Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 833
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 405
руми, супер, честито. Simple Smile

Аз искам на екскурзия в Истанбул. Simple Smile

# 406
  • някъде ... тук ...
Голям зор с Азис. Няма нищо метълско в песента. Мотел се казва.

За фейсбук разсъждавам като Рая.
Странно ми е, въпреки обяснението на Мари.
В същия случай помогнах на братовчедката да смени името на мъжа си със своето. Не знаеше как, пък и за да не пояснява всеки път кой е.

Еха, Руми, добре си се уредила Simple Smile

# 407
Руми, може ли линк към раницата.

# 408
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
светалчо, според мен доволно количество нишесте и натриев глутамат като сложиш...ще стане подобен на Хайнц.

Сесил, точно глутамата искам да избегна, нямам много против нишестето.

# 409
  • София
Аз още се чудя дали да купувам нова раница. Дано не ме помислят за стисната, че трета година ще пращам детето на училище с една и съща.  Mr. Green Ако Кати ме заврънка за нова, тогава ще купя и то на Габол, защото не ми се дават много пари.

Не съм слушала песента на Азис и така непросветена ще си остана.  Grinning

Общите семейни профили във фейсбук са ми непонятни. Пък и като излезе, че Пепи и Мара днес имат рожден ден, да се чудиш кой от двамата всъщност е рожденик и дали не са близнаци, вместо съпруг и съпруга.  Rolling Eyes Моята кума ползва профила на мъжа си, понеже той изобщо не го отразява, и се заливам от смях, когато прочета уж негов коментар под бебешка снимка: "Ауууу, какъв прекрасен бузанчо, да му нацелуваш сладките бузки и краченца".  Joy

# 410
Избрах си подарък за 8 март. Оуууу йеее. Тото ще имат концерт на 4 март в зала 1 на НДК. Обадих му се, информирах го.

# 411
  • Варна
Избрах си подарък за 8 март. Оуууу йеее. Тото ще имат концерт на 4 март в зала 1 на НДК. Обадих му се, информирах го.

Кого информира, Мари, Тото ли Smiley

# 412
  • ту тук, ту там
Аз имам познато семейство с общ ФБ профил, на които дори рожденият ден е общ, тоест написан е като комбинация от двата - датата на единия, месеца на другия. Laughing

# 413
Как кой? Аз получавам подарък само от Един! Подаръците на децата не ги броя.
Иначе си права, толкова много се зарадвах на новината, че постът ми е със сериозни липси.

# 414
Руми, може ли линк към раницата.

Силве, нямам линк. Направо написах school bags for teenage girls, маркирах безплатна доставка и те избираха цели 5 дена Simple Smile
Има много хубави неща за без пари, но доставката е доста - от 1 до 2 месеца, всеки продавач си пише в условията.

https://www.aliexpress.com/?spm=2114.search0104.1000002.1.A2FGBN

Срам, срам и ТОТО не ги знам кои са. Сигурно знам някои песни, трябва да гугълна да видя.

# 415
Аз май само Мари познавам, която ползва на мъжът си профила, ама той не им е общ. Веднъж, бях забравила и ми писа нещо, а аз доста се зачудих кой е пък този сега Simple Smile.

Аз днес няма да готвя. Детето ще яде навън.

# 416
И аз няма да готвя днес. Вчера вечерта се порязах много лошо. Днес се пазя и мързелувам.

# 417
Как се поряза пък ти? Аз преди няколко месеца се срязах с наточен нож и още имам белег.

# 418
Бях готвила на преносим индукционен котлон на терасата. После го сложих на плота, докато го занеса в килера. Обаче реших да избърша плота. Взех мокра кърпа с препарат и почнах да бърша рязко и бързо. Мушнала съм си част от пръстите под котлона и там на една част си разказах играта. На кутрето под нокътя, който е и с маникюр. Демек трудно за притискане, за да спре кръвта. И дълбоко....

# 419
Ужас Sad. Дано мине бързо. Да се изкефиш на концерта Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт