Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 916
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 735
Захир, дори не съм разбрала, че имаш проблем, съжалявам.
Похвалих ли се, че и моята щерка взе изпитите и чакаме книжката до няколко дни. Тогава ще я видя какво е научила, много ми се праскаше как всичко знае, преди изпита щеше да пукне от притеснение, ама с 0  наказателни минала, бре, това дете не е от мен. Дано не ми наследи страха от шофиране, а като Захирчето смело да  кара. 

# 736
Тонка, връщането е различно. Зависи от месеца основно.
За другия месец купих само билети за отиване този път.
Обичайно връщането е малко по-скъпо (нямам обяснение защо).
Август и декември, януари най-много надуват цените. Както и ноември месец.
Ако ти трябва билет за май месец чак, изчакай да стане поне февруари и тогава купувай.

# 737
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Захирче, много находчив каламбурът дЖена, много ми хареса. Тя си е Жена, истинска и отсЕкъде, нашата Гена.

Да ви кажа, малко ме успокоихте, че повече деца така реагират - със страх. Все си мислех, че е само нашият. И понеже поначало си е такъв нежничък и чувствителен Душко Добродушков, а и физически е така - с големи топли очи с мигли до коленете, все се опасявам, че сега, като тръгне на училище, ще го награбят малките мачовци и ще му разкажат играта. Никак не е агресивен, напротив милозлив и милосърден е, изобщо не му идва отвътре да вдигне ръка и да се защити.

# 738
  • София
Ако ти трябва билет за май месец чак, изчакай да стане поне февруари и тогава купувай.
О, при това положение ще чакам, защото не ми се дават толкова пари за връщане. Просто ако бях уцелила далаверски цени, тогава щях директно да купя.

Захирче, прегръщам те и пак казвам - колкото и да е клиширано, времето лекува. Една сутрин ще се събудиш и с радост ще установиш, че болката вече я няма. Пожелавам ти от сърце да е по-скоро!  Hug

# 739
Като търсите добри цени на самолетни билети към и от Немско, имайте предвид, че цените по време на ученически ваканции са доста по-високи.
http://www.schulferien.org/Kalender_mit_Ferien/  тук можете да видите датите на ученическите ваканции в различните провинции.

# 740
  • София
Сбъдваща, мерси, ама неам нерви да гледам немските ваканции.  Grinning А доколкото знам хич не ви липсват такива. Ще преглеждам през две седмици, все нещо ще изпадне, надявам се.

# 741
  • постоянно
Добро утро ,
 по време на ваканциите билетите са много скъпи . И аз гледам за коледа , но са много скъпи . За мен и 10 годишно £500 , а седмица по-късно £150. Трябва да им сложат капак на печалбите за да не могат да си правят такива вариации с цените.
Имам колеги са пътували до София за 5лв - на мен това никога не ми се случва  Crossing Arms

Утре ще се боядисвам и още умувам цвета -кафяво, червено, кичури ?!?

# 742
Аз купувам 5 броя билети, хора, винаги по време на ваканции, мин. 2 пъти годишно. Това е положението.
Като включим и скъпите спортове на активните ми наследници, които практикуват в Бг, едно идване до родината ми излиза дявол и половина. Докато са живи родителите ми ще е така. Дано е по-дълго.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 12:37 от Анонимен

# 743
  • Euskal Herria
Утре ще се боядисвам и още умувам цвета -кафяво, червено, кичури ?!?
А сега с какъв цвят си?
Аз съм пристрастна - слабост ми е червеното.  Grinning

# 744
Тонка, как се замъкна мъжът ти на работа след среднощните веселби? Аз това вече не го мога Simple Smile.
Аз намирам повечето детски страхове за нормални. При на Руми дъщерята е по-засилено, но иначе на другите ми се струва нормално.

Детето идваше при нас, докъм 7 години, а не беше гледал никакви страшни неща.

Хюстън, дръжте се. Дано ви се размине по-леко от прогнозите.

# 745
Уффф, ядосах се пак.
От строителния надзор по санирането пропуснали да забележат, че нашата стена на терасата е иззидана с тухли. (на другите са отдолу с едни стъкла, а нагоре с дъски).
Как може да пропуснеш такова нещо, не ми е ясно.
По проект, на всички терасите ще ги подменят изцяло със стъкла и метални парапети.
Което означава, че и нашата трябва да стане такава и да изкъртят всичко. Аз грам не съм съгласна, особено с тези деца.
Сега ММ ще ходи да се разправя с тях и да ги пита къде са блеяли.

# 746
Стъклените балкони са ми една от-големите тъпотии.

# 747
  • някъде ... тук ...
Сбъдваща, аз не виждам нищо:
За съжаление това съдържание не е на разположение в момента
Последвали сте връзка, която може би е остаряла или е видима само за аудитория, към която не принадлежите.

# 748
  • постоянно
Сбъдваща ,
и аз така . Просто ме дразни цялата политика на т.н "нискобюджетни " полети. Нищо такова няма при тях- скоро сигурно ще започнат да таксуват за ходене до тоалетната.
Иначе да ми е живо и здраво майчето - за нея всяка цена плащам !  Heart Eyes

# 749
Аз нямам опция до БГ за нискобюджетен полет Simple Smile. Имаме по-локални полети, например до Бали, редовно има някакви спешъли по $150 или пакети със спане, но и тук по време на ваканциите и дългите почивни дни няма гюведж.

Общи условия

Активация на акаунт