Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 973
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
За всеки е различно.
При вече високо лх при мен се пукат фоликулите, единия път два цитротида сложихме и пак се спука.

Аз сега ще ходя на пункция без никакви изследвания, нямаше кога да ги пуснем. Фоликула е порастнал и направо боцваме прегнила, пък ще видим дали ще оцелее до пункцията.

# 196
Бамба успех ! Дано този нов подход ти е на късмет за хубаво ембрионче !

# 197
Бамба, многоооо успех ти пожелавам!

# 198
  • София
Успех, Бамба! Моля те сподели дотук колко ембрита събрахте и с какви схеми ги извадихте? За теб знам, че не правиш на напълно ЕЦ ( освен сега явно).

# 199
  • София
Имам един замразен на 3ден. Само клистил пих, бяха два фоликула, две яйцеклетки, но единия ембрион не беше добре и не го замразихме.
Сега съм на ец, защото доктора го нямаше и като отидох на 9 ден фоликула беше 18мм. Късно беше да пускаме хормони и ще видим утре дали ще е там.
Само че си имам екстра пак, полип. Та пак хистероскопия ме чака.
Правя повече на напълно ец, но всичко зависи как е зает доктора, а и аз. При друг не искам да ходя, някак не се съобразяват с моите особености и не се получава нищо.

# 200
  • София
Дано да не го изпуснете! Дано те вкарат първа за пункция.

# 201
Здравейте, момичета!Случайно попаднах на тази тема и се радвам ,че откривам сродни души със сходни на моите проблеми. Аз октомври ставам на 40. Имам едно неуспешно инвитро при д-р Стефанов , предстои ми втори опит , ще е самофинансиран с помощ от общината. Знам ,че е тъпо от моя страна ,но  много се страхувам от предстоящ неуспех. Също знам ,че така си самонастройвам тялото за този неуспех.
Както и да е -надявам се този път доктора и аз да дадем най-доброто от себе си, и с Божията помощ да се получи.
Аз при първия опит бях много уплашена , не знаех какво ми предстои, по време на опита отслабнах с 2 кила от стрес, и естествено видях 0-лата като резултат.
Надявам се да сформираме хубава групичка и да споделяме радости и неволи  Simple Smile
Здравей, Миронче радвам се да видя, че отново си на линия. И на мен ми предстои нов опит. Първия ах
а да стане, ама не е било писано.
Здравейте момичета, включвам се и аз. На 39 г с партньор на 52. При мен успяхме за сега да стбилизираме пролактина и TSH, но при ММ нещата се влошиха, така че стискайте палчета въобще да започнем.

# 202
-INA-73, и моят опит показва същото. След свалянето на високо ЛХ (17,8 беше) от 6 фоликула извадиха 5 яйцеклетки- 3 презрели и 2 оплодиха. Ембрионите не бяха добри и теста беше отрицателен.
Бамба, на теб много стиснати палци.
Fluffyjoy, дано не само да започнете, но и с щастлив финал да завършите.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 22:21 от ina80

# 203
Тази наша тема, за добро или лошо, набра скорост. Само мога да си пожелая така както бързо се събрахме, така бързо да се разотиваме по всякакви отчетни и месечни теми...
Бамбарадамбара, успех с пункцията и дано да има не само добра яйцеклетка, а и да се оплоди в супер ембрион.
Имам едкн въпрос към всички: какво ви помага да запазвате надеждата и да гоните мрачните мисли?

# 204
Elenna, и аз търся формула за надеждата, защото понякога се депресирам страшно много.

# 205
  • София
Надежда единствено в следващ опит.
Вече наистина ми е последен на мен та ми е странно.
Този ще ми е 14, подминах фаталния 13.

# 206
Честно казано, аз съм оптимист по природа, но напоследък ми е трудно да намирам резерви от позитивно мислене и устойчивост, затова реших, че може да имате и вие някои стратегии. На мен най-много сякаш ми помага движението и физическата дейност. Работата ми е доста натоварваща и в ежедневните упражнения намирам някакъв вид отдушник от това напрежение, а и усещам, че ми помага и да не се фиксирам върху репродуктивните проблеми. През юни загубих неочаквано моят любим дядо, месец след това бременност и може спокойно да се каже, че съм в дупка.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 23:05 от elenna

# 207
Рецепта няма. Всеки открива правилният метод за себе си. Аз например спрях да контактувам с 80% от хората около мен, а на 100% ограничихме споделянето на репродуктивни проблеми с роднини, родители. Темата е забранена да се повдига. Това много ме успокоява, защото така избягваш напрежението да се обясняваш като виновен пред тях, защо не се е получило и този път... Другото което ме прави спокойна е, че спрях да се взирам в навиците си, колко са вредни или не са. Слушам си организма от какво се нуждае... въглехидрати, мазнини и т.н. Умерено правя всичко. Пия си витамините когато се сетя и от време на време се сдухвам, особено преди цикъл. Но като цяло за мен това, че не контактувам и не споделям с роднини, близки и приятели МНОГО МЕ УСПОКОИ!
И въпреки това тревогата си седи, няма как да избягаме от нея.
От спортовете на мен йогата ми се отразява прекрасно, но нали и спорта бил не много полезен, когато се прави инвитро (аз много спортувам прекалявам дори и спрях или-или)... скапва ти се настроението, когато разбереш че всичко любимо за ядене и правене е вредно. Ето, изнервих се, ще си сипя чаша вино! Наздраве Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 208
Надежда единствено в следващ опит.
Вече наистина ми е последен на мен та ми е странно.
Този ще ми е 14, подминах фаталния 13.
Дано 14 да бъде твоето щастливо число! На мен, противно на повечето, числото 13 ми е донесло много късмет в живота. Жалко, че не се е получило щастливо 13 и за теб Sad. Защо смяташ, че това ще е последен опит, за пункцията ли говориш или за предстоящ трансфер?

# 209
  • София
Трансфер, тях броя за опит.
Пункции преживях доста.
Последен, защото съм вече на 44 и мисля че е разумно да се откажа.

Общи условия

Активация на акаунт