Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 974
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Точно така, Карликая не го интересуват хормоните по време на стимулация, той си наблюдава фоликулите и предполагам, че действа на база на дългогодишния си опит, защото въпреки всичко мисля, че знае какво прави. Разбира се, няма как да ми нарисува още фоликули, та да станат поне 10-на,или да превърне некачествените ми яйцеклетки в качествени! Сега като се замисля, предишния път, когато фоликулите бяха 14 и 15 мм, ми включи Оргалутрана на 8-ия ден, сега имам 18 мм и го почваме на 6-тия ден. Може би е същото. Сега стимулацията ми е 5 дни Фемара, Пурегон 150+Мерионал 150 на ден. Днес и утре същото +Оргалутран, вече без Фемара.

# 436
  • София
аз съм на подобна схема, само че в по-малки количества.
само че доктора иска днес и хормони.
той гледа по-рядко да ги пускаме, само като наближи пункция или има съмнения, че сумите нарастват, ама предния път стана гаф голям и сега решихме да не пропускаме.

# 437
При предния ни опит, на същия, 6-ти ден от стимулацията, докторът измери 4 големи фоликула, и каза, че имам още 2-3 малки, които не мери. На пункцията извадихме 7 зрели яйцеклетки.! Давам си сама кураж, че може и сега да пораснат и други. Нали продължаваме да стимулираме.

# 438
Като ви чета, а и от преживяванията си по репродуктивните въпроси, вече съвсем се обърках в това къде е истината!?
В Бг ни скъсват гъзовете от изследвания, операции и общо взето нищо не правят... Извън България не ни изследват особено и имат по-голям процент успеваемост. Ето например, ние сме при доктор, който не го интересува хламидията и не само нея. Явно си имат апаратура и правят ембрионите войници. От къде да знам вече какво да измъдри въображението ми.
Та в този ред на мисли, толкова много ще ви стискам палци да имате еднаа перфектна яйцеклетка, която ще стане перфектен ембрион и бебче, че не мога да ви опиша... УСПЕХ, УСПЕХ, УСПЕХ е може да станат еднояйчни или три... Бонус! Heart Eyes

# 439
  • София
моите фоликули още са 4, 2х18 и 2х14.
утре пункция.
според мен имаше време да почакаме още малко, че лх беше ниско, ама доктора вика да не вземем пък да ги изпуснем.
реших да се съглася.
някак не се надявам обаче на 4 яйцеклетки, че естрадиола е доста нисък.
ама ще е интересно с никаква стимуалция за 5 дни да извадим повечко.

# 440
Ее, че това си е цяла реколта! Колко ти е Е2? Може да е нисък, защото не са доузрели...

# 441
Успех, Бамби! Hug

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 14:03 от sisi345

# 442
  • София
100 и нещо мие естрадиола. нисък е и заради фемарата, ама и заради това пак е малко за 4.
ама аз по принцип на двата по-големи се надявам, те са ми в правилния яйчник, от другия нещо май не стават, оттам все са ми криви ембрионите.

# 443
  • София
100 и нещо мие естрадиола. нисък е и заради фемарата, ама и заради това пак е малко за 4.
ама аз по принцип на двата по-големи се надявам, те са ми в правилния яйчник, от другия нещо май не стават, оттам все са ми криви ембрионите.

Ма Бамба, как така утре пункция? Демек снощи си слагала Прегнил, така ли? ЗАщо толкова бързане, днес за 18мм, значи утре да са 20, не повече...хмх

# 444

Успех  Simple Smile

# 445
  • София
ако са повече от 18мм в деня на прегнила хич не искат да оцелеят за пункция при мен.
и цитротид слагахме, дори веднъж два с прегнила и два на следващия ден, ама се пукат.
та вчера бяха 18мм и сложихме прегнила.

# 446
  • София
ако са повече от 18мм в деня на прегнила хич не искат да оцелеят за пункция при мен.
и цитротид слагахме, дори веднъж два с прегнила и два на следващия ден, ама се пукат.

Ааа не съм те разбрала! Щом вчера, в деня на Прегнила, са били 18мм, значи всичко е точно. При мен също слагаме на 17-18мм, аз ги пукам към 22-23.

# 447

Успех!

# 448
бамбарадамбара, успех! стискаме всички палци!

# 449
  • София
Момичета, изписват ли ви някакви витамини по време на стимулация? Аз съм на естрофем за лигавицата и не ми изписаха дори фолиева киселина, а забравих и да питам.

Общи условия

Активация на акаунт