Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 922
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Викториа, доколкото аз знам, тази процедура не се предлага за момента освен ако не се включиш в клиничното изследване, ако такова тече в момента, в Бостън. Не си спомням, вие наблизо ли сте?

# 511
От чисто любопитство ще разпитам за това. До колкото схванах от информацията е че се практикува, но дали е така и дали е ограничено за всеки щат по отделно, незная. Ако беше актуално сигурно вече щяха да го предлагат. Имам усещането че живеем с извънземни във формата на хора. Какво ли не измислят. На мен ума ми не го побира, с такива микроскопии такива чудеса да творят и не само това. Heart Eyes
На теб АМХ излезе ли ти? Казаха ли ти как ще действат, как ще те стимулират...

# 512
Не е излезнало май още, но и аз не съм се обаждала. То имаше още доста неща в пакета, ще изчакам тази седмица и ще звънна
 По въпроса със стимулацията каза само, че ще е доста агресивна, 7.5 от 10 макс, каквото и да значи това. Не мисля, че ще е дълъг протокол, поне не ми е казвал.

# 513
Здравейте, момичета! Добре дошла, banditka66! Успех ти желая! Вики, както винаги, даваш много интересна информация. Би ли споделила в коя клиника се лекуваш, че аз може би съм пропуснала да прочета. Благодаря! reninel, и аз приемах Примолут-Нор през август заради киста, чудя се дали е възможно за това да вдигнах толкова много FSH и LH? Някой знае ли дали с хр. добавки може да се намалят? Благодаря! Hug Желая на всички момичета във форума много късмет! Hug

# 514
Ами при мен така се получи..но после само си падна...но  не съм чула за добавки които да го свалят.Ако има такива и на мен ще ми е важно да разбера...

# 515
   Sisi345, доколкото знам FSH може да се влияе от нивата на вит.Д, принципно е редно да се вкара в граници преди започване на процедури, хубаво е същото да се направи и с вит. В12 и В9/фолиева/. 

# 516
Благодаря ви, момичета! Hug Витамин Д е 33, 63 при реф. стойност над 30. Витамин Б12 - 224 при 141 - 489.
FT4 18.95 при реф. стойност 10 - 25. TSH - 2,16  при 0,27 - 4,20. Не знам високи ли са, при положение че влизат в границите на допустимото?

# 517
Сиси, ние сме в Америка. Заради киста може да вдигнеш ФСХ. Относно добавките и диетите за вкарване на хормоните в норма съм напълно съгласна. Обаче времето, което ще отнеме ще е по-дълго. Чувала съм за безглутеновата диета, че е много ефикасна.
ТСХ ти е перфектен сам по себе си. Моят се движи в тези диапазони, но за бременност го искат около 1,5. Трябва да го свалиш преди трансфер. На стимулацията не пречи. Витамините може да ги подсилиш, питай за дозата. На мен ми бяха иписали Б12 в течен вид и ми го поставяха мускулно.

# 518
Здравей, +-123 Всички тук се борим по един или друг начин. Коя клиника избрахте? Пожелавам ви успех и много късмет, на нашите години имаме нужда от него!
Здравейте, да се разпиша и аз пак. След като най-отчаяно след поредния неуспешен опит се записах в края на юли 2017 г. чрез електронната форма за първоначален преглед в клиника "Надежда" вчера ми се обадиха оттам, че имам час за 05.06.2018 г. за д-р Стаменов. Ами, явно ще си чакам чинно дотогава и ще съм вече на 42... Scream, а и заповедта от ЦАР за втория ни опит по Фонда ще излезе малко преди юни 2018 г.
Ще продължаваме с добавките и витамините, и дано в клиника "Надежда" и с Божия помощ сбъднем своите мечти...
Иначе, експериментите с клиника "Щерев" за мен приключиха, повече там няма да стъпя...Angry

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 15:57 от bubalini

# 519
Сиси, ние сме в Америка. Заради киста може да вдигнеш ФСХ. Относно добавките и диетите за вкарване на хормоните в норма съм напълно съгласна. Обаче времето, което ще отнеме ще е по-дълго. Чувала съм за безглутеновата диета, че е много ефикасна.
ТСХ ти е перфектен сам по себе си. Моят се движи в тези диапазони, но за бременност го искат около 1,5. Трябва да го свалиш преди трансфер. На стимулацията не пречи. Витамините може да ги подсилиш, питай за дозата. На мен ми бяха иписали Б12 в течен вид и ми го поставяха мускулно.

Благодаря ти много, Вики! Hug Надеждата ми е да е било от кистата и да вляза в някакви по-нормални стойности. Правих и генетични, още не са готови. Имам и имунология, ама нещо не мога да ги разбера тези реф. стойности. Лекар трябва да ги погледне, но мисля, че са добре. Късмет ти желая! Hug

# 520
Благодаря ви, момичета! Hug Витамин Д е 33, 63 при реф. стойност над 30. Витамин Б12 - 224 при 141 - 489.
FT4 18.95 при реф. стойност 10 - 25. TSH - 2,16  при 0,27 - 4,20. Не знам високи ли са, при положение че влизат в границите на допустимото?
Сиси и вит.Д и вит.В12 са ти на долна граница, консултирай се с лекар по колко да взимаш и специално за В12 и В9 е най-сигурно в метилираните форми, може и в синтетичните, но това ще ти го каже лекаря, който ще ти разчете генетичните изследвания. Специално за В12 вече се приемат за нормални стойности към 1000  Grinning Хубавата новина е, че започне ли се прием бързо се повишават. Препоръчвам ти и имунологичните и генетичните да ти ги погледне репродуктивен имунолог.

# 521
  • София

bubalini,при кой беше в Щерев

# 522
Сиси и вит.Д и вит.В12 са ти на долна граница, консултирай се с лекар по колко да взимаш и специално за В12 и В9 е най-сигурно в метилираните форми, може и в синтетичните, но това ще ти го каже лекаря, който ще ти разчете генетичните изследвания. Специално за В12 вече се приемат за нормални стойности към 1000  Grinning Хубавата новина е, че започне ли се прием бързо се повишават. Препоръчвам ти и имунологичните и генетичните да ти ги погледне репродуктивен имунолог.
[/quote]

Благодаря ти много, Дива! Hug

# 523
Имах 3 антрални преди стартиране на стимулацията, вчера ми бе първи ден с лекарства. Затова ще видя на следващия преглед, може пък да се появи още един, нали затова стимулираме. Нямам време да чакам повече.Давам последен шанс на моите яйцеклетки и, ако пак ме разочароват,  приключвам с тях!
Puh4e05 и аз направих подобна "глупост", с 2 антрални, за разлика от теб обаче имах добро чувство, което обаче ми излъга Angry....Изкарахме две яйцеклетки, които  се оказаха некачествени и не можаха да се оплодят. Така,че късмет, може това твое "лошо чувство" да ти докара голяма радост!!! InnocentНе се отчайвай!!

# 524
  • София

bubalini,благодаря ти.Аз съм при Андреева.3ти опит неуспешен

Общи условия

Активация на акаунт