Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 827
  • 1 090
  •   2
Отговори
# 420
Моите момчета изкараха 1 до 4 клас с една раница, купихме им нова за гимназията. Малката също ще си изкара началното училище с една раница, не виждам причина да сменяме, здрава и красива е, тя си я харесва. Големия има нужда от нова раница, неговата е вече над 3-годишна и макар и здрава, вече минава за грозновата и той не я харесва. Тази хареса, смятам че е ОК, универсален модел, ще върши работа и при пътувания. https://www.mondo.bg/27324-ranica.html#/-   Не ми се дават 100 евра и нагоре за подобни модели в Германия. Май ще я поръчам. Дано излезе здрава, ще носи 10 кила бумаги.

# 421
Преди това сме в Зала Арена Армеец на ФСБ. И за там нямам търпение.

Сбъдваща, много е хубава раницата!

# 422
Супер Мари. Бях им на концерт преди 100 години. Много ги харесвам.

И на мен ми хареса раницата. Синът ми харесва по-шарени и си купува на Билабонг, ама аз вече не участвам в избора. Връчвам му пари и да се оправя. В интерес на истината, все на хубави е попадал. Тази му е от две години и още е здрава.

# 423
  • постоянно
И моят син има нова раница - VAN  - минах много тънко от ТК МАКС - £15

Техно никога не съм понасяла , има няой като започне да Дзънка ....... и  ми идва да скоча от високо.
В близост до нас всяка година се организира фестивал на техното и рейва - билетите за уикенда стигат £200 , но на живеещите  в  5 мили радиус им се предлагат безплатни такива .
Ноу Тенк ю , аз искам тишина !  Crossing Arms

Синковец вчера нещо не се чувствал добре в клуба , че ми се обадиха да си го взема ако искам .  "оправи " се веднага след като се качихме в колата , яде, пи и се весели с мен в офиса цял следобед. Детска му работа . Надявам се днес да е добре .... Има някакъв гаден летен вирус къде пак е тръгнал  Stop

Ние сме на вълна сексуално обучение - последният месец от учебната година силово го минаха този предмет и сега " обсъждаме " всички въпросоителни , а те не са вече от рода " от къде идват бебетата , мамо " ,по-скоро " какво значи да имаш Wet dreams , мамо "  #Crazy Blush

# 424
Хи-хи, Хър, у вас е весело. Аз разчитам на каката за малката , а с нея как е било...убийте ме не помня /силно изчервен емотикон/. Добре, че ми е тя, толкова права и задължения върху дребното съм и прехвърлила, че се чудя как още не са се намразили, а напротив.

Ужасен ден ми  е днес, така тръгна от сутринта, дано е миналото най- лошото. Много ми писна, честно

# 425
Хър, ТМ няма ли да се справи по- добре с обяснението?

# 426
Е стига де Хър, аз това го обясних на детето, когато беше на 7-8 някъде. Не е такава драма да се говори с тях на подобни теми, стига да не се червиш ти.

Поднася се информацията спокойно, обсъжда се, ако има въпроси се представя и нещо подходящо за четене.  Аз поне, никога не съм имала проблем да говоря с моя на каквито и да е теми.

Малко терминът "мокър сън" не винаги е точен, защото те явно очакват да сънуват нещо, а то не винаги е така или поне не помнят. 

# 427
Ние сме закъснели с мокрите сънища. Никой не ме е питал още. Имам чувството, че синът и понятие си няма.

# 428
Ами подгответе го. Шокът е не по-малък от менструацията, ако е неочаквано.

# 429
  • София
Аз вчера пак напомних що е цикъл при жените, че Кати беше забравила, а в скоро време явно ще я сполети това "щастие". Къса ми се сърцето, но това е положението. Как ще се справим, та тя си е още дете.  Sad
А което е странно, изобщо не пита нищо на сексуална тематика, въпреки че ние сме от разтропаните родители, така да се каже. Тя смята, че знае какво е секс и до какво води. Ама как, какво, защо - трае си. Дали пък да не я попитам знае ли как се появяват бебетата или направо да й взема книжка да се образова?!  newsm78

# 430
Племенницата ми става на 10 през октомври, а има цикъл от май. Изобщо не осъзнава какво ѝ се случва, въпреки, че ѝ е обяснено, а и вече е факт. Деца са си.

# 431
  • постоянно
Оооо Даун ,
 аз проблем с обясненията нямам , стига да знам какво обяснявам  Crazy

Откакто е проговорило детето ми му говоря и обяснявам като на равностоен , никога не съм го " залъгвала " със щъркели и пчели .....  разбира се по начин присъщ за възраста за в момента.
Искам да се чувства удобно със знанията си. Но има неща , които аз като жена по-трудно бих обяснила поради липсата на " опит "
Мари , пратих го да попита баща си , а ММ като взе  да се хили и каза " Още си малък да знаеш "
Викам как ще е малък , щом в училище ги учат , обяснявай ......  #2gunfire Хъката , мъката  се обясняваше ....
За менструацията при момичетата говорихме , какво е презерватив, как се ползва , защо сутрин му е "щастлива " ракетата  Crazy

# 432
Хър, няма нищо странно са обяснение. Просто в един момент хормоните започват да действат и жлезите реагират с производство, което се освобождава. Става несъзнателно по време на сън, може и да е съпроводено с някаква стимулация, като сън или мисъл за нещо хубаво.

Тонка, аз не чакам да пита, ако е имало някаква тема, породена я от филм, я от нещо казано в училище съм разяснявала с годините.

# 433
Ами подгответе го. Шокът е не по-малък от менструацията, ако е неочаквано.
Eдва ли ще му влезе нещо в главата, щото не проявява никакъв интерес. Но е добре да им сложа на видно място една книга за развитието, та дано се поинтересуват. Тонка, има различни книги- съветвам те да вземеш и за двата пола.

# 434
  • Варна
Ох, изплюх си кафето от смях като прочетох за щастливата ракета.

Аз миналата година си взех раница за лаптоп, марка Kangol. За какво ли не я ползвам, като излизам с мотора все е на гърба ми и всичко влача вътре. Е, понякога даже и лаптоп влача Simple Smile Много съм доволна, дънкова е и не само красива ами и здрава и удобна. С едно кунгуру на емблемата, като го видя и всеки път се сещам за Даун.

Общи условия

Активация на акаунт