Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 834
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На Какао бийч с пистолет не могат да ме закарат, само като си представя това постоянно дудум-дудум-дудум от електронната музика, и то денонощно, и се изприщвам.

За наргилето - със сина ми минахме през какво ли не, имах две черни години, дето не знаех как ще оцелея, непрекъснато някакви простотии се случваха - та и наргиле тогава намирах у дома, едно малко. Били събрали пари да си го купят да пушат на една екскурзия. Голяма разправия си отнесе тогава, изобщо не го намирам за безобидно и изобщо не съм си затваряла очите, ни най-малко. Отварях ги на 10 и съм преравяла тайно чанти, и гардероби, и шкафчета и какво ли не съм правила, което не е за хвалба, обаче имаше за какво. Чак не мога да повярвам, че тук от 2 години някъде старото ми добро дете се върна и просто не е същия. Точно като по книгите се случи при нас, дето пишат, че се чудиш кой ти е сменил детето. И хем му се карам, хем гледам и да не е баш скандал, за да може да си има вратичка към мен да сподели, ако се случи нещо страшно, абе, трудна работа. Явно съм успяла някак си де, защото сега сме си много близки и много си говорим и споделя много и е като цяло много приятен младеж. Но лошо ми става като си помисля, че ме чака същото и с щерката, а всички казват, че с момичетата е по-трудно - а и аз го виждам при приятелки с момичета.

# 361
Добро утро.
В началото на лятото, когато бяхме в Гърция се оказа, че сме попаднали на последен ден от мото събор на плажа. Пейка по пейка се приближихме до самата открита дискотека(заведение на плажа), че даже и вътре се набутахме. Музиката беше електронна.Страхотен ритъм и настроение. Май и тогава писах, че ми идеше да си закарам децата в хотела,  и да се върнем. Бих отишла на Какао. Иначе до сега не съм ходила по такива Бийчове.
Обаче за наргиле партита след училище ми трябва зеления повръщаш емотикон.

# 362
  • Варна
По повод мечтите в някои по-горни постове и аз искам голям хладилник, поне като двукрилен гардероб, обаче засега няма Sad  

Аз бях, аз! Май намерих нещо, което да е според моите виждания, ако го взема тия дни ще се похваля. Откак започнах да готвя активно почти всеки ден все не ми стига мястото в хладилника. Аз съм фен на сериозното пазаруване веднъж седмично, следя промоции на любими неща и пазарувам повечко. Ами, малък ми идва вече, писна ми да трупам нещата едно над друго.

# 363
Добро утро!
Много сериозни теми сте подхванали, а мен ме били главата от сутринта. И днес ще имам доста работа.
На мнението на Лиляна, чукайте на глава и плюйте в пазва, че не се знае през какво ще трябва да минем заради децата си. И не, не винаги е въпрос само до изпускане, макар че имам племенници на 10 и 12 и наистина не им минава през ума да пушат наргиле, ама знае ли човек до кога?
На Какао бийч няма шанс да отида, далеч са ми такива забавления. На мъжът ми пък още повече. Ние сме си скучни темерути и предпочитам така да си останем.

# 364
Добро утро и от мен.

Вчера се успах, но само с 10мин.
Днес - с 45мин. Simple Smile
В 7.20ч се изстрелях в банята като торпедо, в 7.35ч. бях на входната врата. Simple Smile

Времето трайно захладня тук, гледам и за следващата седмица прогнозата за Хисаря си е за температури макс. 28-29С. Явно ще трябва да приготвя повечко дрехи с дълги ръкави.
Нямам търпение вече за тази почивка, хората по 2-3пъти ходиха и се върнаха...ние чак сега. Simple Smile

# 365
Сесил, по- добре късно, от колкото никога. Аз пък искам 2 дни без децата да отидем някъде и се чудя дали да предложа на ММ да е сега или по- късно...през септември. Ама за тогава съм запланувала гръцко море с децата.

# 366
  • някъде ... тук ...
Не съм фен на електронната музика. И аз като Бърди се изприщвам само то дудум-дудум-дудум.
Не мож' ме закара човек на Какао Simple Smile
Няколко пъти сме се оказвали съседи на подобни партита на мястото, където къмпингуваме на диво в Гръцко. Младежите си носят колоните с генератора на плажа, опъват чергилата и палатките и купонът тече.
Не ни е идвало желание да се присъединим. Обикновено децата искат да усилим нашата музика, ама смисъл няма... Добре, че е било само вечерно до някое време през нощта.

Надявам се да мога да си взема 2 дни по 6.09 и да завършим сезона подобаващо. Дано...

# 367
  • Варна
Абе, ако трябва да избирам между комшии с техно и комшии с чалга, значи да знаете, ставам фен на техното Simple Smile

# 368
В блока покрай нас няма почитатели на чалга, или поне не се чува. Simple Smile Доволна съм.

Едната колежка на коледния банкет само охкаше - уффф, чалга ми пуснали.
В момента от нейната стая дъни последната песен на Азис. Simple Smile
Да се смее ли човек, да плаче ли...
Хич не понасям префърцунени хора.

# 369
Сесил, човекът си каза, с последната песен е привлякъл за фенове много хора, който харесват рок, метал...
Аз не я знам коя е. Може и да ми е минала през ушите, но не се заслушвам....Ама виж Сузанита я чух, гледах, охках, сега и във фейса ми излиза....

# 370
  • някъде ... тук ...
По-скоро понасям чалгата, отколкото техното.
Още повече, че по-голямата част от песните са крадени гръцки, израелски, сръбски и т.н.
Кой ли не се превъзнесе по песента на Азис.
Клипът изглежда скъпо сниман, с много висока резолюция, лъскав е. Тексът не блести с качества. Азис може да пее. Така, че за него и за нашите условия, на фона на Гери-Никол и подобни, си е екстра.
Клипът на Сузанита нямам намерение да си го причинявам.

# 371
  • В Космоса
 Ооо, дайте ми техно партита, аз съм стар кадър рейв маниак. Няколко години бях забравила тази страст, но това лято ходих на дръм анд Бейс парти на Витоша и си възвърнах любовта, цяла нощ дууум-дууум, прекрасно е!

Контес, специални разузнавателни средства. Ще го видим какви ще ги инсталира...

Вася, радвам се, че ти хареса!

# 372
Техното го изтрайвам, но на техно парти не бих отишла. Виж, чалгата ме докарва моментално до бяс, дори и елементите на чалга, вплетени в рап, поп и подобни. За справка- последните напъни на Дриско и котило.
Тазгодишните покупки на дискове с Бг музика - новият албум на Стефан Вълдобрев ( не успяхме да отидем на концерт, язък),  както и албум на Мери Бойс Бенд.

# 373
Сбъдваща, слушала ли си Джереми? Лина Никол?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт