Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 837
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 390
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Раниците Габол тук бяха похвалени като много здрави.

# 391
Сесил, човекът си каза, с последната песен е привлякъл за фенове много хора, който харесват рок, метал...
Аз не я знам коя е. Може и да ми е минала през ушите, но не се заслушвам....Ама виж Сузанита я чух, гледах, охках, сега и във фейса ми излиза....

Много работих днес, ама да се включа и аз. Мари, защо нямаш собствен фейс, а мениджираш този на мъжа си? Странни са ми тия гимнастики, както и семейните профили. Голяма тъпня е за мен това. Онзи ден скролвам клюките и ми излиза семейния профил на моя съученика със снимка на мъжа и и послание: "Откакто станах майка разбрах...." въобще не дочетох до края. С кеф честитя на 8-ми март обаче на тоз красавец.
Големи хора сме, всеки си има различни интереси, а фейса все пак сам си го сглобяваш. Аз гледам мода, рецепти, клюки, ММ се интересува от лов, коли, работата си. Голяма красота щеше да е профила ни

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 12:44 от raja_nikol

# 392
Лято, не съм го казвала аз това за метълското.
Пълна простотия е цялата песен и ми е от най-мазните чалги на мен.

Габол не сме имали, гледам съученички на дъщерята са с такива. Наблюдението ми е, че цветовете им избеляват обаче.

# 393
Габол сме имали, много са здрави, нашата раница от каката е на 11 години, не е мръднал цвета, ярко розов разбира се, прана многократно в пералня. Малката сега има 2-3 чанти, не раници, също не са мръднали, ни плат, ни цип, а излиза навън с тях.

# 394
Лято, не съм го казвала аз това за метълското.
Пълна простотия е цялата песен и ми е от най-мазните чалги на мен.

Абсолютно съм съгласна с теб. Peace

# 395
  • София
И аз си спомням, че похвалихте много Габол. Аз имам един единствен опит с тази марка и той беше неуспешен. Може и да е изключение.

# 396
Оххх, така се вбесих, че не е истина.
Сутринта се обадих на моя мъж, като излизат децата навън да им даде по една риза с ДЪЛЪГ ръкав.
Сега звъннах да питам дали са излезли и той ми обяснява, че сложил на Борис риза с КЪС ръкав.
Вчера направи същото.
Не знам аз ли само се дразня от такива неща и че грам не слуша какво му говоря...
Калина ме разбира далеч по-добре от него и по-адекватно облича и себе си и брат си.

# 397
Сесили, не обясняваш на правилния човек. Детето се облича само откакто стана на 2. Аз само казвам - днес дънки, тениска, яке или нещо друго и толкова. Баща му не би забелязал с какво е облечен дори самият той да го е обличал.

# 398
  • София
Сесили, не обясняваш на правилния човек. Детето се облича само откакто стана на 2. Аз само казвам - днес дънки, тениска, яке или нещо друго и толкова. Баща му не би забелязал с какво е облечен дори самият той да го е обличал.

Съни и аз така! Тъкмо детето свиква после само да се ориентира за времето и подходящите дрехи.
Няма да ви казвам как смешно съм намирала децата си облечени, след като ги е гледал мъжът ми Laughing Направо като карикатури.

# 399
Съни, сигурно си права.
Обичайно обяснявам на Калина с какво да се облекат и двамата, не на баща им. Но понеже тези дни и той си е в къщи, та като уж голям и възрастен човек, разчитам на него.
Дръжки!

# 400
Разчитай си на децата, така и те се научават да се справят сами. Нали знаете вица - имам три деца, двете вече ги отгледах и се оправят сами, ама третото (това на свекървата) още не може.

# 401
Метълското го казах аз, защото Азис сам го спомена в интервю, което слушах без да искам.
Раниците Габол на времето бяха още по- читави. Но и сега сме с тях.
Райче, ММ си направи фейсбук, но не го ползва. Преди 2-3 години си направи и фирмен. Няма да ти казвам кой от двата ползва по- често. Нито един. Аз също съм такъв изобщо-не-активен- потребител. Та не ми е голям зор дали ще пиша от неговия или от лично мой. Позволявам си да честитя рожден ден на общи познати, на деца на познати и т.н. Поздравите винаги са от първо лице мъжки род, или споменавам "цялото семейство...нас и т.н."
Използвам месинджър за писане с брат ми, жена му, да питам приятелка нещо....Винаги се представям. Достатъчно ми е. Личния ще го ползвам пак толкова. Снимки мои в неговия фейсбук има 2 от сватба миналата година, защото приятелката ми ги публикува и тагна. Има снимка на щерката от преди 7 години и една на синът, когато беше на 2.
Няма случай, в който да сме на ресторант, забележителност, почивка и това да е описано от някой от нас. Няма и да има.....Не сме такива птици. Все в тоя род.

# 402
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, търся рецепта за домашен кетчуп, максимално близка до Хайнц. Прочетох тази на Пепчо, но искам и други да видя, в Пепчовата ме смущава чубрицата и дафиновия лист.  Ако някой има изпитана, моля да я сподели.

# 403
светалчо, според мен доволно количество нишесте и натриев глутамат като сложиш...ще стане подобен на Хайнц.

# 404
Ммм, много харесвам на Хайнц майонезата. Но не се наемам сама да правя.
Снощи си купих една Провансалска майонеза, но не успях да я опитам. Свекърва ми ме изненада и донесе кюфтета. Страхотни.
Ако ви кажа, че бях решила да вечерям филийки с лютеница и майонеза. Остана ми любимо ядене от студентските години Mr. Green
Светалчо, гледай с едно изречение къде ме прати Simple Smile

Хич няма да си говоря с вас за музика. Аз съм виден музикален инвалид. Да има нещо там да върви за фон, но да не е някаква крайност - нито чалга, нито метъл, дори рок.
Някакви еднодневни хитове и съм щастлива. В колата имам само радио. Квото пуснат, такова Simple Smile

Раниците на Габол ги харесвам много. Между другото пристигна едната раница от Али експрес.
Ми да ви кажа чак ме изненада, като качество е доста по-добре отколкото си представях. Друг въпрос е, че моделът не ми харесва, но малката си го избра, тя ще си го носи. Та с две думи засега доволна, за 10 долара даже е перфектна Mr. Green

Аз да се похваля/оплача. Бяхме решили да забегнем само двамата с мъж ми на едно негово пътуване, но заради малката реших да остана вкъщи, пък той да си отиде сам. Бях много нещастна, но пък се уредих с екскурзия до Виена и Будапеща сама с приятелки. Кеф.

Общи условия

Активация на акаунт