Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 936
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Айде, Бамба, УСПЕХ!

# 451
Момичета моя позната 14 ден от трансвер на 3 дневни ембриони крвен тест 53.30 какво ще кажете

# 452
  • София
Бамби,успех миличка😍😍😍

# 453
  • София
Момичета моя позната 14 ден от трансвер на 3 дневни ембриони крвен тест 53.30 какво ще кажете
Любе,според мен е добре.Да повтори теста след 48часа.Дано да е двоен,😙

# 454
Мерси ще и кажа дано се е получило тя многу се намъчи

# 455
Бамба-успех-стискам палци!

# 456
Момичета, и този ми опит е неуспешен. Чгх 0,22 .Поревах си и сега гледам напред.

Реших да направя косилтация с др Карликая, тъй като ми го препоръчаха за жени на 40+

Искат ми обаче фсх,пролактин и Амх. Знаете ли на кой ден се пускат или може по всяко време?

# 457
Момичета, и този ми опит е неуспешен. Чгх 0,22 .Поревах си и сега гледам напред.

Реших да направя косилтация с др Карликая, тъй като ми го препоръчаха за жени на 40+

Искат ми обаче фсх,пролактин и Амх. Знаете ли на кой ден се пускат или може по всяко време?

Много съжалявам, Сивил! Не се отчайвай! Надеждата умира последна, важното е да не се отказваш! На 3-ти ден от МЦ се пускат. Аз имам записан час при него на 31.10. Успех! Hug

# 458
Благодаря ти, Сиси!
Ох много кофти, така ще изгубя цял месец!
А дали мога да ги пусна при него направо на трети ден?

# 459
Благодаря ти, Сиси!
Ох много кофти, така ще изгубя цял месец!
А дали мога да ги пусна при него направо на трети ден?

Може. Аз моите ги обърках нещо. Пак трябва да се правят, ще видим какво ще стане.

# 460
  • София
Пролактин се изследва на чист ден и то най- добре след О.Тогава е най показателен. По време на цикъл е физиологично нисък и може да излезе в норма, а всъщност да не е.
АМХ може по всяко време, а ФСХ е най- добре на 3ти ден , но може и на 2ри или 4ти.

# 461
Пролактин се изследва на чист ден и то най- добре след О.Тогава е най показателен. По време на цикъл е физиологично нисък и може да излезе в норма, а всъщност да не е.

АМХ може по всяко време, а ФСХ е най- добре на 3ти ден , но може и на 2ри или 4ти.

Buena, благодаря ти. Мислиш ли, че сега след неуспешния ми опиит преди да ми дойде е ок да го правя пролактина и амх?
На 21.09 ми беше трансфера, а искам като ми дойде да ходя в Истанбул за преглед и тябва да им занеса изследванията.

# 462
Бамба, успех! Дано всички яйчица са хубави.
Сивил, съжалявам мила. За жалост повечето от нас знаят колко е тежко след неуспешен опит. Но не губи надежда. Следващият път ще стане.

# 463

Всеки различно казва за пролактина. Повечето, че няма значение кога. За да не ме бодат 100 пъти, си пуснах всички наведнъж. На мен ми излезе в норма. За него важното беше, че трябва да си спокоен, да седиш 30 мин., преди да ти вземат кръв, а аз бях доста разстроена. Не знам точно колко трябва да е, реф. стойности били различни, моят е по средата, ама не ми върши работа, след като по-важните са зле. Успех на всички! Hug

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 00:09 от sisi345

# 464
Здравейте ,момичета:hibiscus:
Изчетох цялата тема от край до край и хоп и аз тук.Накратко за мен-на 40 г. съм,имам син на 11г.от първия брак,трета инсеминация при д-р Владимиров.Тогава мъжки фактор .Сега втори брак отново мъжки фактор:cry: мм на 36г.Ноември месец миналата година правихме стимулация за икси при д-р Александров във Варна,до трансфер не се стигна.от 4я, 3 ембриона -спряха развитие. Другата седмица започвам стимулация при Владимиров😊за имси
Късмет на всички:hugs:

Общи условия

Активация на акаунт