Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 915
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Здравей, Стелиана, какъв ви е мъжкият фактор? Успех ви пожелавам

# 466
Бамба, как мина? При мен нещата са толкова странни, че чак ми е интересно какъв ще е крайния резултат. Фоликулът, който в четвъртък беше 18 мм, вчера (в събота) вече беше 22мм. Има един 16.5 и два 14.Вчера последно бих Пурегон 150, Мерионал 150. От 6-ия ден слагам Оргалутран. Докторът каза, че очаква 2-3 узрели яйцеклетки и да се пазя заради големия фоликул. Днес имам 2 Оргалутрана, в 14 и в 20ч. Довечера в 22:00 ще си бия Овитрела и във вторник пункция.

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 14:51 от puh4e05

# 467
  • София
И при мен бяха странни, накрая имам една замразена яйцеклетка.
Може би ако бяхме изчакали още един ден щяха да са повече, а можеше и да се спукат и да нямаше николко.
Така че пак съм доволна.
Доктора ми и мъжа ми ги няма когато ще ми трябват, така че съм в почивка следващия цикъл. Без мъжа по принцип мога, ама с детето е сложно, няма на кой да го оставя ако се случи пункция в почиивен ден например.

# 468
  • София
Бамба, браво! Една, една, кой ти е дава, добре е ! Може ли ми кажеш при теб защо решихте да замразявате Я вместо ембриони?
Утре съм при Владимиров и много съм се спекла, не знам защо...Чакам да видим какво ще ми предложи, да правим ЕЦ или да чакаме фонда, който ше е най вероятно ноември.

# 469
  • София
решихме аз и мъжа ми да замразяваме яйцеклетки, защото биолозите предложиха да ползваме макс , имси и още едно, което за всяка яйцеклетка си е 500 и малко ще ни дойде множко.
аз нали съм решила че не са виновни моите яйцеклетки, та затова седнах с биолозите и им казах нещо да измислят.
една мила и любезна женица като отвори всичките архиви и каза че според нея тия работи при нас са задължителни.
та затова.
стаменов каза че е добра идея.
като станат 4-5 яйцектлеки ще ги размразим и оплодим. като видя колко и какви ембриони ще станат ще реша дали ще събираме още.

# 470
Бамба пункциите с упойка ли ги правите?

# 471
  • София
да

# 472
Здравейте. Минаха днешните изследвания на 3ти ден от първия цикъл след загубата ми през август и сякаш са наред "за възрастта." 10 антрални, ФСХ е 6.2, ЛХ е 4.5, естрадиол Е2 е 24 и проестерон 0.7. Нещо притеснително има ли?
Чакаме новия АМХ, януари беше 2.2. Чакаме и пак нов панел с всички тромбофилии и тн защото последно са правени през 2013, а оттогава бременност, раждане и кърмене и тн все фактори, които знам, че може да разбутат нещата.
Продължавам с отслабването и ест опити, следващия месец хистероскопия и пробен тестов трансфер (без ембрион, само за оглеждане на това къде е най-доброто място за бъдещ трансфер) и живот и здраве с декеврийския или януарския цикъл, започваме стимулация, после ПИД и тн. Офф, надявах се да имаме пак късмет без интервенция, но нъцки.

# 473
Здравейте момичета аз съм след неуспешна бременостт с донорска яйцеклетка и сега като ми дойде цикъла ще си пускам хормони.Това ще ми е втори цикъл след аборта и си мисля да опитам на естествен цикъл защото последно ми бяха зле изследванията.При какви стойности на ФСХ  докторите правят инвитро на естествен цикъл споделете ако някоя от вас е правила.

# 474
  • София
на ец би трябвало да може с всякакво фсх.
там намеса няма, само да вземе да порастне подходящ фоликул.

# 475
Благодаря защото първия път като отидах на преглед лекарката каза ФСХ то да не е по голямо от 20 а за АМХ  по малко от 0,20.А мойте изследвания бяха ФСХ 43,44 но пък бях на хормонало заместваща терапия от няколко месеца и това сигурно оказва влияние.

# 476
Благодаря защото първия път като отидах на преглед лекарката каза ФСХ то да не е по голямо от 20 а за АМХ  по малко от 0,20.А мойте изследвания бяха ФСХ 43,44 но пък бях на хормонало заместваща терапия от няколко месеца и това сигурно оказва влияние.
Здравей, Лили! През август лекувах киста и когато септември пуснах хормони, ФСХ 41,62. Много се притесних, защото имам записан час за първичен преглед, но много момичета ми казаха, че от хорм. лечение може да се е повишило, че сега само в това ми е надеждата. Успех! Hug

# 477
Елена, всичко звучи много добре. Тази хистероскопия те ли ти я назначават и тромбофилия или ти я изискваш?
Микробиология и други подготовки и изследвания ще ти пускат ли?

# 478
Здравейте, момичета! Взех си днес AMH. Резултатът е ужасен 0,13 Dizzy Face При реф. стойности 0,3 - 0,7.
Inhibin B - 21,75. Някой знае ли, дали е възможно изобщо да имам шансове? Благодаря! Hug

# 479
  • Стара Загора
Да, имаш шансове, знам за такъв случай с АМХ под нормата, сега си има момченце. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт