Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 933
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте момичета,искам да ви кажа как се случиха при нас нещата.Успяхме от осми опит инвитро,7трансфер.По специалното беше ,че при ММ пуснахме със спермограмата и SIDтест и от там изкочи зайчето.Оказа се,че са му завишени HDS стойностите при норма от 25 при него излезна 46,9%.Това означава,че при оплождане с такива сперматозоиди яйцеклетката не се развива правилно.При оплождането са приложили МАКС и ИМСИ .Сега на два пъти стигнахме до бластоцисти.Иначе от разширената спермограма са добри реултатите за годините на ММ.При мен Януари месец правих операция за премахване на много голяма миома,почти 6см.,операцията беше в Плевен в Света Марина.Доктора,който ме оперира успя да я премахне с лапароскопия..И думите му бяха,ввче няма пречка да не стане.Преди две години,правих пак опит с миомата и за съжаление бременноста не се разви-беше кухо яйце и захванато точно за миомата.Та така сега съм бременна от 7трансфер ,върнати 2бластоциста и замразени 2бройки на 5ден.Исках да ви споделя на кратко моята история.Имам момичета,с които се познаваме от давна и знаят през какво съм минала.Успех и не се отказвайте за мечтата си.Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 241
Здравейте момичета,искам да ви кажа как се случиха при нас нещата.Успяхме от осми опит инвитро,7трансфер.По специалното беше ,че при ММ пуснахме със спермограмата и SIDтест и от там изкочи зайчето.Оказа се,че са му завишени HDS стойностите при норма от 25 при него излезна 46,9%.Това означава,че при оплождане с такива сперматозоиди яйцеклетката не се развива правилно.При оплождането са приложили МАКС и ИМСИ .Сега на два пъти стигнахме до бластоцисти.Иначе от разширената спермограма са добри реултатите за годините на ММ.При мен Януари месец правих операция за премахване на много голяма миома,почти 6см.,операцията беше в Плевен в Света Марина.Доктора,който ме оперира успя да я премахне с лапароскопия..И думите му бяха,ввче няма пречка да не стане.Преди две години,правих пак опит с миомата и за съжаление бременноста не се разви-беше кухо яйце и захванато точно за миомата.Та така сега съм бременна от 7трансфер ,върнати 2бластоциста и замразени 2бройки на 5ден.Исках да ви споделя на кратко моята история.Имам момичета,с които се познаваме от давна и знаят през какво съм минала.Успех и не се отказвайте за мечтата си.Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Браво, лека бременност и едно пухкаво бебе за финал!  Hug

Имам въпрос, стимулиран опит ли правихте, или на спонтанен цикъл? И на кой ден замразявахте?

# 242
  • София
Две поредни стимулации правихме,от първата замразихме 3 ембриона на 3ден,от втория имахме 4яйцеклетки,оплодиха се 3и се развиха 3 до 5 ден.Размразихме предишните и ги чакаха до 5ден.Върнаха ми от пресните и две замразихме на ново.Малко объркано стана....

# 243
  • София
дай сега и стимулациите , с какво, кога, какви количества?

# 244
bisko, честито!

Мен ме интересува къде правихте това изследване на твоя мъж?

# 245
  • София
Цитат
дай сега и стимулациите , с какво, кога, какви количества?

И аз се интересувам какви са стимулации, подробно! Биско, извинявай, но ще ни е полезно на всички! Много хубава бременност!

Дива, това зилседване с е прави от всяка една клиника по стерилитет.

# 246
  • София
Първата стимулация беше с Клостилбегит+Фостимон 300Е,на 7ден клостил,Менопур и Цитротид,8ден същата схема,9ден Цитротид и Прегнил.Пункция на 11ден-извадени 3 хубави яйцеклетки,които са оплодени ИМСИ +МАКС.Замразени ембриони на 3ден.Направихме другата стимулация  още на  следващият цикъл-Фостимон375Е,като на 4ден включихме и Луверис по една инжекция и Виагра по 1глобула.На 5ден Фостимона беше намален на 300Е.На 7ден Луверис,Цитротид и Прегнил.Пункция на 9ден,извадени 3яйцеклетки оплодени по същия начин като предишния опит. Същият ден на пункцията размразиха 3те ембриончета и ги чакаха до 5ден.Пресните ембриони също ги чакаха до 5ден.Трансфер на 2ембриона  и замразихме още два.Малко дълго стана.Това е:-) Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 07:18 от bisko72

# 247
Много полезни информации си разменяме, благодарности към всички!
Hug

# 248
Много полезни информации си разменяме, благодарности към всички!
Hug
Дано успеем  Praynig  Hug
И по-скоро в кюпа на бременните  bouquet

# 249
  • София
bisko, честито!

Аз съм в клиника Надежда:-) Simple Smile Simple Smile

# 250
  • София
Май комбинацията хапчета и малко инжекции е доста успешна.

# 251
  • София
bisko, честито!

Bisko, благодаря ти много за отделеното време Simple Smile Имам въпрос, ако си спомняш на двете стимуалции горе долу с колко антрални фоликула стратира и колко ти е АМх, ако си го мерила?

Преварително ти благодаря!

# 252
Здравейте, мили момичета! Simple Smile Здравей, Пухче, благодаря за хубавата тема! Simple Smile И аз така като теб се чудя кой е на моя хал, че годинките ми станаха множко, без да се усетя... много полезна тема наистина. Какво да кажа за себе си, нямам много за разказване, "девствена" съм по въпроса, даже не разбирам много от термините и съкращенията, с които боравите. От няколко години опитваме със съпруга ми да имаме дете, но не бях взела присърце нещата, защото имах много проблеми, а и всички лекари ми казваха, че нямам проблем, всичко ми е наред, те и сега така твърдят, но повече няма да чакам. Миналата година се реших на процедура, но майка ми се разболя от рак и отложих, аз я гледах, почина тази година на 8 март, още не мога да се отърся от ужаса и шока, който преживях, но сега надеждата за дете ми вдъхва сили да продължа напред и няма да се дам без борба, затова няма да отлагам, то и време нямам, ама никакво, надявам се да имам шанс. В момента лекувам киста, трябваше днес да мина контролен преглед, но лекарката отсъства. Ако кистата е изчезнала, ще правя изследвания на хормони и яйч. резерв, според тях вече ще действам. Много мислих по въпроса, защото времето за мен е много ценно, нямам право на много грешки и затова мисля да отида в Турция. Моля, момичетата, които са доволни от болници и доктори в БГ, да споделят къде са успели. Честито на bisko72 и на всички, които са сбъднали мечтата си! Много се радвам за вас! От сърце желая на всички борещи се момичета да станат майки и им стискам палци! Hands Pray

# 253
Buena, благодаря за отговора, Bisko за изчерпателната информация!  Hug Hug
Sisi, успех! Hug

# 254
  • София
bisko, честито!

Bisko, благодаря ти много за отделеното време Simple Smile Имам въпрос, ако си спомняш на двете стимуалции горе долу с колко антрални фоликула стратира и колко ти е АМх, ако си го мерила?

Преварително ти благодаря!
Антимюлеров хормон-0,31.Никак не е добре.За антралните не мога да ти кажа с точност,доки много не говори.Казваше само всичко ще е наред и така.Не съм питала,иначе на 5 ден имах5фоликула при първата стимулация.При втората-на 4ден-4фукита.Това мога да ти кажа.Знам,че беше в клиника Щерев при Коновалова,за съжаление при нея си изгубих времето и трите опита по фонда.Помисли за друга клиника.....

Общи условия

Активация на акаунт