Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 274
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
На мен ми се струва абсурдно, до сега се борим за 4та процедура с неизязнен стерилитет. Дано имаме успех и да не стигаме до фонда изобщо. Като влезе в сила пък изобщо нямаме право за кандидатстване...

А само за инфо съм на 29 и АМХ ми е 0.87.

# 631
  • София
аз пък си остарях в неведение колко ми е тоя амх  Crazy
никой не ми го е искал, аз пък да не се набутам не го пускам и така и не знам малко ли е много ли е.

# 632
аз пък си остарях в неведение колко ми е тоя амх  Crazy
никой не ми го е искал, аз пък да не се набутам не го пускам и така и не знам малко ли е много ли е.

Сериозно Smiley Е, как така? Нали уж винаги искат да знаят колко е преди започване на процедура? На мен ми го искат и за първичен преглед. Странно.

# 633
  • София
На мен са ми казвали че броя на антралните фоликули отговаря на АМХ, което имам (учудващо за мойте години). Така че - явно може Simple Smile

# 634
  • София
Аз съм го изследвала само веднъж по моя преценка, никой никога не ми го е искал. Повече няма и да го изследвам. Предстои ми последен опит и приключваме.

# 635
И на мен в Надежда не са ми го искали. Изследвах го, като смених клиниката. Беше доста безсмислено според мен. Ясно беше, че ще е нисък, както се и оказа. Нищо не промени в терапията.

# 636
То въпроса за АМХ добре, ама като се заковаха за тия 5000 лв.
4 пункции с оплождане и трансфери, без лекарства на спонтанен цикъл пак 5000 , ами да отпуснат  по-малко пари за жените с АМХ под 1 дето не са переспективни. Те трябва всичко да плащат. Или явно смятат, че шанса за постигане на бременност с по-малко от 4 пункции на по 1 яйцеклетка е 0 и не си струва да се занимават с бумащина за по-малко пари от 5000 лв.

# 637
Благодаря ви за споделения опит, момичета! Simple Smile Още преди 3г. моята гинек. ме накара да изследвам АМХ, тогава беше отличен, трябваше да действам преди 3г., но... сега също ми каза да го пусна. В Турция също го искат на първичен преглед. Нямам представа, обаче, нали антралните фоликули са различен брой всеки месец, тогава как може по тях да се съди точно колко е АМХ, нали уж то не се променя в положителна посока, а се изчерпва? Поне така съм чела. kiki_7, живеем в абсурдна държава, тук всичко е възможно, нищо хубаво не чакам то нея. Успех, момичета! Стискам ви палци! Дано да успеете! Hug

# 638
Виждам, че някои от постовете ми липсват. Ще ме светнете ли защо?

# 639
Виждам, че някои от постовете ми липсват. Ще ме светнете ли защо?

Пухче, админите ги трият. Мои също липсват, и то много.

# 640
  • София
Че какво пък нередно е имало, за да трият?

Тук трият само ако някой предлага лекарства.

# 641
Прочетох правилата и не разбрах с какво съм  ги нарушила. Нито съм обиждала някого, нито съм използвала нецензурни думи, или други подобни.

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 11:32 от puh4e05

# 642
Прочетох правилата и не разбрах с какво съм  ги нарушила. Нито съм обиждала някого, нито съм използвала нецензурни думи, или други подобни.

Аз също, обаче много от моите постове са изтрити. Там, където описвам колко съм "доволна" от нашите лекари и подобни, както и имена. И аз смятам, че е неуместно, защото целта на форума е именно да се споделят мнения, за да помогнеш на някого с опита си, а не да се трие това, което на някого не му отърва.

# 643
Много е неприятно това с триенето на постовете. Аз не следя дали мои стари постове се трият. Но защо да трият при недоволни мнения? Много жалко.
Как разбирате, че ваши мнения са изтрити?

# 644
Страшни админи си има форума. Да продължавам ли? То умен човек админ няма да стане. Какво работиш... Трия постове, които не ме кефят! Данъците плащат ли си тези админи за тази дейност? Сигурно на всеки изтрит пост получават точки за пенсиите.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт