Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 933
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Не знам какво е, но вече ме боли цялата коремна област. Мисля, че може да е всичко - бъбреци, колит или др. Но болката точно по средата е силна и странна.Започна напрежението и в гърдите, сигурно овулацията е минала. Преди я следях с тестове, ама като казаха в Истанбул, че с тази спермограма няма как да забременея естествено, спрях

# 226
Бамба, успех и от мен!
Днес мина моята хистероскопия, поне до момента разбрх, че нищо патологично не се е видяло, повече ще разбера след хистологията и срещата с лекаря. Дали това означава, че в качеството на ембрионите е причината да не се имплантират, последният път бяха "прекрасни".

Последна редакция: пт, 08 сеп 2017, 18:39 от !Diva!

# 227
Без направен ПИД, никой не може да гарантира, че ембрионите нямат проблем. Много често на нашите години има хронозомни аномалии ( с 1 или 3 хромозоми, вместо с 2) Затова при жени на 40 и, задължително се препоръчва ПИД, за да няма безсмислени трансфери.

# 228
Бамба, успех и от мен! 
Тоя полип как го откриха на монитор или друго ?

# 229
  • София
Полипа се вижда на обикновен преглед с ехограф.
Чак аз го разпознах в мъглата.

# 230
И ние сме така!Прекъснали сме почти 90% от контактите.Какво да разправяме, все едно някой ще ни помогне.Със сигурност ни говорят наляво-надясно, но много важно!Добре,че съпругът ми е разбран и той си мълчи,и страда по своему.Намира утеха в ремонти,а аз из къщи и в покупки.Двамата се занимаваме с котарана,дори свекърва ми ни вика,че сме я гледали като принцеса...Така е,като няма друга принцеса, котешка ще отглеждаме засега!

# 231
Не знам какво е, но вече ме боли цялата коремна област. Мисля, че може да е всичко - бъбреци, колит или др. Но болката точно по средата е силна и странна.Започна напрежението и в гърдите, сигурно овулацията е минала. Преди я следях с тестове, ама като казаха в Истанбул, че с тази спермограма няма как да забременея естествено, спрях
Надявам се , че ще ти мине скоро, пух4е! И аз бях така дълго време след пункцията  -  тя мина нормално, но адските болки продължиха дълго време след това. А овулация засякох вчера , т. е., / на 22 юли беше процедурата/ , на 3 - я цикъл, без тестове.  И няма значение спремограмата! Чувала съм за мн. случаи  , как с лоша спермограма, пак се забременява след известно време! Simple Smile Така, че не мисли за това! Simple Smile Горе главата! Simple Smile

# 232
Преди процедура ни изписаха две седмици преди очакван цикъл да изпием еднократно със съпруга ми антибиотик от 500, но сега няма как да го направим понеже не сме си в къщи. Рецептата е изпълнена и не можем да вземем друг. Проблем ли ще е да го изпием дни преди стартиране или да пропуснем месеца?
Да поясня, че тук антибиотик без рецепта само с пушка в главата на фармацефт може да получиш... евентуално Stuck Out Tongue Winking Eye

# 233
Обади се в кабинета утре сутринта и търси on call doctor or nurse. Ще изпратят електронна рецепта в аптека по избор. Случи ми се миналият уикенд с лекарството за щитовидната, забравих го в нас а бяхме на екскурзия. Въобще редовно ни се случва всъщност или на мен или на мъжа ми. Всеки practice, независимо от специалността, има дежурен на линия, който може да изписва лекарства.л

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 05:43 от elenna

# 234
Изключително много ти благодаря за съвета Hug
Когато вече на лекарството пише no refille remaining, какво се прави? За Левотироксина става въпрос. Предполагам нови прегледи...

# 235
Свържи се с лекаря, който го е предписал и най-вероятно ще ти дадат рецепта за един месец, докато чакаш за час. Това не е лекарство, което да се почва и прекъсва и спира безпричинно и няма да те оставят така, но трябва и ти да подходиш сериозно.

# 236
Момичета един въпрос преди пункция имате ли болки в градите като преди МЦ
Пункцияата е утре

# 237
  • София
Момичета един въпрос преди пункция имате ли болки в градите като преди МЦ
Пункцияата е утре

Съвсем нормално е а имаш всякакви болки, в гърди, яйчници, кръст. Все пак естрадиола ти е доста висок в момента. Не се вглеждай толкова.Успех утре!

# 238
Мерси buena  ще ви пиша утре

# 239
Преди процедура ни изписаха две седмици преди очакван цикъл да изпием еднократно със съпруга ми антибиотик от 500, но сега няма как да го направим понеже не сме си в къщи. Рецептата е изпълнена и не можем да вземем друг. Проблем ли ще е да го изпием дни преди стартиране или да пропуснем месеца?
Да поясня, че тук антибиотик без рецепта само с пушка в главата на фармацефт може да получиш... евентуално Stuck Out Tongue Winking Eye
 Ние пихме двамата еднократно такъв антибиотик първия ден от стимулацията, а в деня на пункцията(след нея) пих само аз.(Опит в Турция)

Общи условия

Активация на акаунт