Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 934
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро!

На мен продължава да ми е минорно тия дни, то всъщност от два месеца вече, не спя добре, уморено ми е, нервно. Но се надявам скоро да поотмине.
Светалчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug

Буболинка, честит ти рожденик. Да е здравичък!  bouquet

Али, посвикнахте ли с шофирането? Аз си карам вече доста, обаче с паркирането зор голям. Мога само по 2 начина и то ако имам няколко свободни места и това е. Много ми пречи това, че не мога да паркирам, безпроблемно стигам от точка до точка, обаче стигна ли...  ooooh!
Заминавам за Созопол в понеделник вечерта. Всъщност тогава за Пловдив и рано сутринта във вторник към Созопол. Тогава е Аполонията и не ми се мисли къде ще се навирам с милата ми количка.
Някой от морето може ли да ме осведоми за времето? В София е студено по моите стандарти. Сутрин си е студено, днес съм с риза с дълъг ръкав и жилетка и буквално треперех сутринта, следобяд става топло.

От вчера исках да попитам защо дЖена моля ви се, всички са я виждали, само аз не!?! Що за дискриминация е това? Дженке, появи ми се на лично!!!  Naughty

# 721
  • Варна
Ами хладно си е сутрин и вечер, а през деня е доста топло. Така ще е вече Simple Smile

# 722
  • Sofia
И аз при схванатите  Crossing Arms.Гръбчето ми се схванало,ама не от проектиране  Crazy,ами от климатик, вероятно. ММ ме приканва да отида на масаж,аз се ослушвам. Маза ме с Волтарен,ей сега,та сякаш ме поотпусна.И невробекс пих.
Добро утро!  Hug
Буболина,честит да ти е рожденикът! Нека си ергенее човекът, мъжете бърза работа нямат. Laughing
Захирче,как не си ме виждала,то остана ли някой, дет' да не съм му се показала  Crazy. Надявам се нямаш проблеми с любимия човек  Praynig.Каквото и да е,бързо да те подминава!
Белинда,Козуначето е Бузуанче,а?  Heart Eyes Разсмя ме с жълтото Телетъбис-че. Помня,че приятелка от чужбина ми носи филмчето на диск и моят (2 годишен тогава) не помръдваше от екрана,даже и не дишаше,докато ги гледаше тия големи кукло-човеци  Rolling Eyes.Що деца са изгледали тия Телетъбита  Mr. Green.

# 723
  • В Космоса
Снощи бяхме на Лийрой Торнхил от Продиджи, същевременно изпращахме приятел за Америка, дивяхме подобаващо и днес сутринта преди да тръгна за работа френда се връща увесил нос - изпуснал самолета. Пополегнал малко на летището, пробудил се по едно време и видял самолета как пикира. Ще умра от смях. Аз как ще изкарам цял работен ден, само аз си знам. Крепи ме, че заминаваме за Беглика фест днес.

# 724
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светалчо, искам и аз такава яка отдавна! И на мен ми казаха, че ако си слагам, да ми държи прешлените в правилно положение, когато се схвана, ще минава по-бързо. Колко струва, има ли различни видове или е само една? Ще ми поръчаш ли на приятелката ти, ако реша?

Белинда, разбира се, иска ли питане! Само един вид е на мястото, откъдето я купих. Струва 32 лв. но когато има промоция, е 16 лв., аз за толкова я взех. Сега като потърсих картинка да ти я покажа, я виждам много по-евтина. На вид е същата, не знам има ли значение производителят.
http://www.lbt.bg/turmalinova-yaka?gclid=CNOQ1Yvs8dUCFVUz0wodc9AF4w
Ако прецениш, че искаш да я купиш откъдето съм я взела аз, може да изчакаме, те периодично ги намаляват.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 11:01 от svetal4o27

# 725
  • София
Светалчо, аз като малка също бях много страхлива. Спомням си, че като гледах "Седморката на Блейк" се надрисквах от ужас заради ония лошите, дето бях с нещо като противогази. И после не смеех да отида до съседната стая, за тоалетната да не говорим. Кати го раздаваше доста смела, обаче съседчето й показвало някакви клипчета и сега яко я тресе шубето. Снощи ме накара и под душа да кибича до нея. Но днес ще кажа на приятелчето й да си гледа тия простотии самостоятелно, защото не мога да ходя като пъ(а)дар след нея нон стоп.

Умрях си от смях при посрещането на МакАронови снощи. Бойко щедро раздаваше целувки и прегръдки, и доста ентусиазирано се нахвърли върху баба Брижит.  Mr. Green

# 726
Дженка, уцели. Точно с него имам. Или по-скоро вече нямам. Но..няма какво да го говоря, нито искам да го мисля вече. Достатъчно се измъчих през времето, в което не знаех от къде ми дойде. Здраве да е..

Пускай бързо една снимка на лично!  Hug

Хай-че, ти си във Варна, нали душа?! Много исках да се видим, и да те видя с мотора!  Heart Eyes Някой път като имам път натам, задължително ще ти се обадя!

