Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 869
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Мерси миличка, за куража. Дано си права. Успех и на теб и на всички в тази борба.

# 286
Мерси миличка, за куража. Дано си права. Успех и на теб и на всички в тази борба.
Благодаря! Стискам ти силно палци! Hug

# 287
Момичета, днес се отчаях. Ще правя пункция на ЕЦ. Днес на 10-ти ден имам 2 фоликула- 14мм и 16 мм; Е2- 257: ЛХ-14,3. Утре вечер ще слагам прегнил и в събота- пункция. Мисля,че нищо няма да стане. При това ЛХ дори да не се спукат защото са малки сигурно ще са презрели. Много съм разстроена. А така се радвах че са 2 фоликулите.

На мен репродуктивен специалист ми е казвал, че ЛХ до 16 няма проблем.

# 288
Дано да е прав. Не знам обаче до утре вечер колко ще е. То ще си покаже в събота. Това е Божа работа. Благодаря ти за успокоението.

# 289
Момичета, днес се отчаях. Ще правя пункция на ЕЦ. Днес на 10-ти ден имам 2 фоликула- 14мм и 16 мм; Е2- 257: ЛХ-14,3. Утре вечер ще слагам прегнил и в събота- пункция. Мисля,че нищо няма да стане. При това ЛХ дори да не се спукат защото са малки сигурно ще са презрели. Много съм разстроена. А така се радвах че са 2 фоликулите.
На 10- ти ден ли беше първия ти преглед?
Дано да ги хванете и двата  Peace

# 290
Не, на 8-ми ден беше първия преглед. Фоликулите бяха по 12 мм. Не сме пускали хормони. Благодаря ти.

# 291
Ина, късмет ти пожелавам да извадят ако не две поне една перфектна яйцеклетка и да се превърне в бебе Hug Надежда винаги има, колкото и минимално да изглежда на пръв поглед. Те преди пункция ще те прегледат така или иначе. Не прави резки движения, пази реколтата.

# 292
в кой ден от цикъла е най-добре да се пусне АМХ

# 293
Мерси Вики. Ще почивам. Довечера съм за Прегнил. И аз се моля поне за 1 качествена. Не мисля че ще се спукат, защото са малки, но може би ще са презрели. Надеждата умира последна. В събота ще видим там ли са и дали са качествени. Успех и на теб.
ketyv, мисля че за АМХ няма значение деня. Май трябва само да не си в цикъл.

# 294
ina80, дано всичко мине по възможно най - добрия начин! Успех!

# 295
Благодаря ти, Puh4e! И на теб много късмет!

# 296
Привет и тук може би аз съм била и за тази тема но я прочетох след като публикувах в Клиники в Истанбул, ще го постна и тук
,,Привет момичета ! Надявам се да ми помогнете със съвети приемам всякакви ! Ситуацията е следната
. Имам миомен възел с размери 6 на 7 см, имах кървене след цикъл почти до идването на следващия   . Бях в Мемориал хоспитал при Др. Cihangir Yilanlioglu неговото мнение че трябва да се отсрани миомния възел в най- скоро време и след това да пробваме инвитро . на 42 години съм и ми казват че навлизам в менопауза, резултатите от вчерашно изследване на 5 ден от цикъла са фсх 42,  лх 19,20,   естрадиол 45. В очакване на резлтат и на Антимюлеров хормон . Има ли вероятност с такива стойности да започна инвитро ? Благодаря ви , предварително! ,,

# 297
  • София
с такива стойности не мисля че някой ще започне стимулация  Rolling Eyes
евентуално на ец ако има възможност.

# 298
Възелът пречи със сигурност.
Трябва ти добър оператор за отстраняването му. По болниците се засекох с жена с по-голям възел, колкото кофичка от кисело мляко. Махнаха го лапорскопски, дълга беше операцията.

# 299
На мен ми е махан такъв възел също лапароскопски. Не се притеснявай за това. При мен са го махнали бързо. С толкова високо ФСХ не става за стимулация, както е казала Бамбара, но не пречи да се пробва на ЕЦ. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт