Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 915
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Puh4e, как си? Как вървят нещата при теб?
Аз чакам да дойде датата за теста, но гледам да не залагам много надежди.
Въпреки, че много ми се иска да вярвам, че бавничкото ми ембрионче ще успее  Simple Smile

Успех, Sivil! Hug Аз пък съм силно притеснена, че не ми идва, за да пусна хормони, трети ден само ми зацапва, днес повече, сякаш. Имам вече записан час за другия месец, дано не пропадне всичко, днес пуснах генетични изследвания, обаче ще са готови чак на 5 ноември, а аз имам час за 30 октомври, изобщо се отчаях.

# 406
Сиси ще ти дойде, не го мисли, така само си вредим  Peace

# 407
Сиси ще ти дойде, не го мисли, така само си вредим  Peace

Така е, благодаря ти много! Hug Аз съм много емоционална, от нерви ми е свит стомахът, не можах да спя снощи, почвам да си мисля болести, менопауза и тем подобни. За пръв път в живота си се моля да ми дойде Smiley

# 408
Въпреки, че много ми се иска да вярвам, че бавничкото ми ембрионче ще успее  Simple Smile

Успех, Sivil! Hug Аз пък съм силно притеснена, че не ми идва, за да пусна хормони, трети ден само ми зацапва, днес повече, сякаш. Имам вече записан час за другия месец, дано не пропадне всичко, днес пуснах генетични изследвания, обаче ще са готови чак на 5 ноември, а аз имам час за 30 октомври, изобщо се отчаях.
Мерси, Сиси! Ще дойде, къде ще ходи Simple Smile
Мойте генетични казаха след месец , обаче станаха за 21 дни. Проверявай.
Ти в коя клиника си?

# 409
Въпреки, че много ми се иска да вярвам, че бавничкото ми ембрионче ще успее  Simple Smile

Мерси, Сиси! Ще дойде, къде ще ходи Simple Smile
Мойте генетични казаха след месец , обаче станаха за 21 дни. Проверявай.
Ти в коя клиника си?

За изследванията съм в "Надежда", но това е лаборатория. Няма нищо общо с болницата. Аз съм от Варна, затова ще се забавят 40 дни. Пращат ги май в Пловдив. Иначе имам записан час в две клиники в Турция. В едната едва ме записаха и няма как да отменя часа. Трябваше да правя и ЦС там, а сега като ми се размести цикълът, няма да мога, кой знае каква каша ще стане, само дето ще бия път Worried

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 14:59 от sisi345

# 410
Sisi, всичко ще е ок. Не го мисли толкова, няма как да изчислим всичко предварително. Аз понеже се изморих да правя сметки и всеки път да не стават нещата точно както съм планирала, реших да оставя нещата както се случат. И без това не всичко зависи от нас. Правим всичко необходимо и това е.

# 411
Sisi, всичко ще е ок. Не го мисли толкова, няма как да изчислим всичко предварително. Аз понеже се изморих да правя сметки и всеки път да не стават нещата точно както съм планирала, реших да оставя нещата както се случат. И без това не всичко зависи от нас. Правим всичко необходимо и това е.

Благодаря! Hug Права си, каквото е писано, това ще стане. Аз се уморих, още преди да започна Smiley

# 412
За изследванията съм в "Надежда", но това е лаборатория. Няма нищо общо с болницата. Аз съм от Варна, затова ще се забавят 40 дни. Пращат ги май в Пловдив. Иначе имам записан час в две клиники в Турция. В едната едва ме записаха и няма как да отменя часа. Трябваше да правя и ЦС там, а сега като ми се размести цикълът, няма да мога, кой знае каква каша ще стане, само дето ще бия път Worried
Sisi  ти за първичен преглед ли и в Турция?

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 18:09 от AnMary

# 413
Sisi  ти за първичен преглед ли и в Турция?

Да.

# 414
Момичета, моля ви кажете Мемориал или Бахчечи е по-подходящ избор за жени 40+ според вас?
Изморих се да се лутам и като си помисля, че нямам много време и все по-малко ф-ли направо се отчайвам Sad

# 415
  • София
Ти не беше ли след трансфер?

Аз пък си отглеждам 4 фоликула засега.

# 416
Ти не беше ли след трансфер?

Аз пък си отглеждам 4 фоликула засега.

Да, но нещо много се отчаях Sad
И като се сетя как Персенска ми каза, че нямало смисъл да правим излишни неща, много не вярваше в трансфера. Ембриончето беше по-бавничко на 5 ден още морула, но ембриоложката каза, че има шанс и да не се отказвам. Не знам вече

# 417
Извинявам се-сега попадам на темата...писано е на няколко пъти/то и аз така мислех/,че при висок фсх и лх никой не започва стимулация...но не е явно така-фсх-20,лх-10 и има изписани хапчета от 2-ри ден...е това какво е?

# 418
Сиси, за първичен преглед в Бахчеджи не ти трябват генетични, а цв. снимка може да я направиш доста по - късно. Най - важното е да съберете ембриони, докато има фоликули, а после вече може да правите всичко останало - цв. снимка и ако се налага хистеро или лапаро. И когато всичко е ок, следва трансфер.

# 419
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Бамбарадамбара ,ти със стимулация ли изкара 4 фоликулчета ? Или на ЕЦ ? Моето ФСХ през май месец беше 20 и ми казаха да не се притеснявам ще пробваме на ЕЦ .

Общи условия

Активация на акаунт