Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 208
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 315
Искам дакажа, че имам подарък четец! Питахв темаците ама и тук да питам, как се свалят книги за четеца? Моля обяснението да е като за идиот!
ЕЛит, честит рожден ден!

# 316
  • Mediterraneo
Аз ги свалям на компютъра, качвам ги на картата, пъхам в четеца и чета. Не преформатирам, четецът ми чете всичко. имам го от 2 месеца и се родих!

# 317
И моите имат профили. Следя какво качват, приятелите, няма проблем за сега не се психясвам толкова. Ако решат да направят глупост, ще намерят начин, сигурна съм

# 318
  • Варна
Аз директно с кабела ги засилвам на киндъла.

# 319
Ели, честит празник bouquet

Здраве и повече усмивки!

За ФБ и за забраните- със съзнанието за лека професионална увреденост, но все пак- изключително чувствителна съм на тема правила.От опит, ама много богат опит- до нищо добро не води нарушаването на правилата. А дори хората не се замислят, че в повечето случаи забраните са за тяхна безопасност.

Изключително съм учудена как учители и възрастни приемат за приятели деца, които са под възрастта ,приемлива по правилата за ФБ. Така, както някой си мисли че уж всичко е под контрол, такива неща могат да се натресат, че да се чудиш откъде. 
Друга забрана- часовите ограничения за определени възрасти, регламентирани в ЗЗдт. Тук, във форума съм чела не веднъж и дваж- "Ама как може да карам тийн на 17 год. да се прибира в определен час"- ами така, може. В реала знаете ли колко майки са приревали дори само като научат размера на глобата, а и това е най-малкото.

За наргилета, за трева и за все от този род "благинки" просто не искам да коментирам.Но не веднъж и два пъти съм чела и чувала "какво толкова".За съжаление.

# 320
Mи....не. ММ вика как да отнесем парите в полицията, където са най- големите мошеници. Прав е, иначе. Ама не казва нищо и да ги задържим. А ся де. Ей такива неща говорихме.
Ох, сърбах им попарата на такива полицайчета, че и колега от университета. Tired
Изгубих си телефона, скъп и подарък от гадже. Много си го обичах и го пазех като очите си. Изхлузил се от джоба ми. С натиск от най-високо ниво подадох жалба в полицията и половин година ни вест, ни кост. Един ден ми звъни колега, че някакъв човек ми намерил телефона, да съм се обадила, за да си го взема.
Човекът се оказа бивш пилот и той ми разказа, че идвали няколко полицая да му искат телефона, за да ми го дадат (описа ги, имах характерни черти, колегите ми от университета се оказаха). Той казал, че само и единствено ще го даде на собственицата ако опише телефон, калъф и снимка на дисплея. А на тези колеги съм им помагала по време на изпити, за намиране на информация за реферати. ooooh!
Иначе, има и свестни, ама се по-скоро рядкост.
Елит, здрава да си!
Днес се сдобих с това Heart Eyes. На седмото небе съм!!!!

# 321
  • София
Искам да кажа, че изпих една бира и се замаях. Който иска да къпе бебе - моля, да заповяда. Аз съм пас.

Ели, здрава да си и пътешествия на корем ти пожелавам!
Радвам се за Кати също.
И друго не мога да кажа, щото ви четох по диагонал, а сте обсъждали теми, по които не е сериозно да се изказвам в телеграфен стил.

# 322
ЕлиТ, честит празник и напук на днешната кривотия, ти желая следващата година да ти е много усмихнато и слънчево!
Тони, прочетох и за Кати, радвам се, че всичко е наред и сте спокойни вече!

Аз и тази нощ не спах, но пък поне си реших един работен казус, ма така хубаво го измислих към 4 сутринта...Bowtie
Скоро говорихме за предстоящата почивка и аз подскочих до небето, че искаха да тръгнем към 3-4 сутринта. Мисля обаче да дръпна назад - че аз, оказа се, тогава съм най-активна Joy
Днес ще готвя - супа, пиле с ориз и мляко с ориз. Първите две, защото таз вечер нямаме нищо за ядене, а и за обяд утре, че около нас всичко е почивка и днес ядох някаква измислена "принцеса" с кашкавал и шунка, ама... тц. А млякото с ориз ще го пласирам на колегите, че имахме едно мляко, на което ще му изтече срока тия дни, а не ни се хвърляше и аз юнашката реших, че и това мога да направя Simple Smile

# 323
Лято, честита придобивка. Да ме впишеш в списъка за пробни снимки. Ще лягам в лавандулата/ житата, ще поливам детелинките с лейка докато вали дъжд, ще правя снежни ангели.....пълна програма!
Светкавица, аз като оператор на личния фейсбук профил на ММ се чудя как му искат приятелство бивша съученичка на дъщерята и момиченце по- малко (на 10 г.), което сигурно абер си нема кой е ММ. Ми, не им давам.

# 324
  • София
За децата на тази възраст,а и по-големите явно е важно да имат повече приятели във ФБ и от там повече "лайкове",казано на фейсбукски език.Същата работа май е и в Инстаграм.
ЕлиТ що си крива?От РД-то ще да е,утре да си на кеф вече.Не навиквай така мъжката банда у Вас.
Наргиле модата сред 11-13 годишната младеж я научих тук от темата.Явно съвсем не съм в час като си мислех,че засяга по-големите.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 20:08 от Just...a woman

# 325
Ми, аз не лайквам. Нищо не правя. Само следя, оглеждам и си правя изводи. Ама другите са друг сорт бира.

# 326
  • на Мелмак
Искам да кажа, че имам фейсбук, но не го ползвам.
Честито на Елит!
Най се зарадвах за на Тонка малката,  няма по-хубава новина от това 😀.
Белинда и аз пих една бира, може заедно да го изкъпем 😁.
Не знам, аз също нямам настроение, не си харесах бански, заминаваме на почивка, а аз съм супер минорна.

# 327
  • Пловдив
Аз искам да се оплаквам от деца. Питам аз "Какво да сготвя утре?" защото днес има пиле с картофи и не искаха да ядат двама от трима. Отговори "Не знам", "Нищо няма да ям" и "Макдоналдс". Е че се ядосах! Това не искам, онова не искам, омръзна ми! Пиле с картофи  не, пиле с ориз не, пържоли не, зеленчукова супа не, пилешка супа не, кюфтета не, мусака не, всичко това подред запитано от мен. Ха!

И за модата при наргилетата при 11 годишните - НЕ, НЯМА ТАКАВА МОДА!!!! НЯМА! Моето е на 11, подпитах приятелите му, на 11 НИКОЙ от нашия кръг не е опитвал даже. Това дете е било абсолютно изтървано.

Хм, и на тоя фон моя проблем, че детето (11 годишното) иска да яде спагети и чушки с ориз като ги редува ден спагети, ден чушки, как да го нарека ПРОБЛЕМ?!

# 328
  • Sofia
'ляб и зъби утре им предложи  Whistling.
Наргиле пушат 17 + годишни в провинцията по мои данни. Тук-не съм видяла, освен "дърти" хора (разбирайте над 20-30 години).
Вкиселих се и аз, Сатурновата дупка ме поглъща  Thinking.Домашните,вместо да ме дърпат,ме бутат вътре  Crossing Arms.

# 329
  • Пловдив
Над 18 е съвсем друг въпрос за пушене на наргиле.

Общи условия

Активация на акаунт