Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 207
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 330
Приятелка работи е магазин за подаръци. От нея ми е информацията за наргилетата за 14 годинишни. А също и чашки за алкохол подредени на шахматна дъска.
Янтра, тъкмо щях да ти предложа пълнени чушки да им спретнеш и да не ги зарежеш. Кой ял, ял.

# 331
Лято, честита придобивка. Да ме впишеш в списъка за пробни снимки. Ще лягам в лавандулата/ житата, ще поливам детелинките с лейка докато вали дъжд, ще правя снежни ангели.....пълна програма!
Добре си ми дошла Hug.

# 332
  • Sofia
След месец сме на РД на приятелче на синковеца. Смятах да предложа фитнес-гривна за подарък  newsm78 егати и задръстенячката съм,явно  Shocked. Не е за майтап работата, за кръстене е и за плюене в пазвата  Praynig.

# 333
Лично мнение, децата реагират така на забранените неща. Пувенето на наргиле, ами това си е опреелен тип култура.

# 334
  • София
Питах аз тийна, на 13 е, от съучениците му в София никой не бил споделял да е опитвал или да иска да опита наргиле. От приятелчетата му в Плевен обаче поне 3-4 момИчета му казвали това лято, че са пробвали, било хубаво и биха пробвали пак. Момчетата не. Толкоз от мен за статистиката.

Водих бебето малко на двора при компанията, голяма радост,  голямо нещо, децата му говорят, той раздава усмивки на кило Grinning След като се прибраха, малкият заключи, че бебето било наутрализатор на негативна енергия и магнитизатор за момичета Grin Така съм се смяла...Този май не е чак такава шушумига, каквато се изкарва.

# 335
След месец сме на РД на приятелче на синковеца. Смятах да предложа фитнес-гривна за подарък  newsm78 егати и задръстенячката съм,явно  Shocked. Не е за майтап работата, за кръстене е и за плюене в пазвата  Praynig.
И аз цял ден се кръстя и мисля, че съм задръстенячка. Наргилето свързвам с турските сериали, които така и не се научих да следя.

# 336
13- годишния изяжда по килограм кисело мляко на ден... вече 20 дни. Мислех, че ще му мине, но не. Млякото му е между другото, основните хранения си хапва разнообразно и добре. Днес ходили с дядо му на пазар. 9 млека и 2 хляба, друго не искал. Дано върже малко мръвка, си мисля, че е само кокал и жили. 44 номер обувки. Уф.

# 337
  • Варна
Девойката ми е канена често на наргиле.
Отказва, засега.
Такава е тясната компания- не пият, не пушат, по мъже не ходят. Simple Smile Срамежливи са повечето.Отличнички.  Чакам я да ми пише, като се прибере от рожден ден.

# 338

Водих бебето малко на двора при компанията, голяма радост,  голямо нещо, децата му говорят, той раздава усмивки на кило Grinning След като се прибраха, малкият заключи, че бебето било наутрализатор на негативна енергия и магнитизатор за момичета Grin Така съм се смяла...Този май не е чак такава шушумига, каквато се изкарва.

JoyJoyJoyJoyJoy Опасен!

Мой приятел има два наргиле бара в София и съдейки по снимките основните посетители са младежи - 16-18 годишни. Явно наистина е мода, защото заведенията му се развиват добре. В нашия град също на няколко места има наргилета и пак в тези възрастови граници са основните ползватели. Ние пушим понякога, но по-скоро рядко.

# 339
Какво е това наргиле.Наистина незнам. Не съм толкова стара. Знам че се пуши, но какво е?

# 340
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз цял ден се кръстя и мисля, че съм задръстенячка. Наргилето свързвам с турските сериали, които така и не се научих да следя.

Хаха, личи си че не ги следиш, Дора Joy Няма наргилета там, нито дори цигари. Наргиле пушат арабскитенароди в Африка, доколкото знам - Мароко, Тунис, Алжир.
А ето по-точно:

Наргиле (хинди: हुक्का, урду:حقہ hukka, арабски: شيشة или أركيلة, турски: nargile, английски: Water pipe, руски: кальян) е средство за пушене. Известно още като водна лула. Произлиза от Индия, широко разпространено в арабския свят. Представлява тръба, на която от единия ѝ край е поставен тютюн, индиректно нагрят на огън, а тръбата води до стъклен съд с вода, в който се филтрира димът и после се вдишва от един или няколко маркуча. Може да се използва да се пуши тютюн, билки и плодове. Тютюнът на наргилето е смесен с различни аромати (най-често плодови), които представляват около 80% от целия тютюн.

Прдполагам, че просто се правят на интересни с това наргиле.

Ели, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Жива и здрава да си, а и всичко останало да ти е наред и както го искаш! bouquet Hug

# 341
      Днес синът ми ме пита за наргилето.Преди да му обясня му казах аз кога и откъде за първи път съм чула тази дума."Балкански приказки", повечето ориенталски.Пушещите наргиле мноого далече от неговите рок- идоли/ Не че и последите са за канонизиране, де.Така набързо приключи темата. Simple Smile

Гледам, че се обсъждат подаръци.Моето човече след месец навършва 12 и нищо не ми идва наум.Това, което той иска е " Спортни обувки с тикче"да се разбира nike.Но няма да е изненада, това лято сложи два номера на краката, като Малкият Мук е и не става без проба.Всичко, свързано с хобита си има- безброй спорни неща, лего, китара със съоръжения, не знам вече.Не е компютърен маниак, по- скоро спорт и музика.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 21:54 от Светкавица

# 342
Внучката и тя скоро е РД и освен абонамента в уча се, който все още не съм направила, искам да и подаря  нещо реално. Някоя дрешка по така, раница за училище ли?
Къде са тия наргиле барове в София, да им спретнем един пенсионерски клуб с приятели? Ще вземем да гушнем букета без да сме изживяли това удоволствие?

# 343
  • София
Аз в два съм ходила, и двата в Ст. град. Не е лошо, тъй за разнообразие. Мъжа ми обаче се дразни, него всичко ориенталско го дразни, освен това с мъка отказа цигарите и сега дори наргилето му действа изкушаващо.
Сбъдваща, да ти имам проблема. Моят яде по толкова сладолед и трупа не мръвка, ами шарена сланина, да му топли зимъска😁 Де да искаше кисело мляко, по две кила щях да му вземам...
Аз все пак започнах Отнесени от вихъра. Не съм я чела хич, само 4-5 пъти😂 Ми какво да кажа, класиката си е класика...

# 344
  • Sofia
Спираха ни тока,ПАК.  Twisted Evil И компютърът на детето отказва да се включи...ей сега ще стане драмата,ако е изгорял  Tired. Утре ще го носим в магазина/сервиза.Уж има протектор,трънки.

Общи условия

Активация на акаунт