На мен продължава да ми е минорно тия дни, то всъщност от два месеца вече, не спя добре, уморено ми е, нервно. Но се надявам скоро да поотмине.
Светалчо

Буболинка, честит ти рожденик. Да е здравичък!

Али, посвикнахте ли с шофирането? Аз си карам вече доста, обаче с паркирането зор голям. Мога само по 2 начина и то ако имам няколко свободни места и това е. Много ми пречи това, че не мога да паркирам, безпроблемно стигам от точка до точка, обаче стигна ли...
Заминавам за Созопол в понеделник вечерта. Всъщност тогава за Пловдив и рано сутринта във вторник към Созопол. Тогава е Аполонията и не ми се мисли къде ще се навирам с милата ми количка.
Някой от морето може ли да ме осведоми за времето? В София е студено по моите стандарти. Сутрин си е студено, днес съм с риза с дълъг ръкав и жилетка и буквално треперех сутринта, следобяд става топло.
От вчера исках да попитам защо дЖена моля ви се, всички са я виждали, само аз не!?! Що за дискриминация е това? Дженке, появи ми се на лично!!!
.Гръбчето ми се схванало,ама не от проектиране
,ами от климатик, вероятно. ММ ме приканва да отида на масаж,аз се ослушвам. Маза ме с Волтарен,ей сега,та сякаш ме поотпусна.И невробекс пих.
.Каквото и да е,бързо да те подминава!
, но се оплаквам,че извън него съм"редовен потребител". Що така? Не пиша достатъчно