# 727
Тонка, еййй, лоша жена си...може ли така да измъкваш мъжа от съседската сбирка. Simple Smile

С тези клипове си е също опасно, моята поне засега гледа само разни музикални клипове в ютуб, но...не се знае докога. В къщи мога да ограничавам, но по телефоните на другите деца - няма как.

Пратиха ми билета днес, много съм доволна. Simple Smile Съобразили са се с всичките ми желания и полетите са супер. Аз даже не бях намерила такива. Simple Smile

# 728
  • София
Тонка, еййй, лоша жена си...може ли така да измъкваш мъжа от съседската сбирка. Simple Smile
Ще му дам аз сбирки в 5 сутринта през делничен ден!

Не мога и не мога да се оправям със самолетните билети. Искам да купя билети до Нюрнберг. Отиването ми е без пари - по 30 кинта на човек. Връщането обаче ми излиза петорно. Много се дразня! Аз ли не мога да намирам, бисквитките ли трябва да трия? Около мен всичко живо се урежда с евтини билети, само аз не. А ми трябват чак за май месец догодина. Не е справедливо.  Crossing Arms

# 729
Такива яки продават по аптеките. Аз съм ги заглеждала, докато си чакам реда. Иначе коланите пише, че помагат и при менструални болки.
Захир, още преди заподозрях кой е "виновникът" за минорното ти настроение. Аз съм на принципа- сядане, изясняване и говорене, докато не си изясните позициите. Мноооого време ми трябваше, за да убедя(надявам се) ММ, че когато спорим и се караме за глупости аз продължавам да си го обичам. Просто имам друго виждане за нещата. Давам пример.
Скрит текст:
Скоро ми предложи да отидем до Банско на следващия ден(за да си спазим традицията за джаз фестивала) и веднага се обади на познат, който каза че може да ни уреди евтино и чисто в някаква къща. Веднага се възпротивих, защото исках удобства за децата. Задължително хладилник, за да си оставя лекарства, вода.... А ММ не можеше да ми отговори дали има такъв във стаята. Попитах го къде ще отиваме на басейн. Отговори ми...по големите хотели. Е, да ама аз като си плащам входа всеки ден ще ми излезе, че все едно съм в същия хотел и за спане. Отделно няма да ми се налага да стягам торби с кърпи, дрехи... А де си подбирам децата мокри от плажа в кола с климатик, за да се приберем- няма да стане. И още куп други агументи имах. Обаче още в началото, като отсекох "не" и ММ ми се разсърди. А моите доводи си бяха железни.

# 730
Цитат
Тонка, много е рано още. Аз редовно купувам билети за Нюрнберг, повече от 100лв. в посока не съм плащала.
Сега купувах на 29.99лв за другия месец.
Иначе се каня да ходим след Коледа...ама като са сложили едни цени...солено излиза за 3ма. Ще го помисля още малко, докато не са ги вдигнали съвсем.

Захир, съжалявам за неприятното развитие. Но...по-добре някои неща да се научат навреме, отколкото с години да се влачат.

# 731
Захирче, какво има да става ще стане Hug
Любимата ми фраза напоследък е "и това ще мине"

Аз лекичко да се похваля. Утре свършва езиковия лагер и ще ходя да прибирам децата. Малката издържа геройски, първата вечер подскачах на всеки шум, да не би да ми звъни госпожата да я прибираме Simple Smile

Тонка, наблюдавай Кати, така започна при нас - с тия тъпи клипчета. В училище си ги разпространяваха и се плашеха с тях. А аз не обърнах внимание - казах си, че щом при кака ѝ не се отразило, значи и при нея ще е така. Уви, хората сме различни.

# 732
Вашите поне клипчета са гледали има причина, моят син се залепва за банята, когато сме сами и вляза да се изкъпя. Сега категорично съм му го забранила, защото за малко да му посиня окото, че се беше лепнал до бравата и отваряйки го ударих. Обяснявам, че няма страшно, че сме заключени, че няма как някой да влезе, ама страхът си е страх. Сега поне се опитва да не стои на вратата.

# 733
  • Sofia
И у нас се гледат клипове на страшни игри.Моят подскача като ощипан.Уж е по-голям,ама и мен си ме е шубе като ги гледах.  Rolling Eyes Обещал е да не си го причинява  Praynig,гледането. Най-много глупостите на Емил Конрад дзяпа.
Щях да се хваля, че като си влязох в профила-пише титла:"пристрастен"  bowuu, но се оплаквам,че извън него съм"редовен потребител". Що така? Не пиша достатъчно  Laughing? Искам да съм пристрастенА, пък.  Crossing Arms

# 734
  • София
Сесили, хубаво де, на мен също ми излизат 29,99 лв билетите до Нюрнберг. Ти кажи, че ме вълнува живо връщането колко ти е?

Общи условия

Активация на акаунт