Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 892
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Елена, всичко звучи много добре. Тази хистероскопия те ли ти я назначават и тромбофилия или ти я изискваш?
Микробиология и други подготовки и изследвания ще ти пускат ли?

Те ми назначават всички изследвания, аз даже се опитах да кажа, че няма нужда от хистероскопия, но не ми повярваха. В кръвните изследвания видях тест за хламидия; микробиология мисля, че не изследват, но може да е индивидуално. За тромбофилиите и тн ги пускат отново в пакет, май не очакват да открият нищо (дано), защото ние имаме диагноза и тя е генетична при съпругът ми. Просто отмятаме да не би нещо да се е бъгнало и при мен, което е напълно възможно.

# 481
Да, имаш шансове, знам за такъв случай с АМХ под нормата, сега си има момченце. Simple Smile

Много ти благодаря за подкрепата! Hug

# 482
И моя АМХ е под нормата и имах бременност Simple Smile

# 483
И моя АМХ е под нормата и имах бременност Simple Smile

Благодаря, че ме окуражи! Hug

# 484
Момичета, ако АМХ показва резерва като количество, има ли хормон или изследване, което да дава инфо за качеството на яйцеклетките?

# 485
Сиси, не губи надежда. АМХ е само един от показателите и ниските му нива не са присъда. Чудеса се случват всеки ден и са навсякъде около нас! Стискам ти палци.
Пухче, на мен лично не ми е познат такъв тест, макар че би било прекрасно. Всички данни, които се цитират за подобни неща, които не можем да измерим индивидуално, са въз основата на статистически изследвания на индиректни фактори (процент аборти, например, или дефектни ембриони) и като статистик ти заявявам смело, че те дават голям процент грешка и "шум" и никога не могат да се използват за индивидуални прогнози.
Между другото, не мисля дори, че АМХ показва количеството яйцеклетки, моят лекар ми обясни, че той е поскоро индикатор за това как би реагирало тялото на хормонална стимулация. Но може и да не доразбрах особено. Факт е, че моят АМХ беше 4.5 когато бях на 33.5 , а сега януари беше 2.2 (на 36.5). Чакам актуалните нива, но не с особено вълнение.

# 486
  • София
Момичета, ако АМХ показва резерва като количество, има ли хормон или изследване, което да дава инфо за качеството на яйцеклетките?
няма такъв.

# 487
Ето какво си мислех днес: Ако аз имам АМХ 1.2, т.е. все още имам яйцеклетки , но те не са качествени, значи няма да имам бременност. А ако една жена има АМХ 0.5 ,но да кажем, че не е пушила като мен 25 г., може да има 1 фоликул с 1 качествена яйцеклетка, и да има бременност.Значи за пореден път стигаме до извода, че е важно качеството, а не количеството

# 488
  • София
Сиси,не губи надежда.Преди да започна поредната стимулация АМХ ми беше 0,31.Сега чакам нашето дългоочаквано съкровище благодарение на док,и това ,че не се отказа да се бориме Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 489
Ако ембрионите на 3-ти ден са с по-бавно равитие, имат  ли шанс?

# 490
Много ви благодаря за подкрепата, момичета! Hug Наистина ми вдъхнахте кураж и надежда! elenna, успех ти желая! Hug bisko72, много се радвам за теб! Желая ти успешен финал и много щастие оттук нататък! Hug

# 491
Здравейте, момичета! Взех си днес AMH. Резултатът е ужасен 0,13 Dizzy Face При реф. стойности 0,3 - 0,7.
Inhibin B - 21,75. Някой знае ли, дали е възможно изобщо да имам шансове? Благодаря! Hug
Сиси , спокойно моя е 0.1 много ли е малко ли е незнам , успокой се ! Всичко ще е наред ти изхаби много притеснение преди още да идеш на първичен преглед . Оххх и аз съм така все се притеснявам , но запомни че хубавите неща ще се случат само да сме спокойни ! Прегръщам те !

# 492
Благодаря ти, tsvetentse! Изхабих много нерви наистина, имам и други ядове, дето ми се заредиха, а уж щях да почивам този месец. Много съм емоционална и това е огромен минус. Стискам ти, силно палци! Успех, мила! Hug

# 493
На 3-ти ден ФСХ ми е почти 23; Е2- 14. Пия Клостилбегит, но имам само 1 фоликул на 6-ти ден- 8 мм. В Турция разбрах, че при високо ФСХ изписват Циклопрогинова за сваляне и след това стимулация. Чудя се дали да им пиша да питам. Имам опит там юни месец и съответно имам досие- имах 5 фоликула,1 се спука че беше по-голям и от 4 яйцеклетки не стигнах до трансфер- 1 негодна за оплождане, 2 с неправилно оплождане ( с 3 пронуклеуса) и единственото ембрионче спря развитие. Някой има ли опит с Циклопрогинова. Ще съм благодарна на всяко мнение. Направо се отчаях. Явно резерва ми е много зле.

# 494
Ако ембрионите на 3-ти ден са с по-бавно равитие, имат  ли шанс?
Как е развитието днес? Стискаме палци!

ина80, по принцип мисля, че е ОК естрадиолът да е нисък в началото на цикъла, защото все още все пак не е тръгнала особена дейност по яйчниците. Кога ти е следващият стимулиран опит?

Общи условия

Активация на акаунт