Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 157
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Ох, гледам за 11 годишното момиченце и сърцето ми се къса. Какво наргиле, какви ножове, това е дете 5 клас. Криво ми е много.
Cry и на мен...да не дава Господ да си ни от едната,ни от другата страна  Tired Praynig
ДжулиHug

# 181
  • Телиш/Плевен
Лаленце, това за мен си е обикновен гоблен. Защо се нарича диамантен?
Написах вече - защото не се шие, а се облепя с мъниста (те се водят „диаманти“, понеже блестят като диаманти). Тъй като на мен шиенето не ми е силна страна и няма начин да ушия истински гоблен, тези са ми много на сърце. Хем е гоблен, хем е много лесно и приятно да се редят тия мъниста. Heart Eyes

Джули, много се радвам да те „видя“ тук. Hug Съжалявам за загубата ти, знам какво е (аз вече 17 години не мога да прежаля моята баба Confused). Радвам се много за напредъка на Ени, но аз не съм се и съмнявала в нея. Страхотни сте и двете! Hug

# 182
Джулка Hug

# 183
Джулка, видях маца във фейса, много е красива.
И вие сте прекрасни с Ени, браво за нейния напредък.

Изкарахме добре РДто, но Калина заяви че следващата година иска да е на морето. Simple Smile Единодушно се съгласихме. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 13:06 от Sesylle

# 184
Лаленце, разбрах. Интересно звучи с тези камъни.
Джулка, браво за шофирането. А на снимката сте страхотни. Малката е голяма сладурка, а ти с тези лунички си много красива. Типично лятно настроение лъха.
Сесил, много е хубава Калина. А този разрез го чаках цял ден.

# 185
mariat, то има още един ред, но докато се сетя да снимам всички бяха подпукали тортата. Simple Smile
Утре ще снимам пак, остана 1/4 торта. Simple Smile

# 186
  • Sofia
Сесил,Борис изглежда най-доволен  Whistling,същ рожденик  bowuu

# 187
  • Телиш/Плевен
Прекрасни снимки, Сесили! Heart Eyes

# 188
Благодаря момичета. Simple Smile

# 189
  • В Космоса
Хубави снимки, с хубави деца!
Новината за наръганото момиченце и мен ме потресе... Представям си един ден хоп и айде нямам дъщеричка. Ужас, ужас, ужас! Ами на момчето родителите, прас - син убиец, как ще живеят и те с тази мисъл...

# 190
Джули и Ени са прекрасни Hug
Празнуващите дечица също много хубави, Борко е голяма закачка май.
Мърче, къде се изгуби?

Не знам в други градове как е, но тук е мн модерно да се пушат тия наргилета Tired

# 191
Честит рожден ден на Тарти и Калина!

Джулка, от кога те чакам да пишеш, да разкажеш за Ени. Радвам се, че всичко е наред.

Тони, стискам палци. Силно.

# 192
Оо, Тони, и аз Hug

# 193
Добро утро! Будна съм от 5ч. Днес имам работа из Пловдив и няма да успея да се наспя, тюх.

# 194
  • София
Джули, мислех ви и вас, радвам се на добрите новини!
Сесил, супер са и децата, и тортата Simple Smile
Тонка, успех днес и спокойно!

Някой ми се върти, че днес е рожденник, ама кой.... Да се покаже да си получи поздравите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт