивката.
И ни със съпругът ми, когато бяхме само гаджета,
когато плащахме почивки, едната плащаше той, другата аз.

Може и да няма възможност да плати цяла почивка.

# 68
Той не е длъжен да плаща цялата почивка, ако не са на общ бюджет. Обаче е съвсем нормално да излизат, да пътуват, да харчат пари за удоволствия. Ако се дърпа само за море е едно, но ако по принцип не иска да харчи пари никъде - това е съвсем друго и от него трябва да бягаш с 200.

# 69
Най добре му направи подарък и го заведи ти на море. За годишнината го покани на ресторант и плати сметката. Кажи му, че правиш този жест защото много го уважаваш и държиш на него. От това което ще последва, можеш да си направиш много изводи.

# 70
Може и да няма възможност да плати цяла почивка.

Авторката сама каза, че той получава заплата над средната за страната. За каква невъзможност говорим? Човекът просто е циция.

# 71
  • където ми харесва
Ама и ти си една сладурана-направо сте Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака!
Искаш да бъдеш водена някъде-кученце ли си?
Искаш на море-ами отиваш на море. А не се молиш да бъдеш заведена на такова.
Човека не иска да харчи пари за теб. И не мисля, че те възприема като жена, а по-скоро като онази, с която олабва напрежението. За 2 години, единственото което правите е ти да ходиш в квартирата му за секс.
Това двойките не го правят. Те излизат, дори само на разходка да е, тя е безплатна. Или на палатка някъде, на язовир...абе, нещо.
От друга страна, ти не смяташ че би могла да го поканиш на заведение, защото той изкарва повече от средното за страната. Е...чакай сега, ти касичка с пенис ли си си търсила, или половинка? Да знаеш-не е срамно да почерпиш мъжа до себе си, ако ще и едно кафе да е. Но не е редно да чакаш той да те води някъде постоянно.

# 72
Най добре му направи подарък и го заведи ти на море. За годишнината го покани на ресторант и плати сметката. Кажи му, че правиш този жест защото много го уважаваш и държиш на него. От това което ще последва, можеш да си направиш много изводи.

Ха! Тя досега щом не си е направила изводите...
Винаги съм се чудела как такива мизерници успяват да си хванат жени, ама на – явно има достатъчно отчаяни, които да им се вържат.
Щом още в началото на връзката се стиска за най-обикновени развлечения, мога да си представя как след няколко години брак ще брои залъците на жена си и децата си.

# 73
  • Ямбол
Тя иска точно да я заведе, за да е като другите, които ѝ се хвалят.

# 74
Скрит текст:
Не знам дали темата е за тук, но нека все пак я публикувам, за да видим кой какво мисли по въпроса и на някой случвало ли му се е подобно нещо...
Та... с настоящия ми приятел сме заедно от 2 години, не живеем още заедно, а преди известно време му споменах да ме заведе някъде на почивка ( писна ми да слушам мои познати и приятели на коя приятеля й къде я е завел и т.н.), на което той реагира така: "Аз не искам да давам пари за почивки и освен това искам икономична жена до себе си, да не ми иска това и онова...!"
Паднах...  Тук е мястото да спомена и че той не ме е завел и някъде на ресторант или бар, това беше само веднъж и то докато ме сваляше още... Да не говорим за подаръци... няма такова нещо.
 Не съм материалистка, не държа на скъпи вещи и екскурзии, но за мен е леееко странен факта, че той не ме води никъде - единственото място на срещите ни е в квартирата му - да си вземе удоволствията и толкоз!
 На предложението: "Хайде да отидем на море!" той отговаря така: "Да знаеш, няма да ходим, не искам да харча пари!"
   За пръв път имам подобен тип човек за приятел и ми е леко казано странен...
Вие какво мислите?
Ами, чудя се какво правиш две години с него....?    newsm78
За чий ти е подобна стипца?
Сега къта неговия доход, като/ако се ожените, ще гледа да сложи ръка и на твоя и той да го разпределя.Ще ти мрънка/скърца със зъби (според характера и манталитета) за всяко червило, за всяка нова дреха, за всяко кафе с приятелка.....децата ви също ще са принудени да молят за едно шоколадче, а море може да видят, чак когато могат сами да си го позволят.
След мъжа пиянде и мъжа дон жуан, на трето място е мъжът-стисльо.    Laughing
Не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт