Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 948
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Бамба, палчета и от мен!

# 211
Бамба, отново безкрайно много положителна енергия с позитивни пожелания ти изпращам за УСПЕХ СЕГА! Дано...дано... пупупу

# 212
Бамба, този ще е опитът!!

# 213
Рецепта няма. Всеки открива правилният метод за себе си. Аз например спрях да контактувам с 80% от хората около мен, а на 100% ограничихме споделянето на репродуктивни проблеми с роднини, родители. Темата е забранена да се повдига. Това много ме успокоява, защото така избягваш напрежението да се обясняваш като виновен пред тях, защо не се е получило и този път... Другото което ме прави спокойна е, че спрях да се взирам в навиците си, колко са вредни или не са. Слушам си организма от какво се нуждае... въглехидрати, мазнини и т.н. Умерено правя всичко. Пия си витамините когато се сетя и от време на време се сдухвам, особено преди цикъл. Но като цяло за мен това, че не контактувам и не споделям с роднини, близки и приятели МНОГО МЕ УСПОКОИ!
И въпреки това тревогата си седи, няма как да избягаме от нея.
От спортовете на мен йогата ми се отразява прекрасно, но нали и спорта бил не много полезен, когато се прави инвитро (аз много спортувам прекалявам дори и спрях или-или)... скапва ти се настроението, когато разбереш че всичко любимо за ядене и правене е вредно. Ето, изнервих се, ще си сипя чаша вино! Наздраве Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Страхотно звучиш! Сега като заговори за вино..и и на мен ми се пиина една чашка!

# 214
  • Стара Загора
И аз съм така със споделянето.Мълча като партизанин на разпит, но моя мъж....при първия опит беше раздрънкал на всички ,че ще правим инвитро. Бях му сърдита. Най-кофти е после да обясняваш защо не стана. Сякаш съм виновна нещо. Пък около мен всички бременни-сестра ми, братовчедка ми. Опитвам се да бъда непукист, най ми минава депресията като си отида на село и се заровя да копая градинки, да си разхождам кучето.

# 215
И аз си мълча,моят мъж обаче разказвал...после тези , на които беше казал ми се похвалиха ,че са бременни и то от раз....решили, правили и станало...хем знаят, че от години пробваме....иначе и аз така дълги разходки с кучето....вчера ни казаха,че го гледаме като дете.....

# 216
  • София
Изловихме я днес яйцеклетката,  за малко да я изпуснем.
По принцип беше големичък фоликула и си мислех че няма да дочака.
За първи път решихме да не замразяваме ембрион, а яйцеклетка.

# 217
бамбарадамбара успех ти пожелавам. Искам да те попитам защо пробваш на естествен цикъл.Аз съм с ИЯР и се замислям много на естествен да опитам но незнам дали ще се съгласят лекарите.Много ми беше зле ФСХ последния път като го изследвах при теб как са нещата?

# 218
  • София
Защото стандартните стимулации са с резултат 1-2 яйцеклетки.
Фсх не съм мерила отдавна, не знам колко е.

# 219
Бамба, радвам се че сте го хванали фоликула. Пожелавам ти всичко да се развие добре и да е успешен следващия опит.

# 220
Браво, Бамба! Hug

# 221
Супер новина! Сега какво следва, още вадене?

# 222
  • София
Още две три, после хистероскопия да махнем полип и чак тогава трансфер.

# 223
Бамба, вярвам, че понеже  сте решили това да е последен опит, точно той ще бъде успешният!                                                                           Да ви кажа, аз този месец въобще не знам кога да очаквам цикъл. След биохимичната ми дойде на 8-ия ден след като спрях лекарствата. Днес ми е 14-ти ден от новия, а от вчера имам ПМС. Или ще ме изненада доста по-рано, или хормоните ми още не са в ред!

# 224
Аз съм така от мнооого време насам, точно след овулация започва ПМС. Незнам на какво точно се дължи. Само предния месец бях без грам такива. И също не знаех на какво се дължеше!? Дали не е имало овулация... само предположения.

Общи условия

Активация на акаунт