Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 939
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
На мен ми е супер времето. Още си ходя с мотора на работа и така или иначе винаги съм с нещо връхно, както и с маратонка и чорап. Та сега поне не се потя сутрин под анорака, а на работа го свалям и всичко е ок.

# 706
Допивам си кафето и започвам да разсъждавам какво да облека, че да не замръзна сега и да не се сваря в собствен сос после...

Както казаха в едно модно предаване, избирайте облекло тип "зелка", да имаш да сваляш по нещо. Тъй сме ние ранобудните, тия дето отиват към обяд /т.е. в 9/ на работа нищо не знаят за тия ни модни мъки.

Буболина, здраве и късмет на момчето ти!

Grinning Баш тъй. С рокля с чорапогащник и боди съм, със затворени кецове и кожено яке. Нося си балеринки, ще махна чорапогащника и бодито и на прибиране ще влача торби с дрехи. В тия преходните сезони в гардеробчето ми в офиса има повече дрехи и обувки, отколкото у дома... Grinning
Трябва да си купя нови кецове, че любимите ги скъсах и ги бракувах за работа в градината.

# 707
  • Бургас
Честит да е сина на Буболина! Много късмет!

Алечка, облечи се като лук. Като ти стане топло махаш по една обелка Simple Smile
Дали утре ще става за плаж или да пишем бегал сезона? (Чешещо човече)
Тинтина, как сте? Прибра ли се мъж ти?

# 708
  • Варна
Слушам Зи Рок на работа и днес са избрали интересна тема за обсъждане в сутрешния блок - че социалните мрежи препоръчвали потребителите им да имат навършени 13 години.

Изтеглих си последните серии от любимия ми сериал - Тийн вълк - и нямам търпение да си спретна маратон. Много интересен стана.

# 709
Добро утро!
Буболина,живо и здраво да е момчето ти!
Снощи най—накрая се наспах,или по—точно,заспах след като легнах,без да се въртя 2—3 часа.Сега ми е дългата почивка,много я харесвам.Четири дни без работа 😇.Реших(ме) в крайна сметка да отидем на село довечера.Сигурно пак ще се съберем родата,децата ще играят необезпокоявани,ние ще си бъбрим,ще пийваме .Много ги обичам тези моменти Heart Eyes .
На работа става страшно.Масово напускат работници,няма нови,и трябва да се запълнят по някакъв начин липсите.В повечето случаи,като се клонираме Disappointed .И това ще мине,но започва да ми писва.Поне знам,че ужасът от преди почти две години,няма да се върне .

# 710
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

Буболина, да е здраво и щастливо момчето bouquet

Колегите са отпуска и днес съм сама. Дребният отива на гости на едно приятелче в селото му. Ще остане до понеделник там. Много беше щастлив снощи като разбра. Батко му си остана в квартирата, че в понеделник заминават на изложение в чужбина. Ние сме планирали пикник и преспиване на Плана някъде.
Всеки - с плановете си Simple Smile

# 711
Добро утро и то мен!

Снощи като ме заболя една глава в 20ч., в 21ч. вече спях. Само станах да сложа и децата по леглата към 22ч.
Тази сутрин май ще се повтори главоболието, започва да се прокрадва вече.

Титина, бързо прибиране на мъжа ти, да не го мислиш.

Renkо, същата работа и при нас. Това че нямало работни места никак не е вярно. Има, ама на хората не им се работи, а искат да получават заплата по-голяма от моята, само че за нискоквалифициран труд.

# 712
О,Селил,работа има бол.Но според мен,в моя случай,пускат питомното,за да гонят дивото.Вярно,на всеки му се иска да взима повече пари,но на каква цена.Не бих зарязала реалните осигуровки,редовното заплащане,неправенето на проблеми за болнични и отпуска,за,да речем,100лв повече Rolling Eyes .

# 713
Renko, същият случай...и става въпрос точно за едни 50-100лв. повече.
Сега ще им ги увеличим с толкова заплатите, но...лошото е, че с това качеството на работа няма да се промени.

# 714
  • София
Добро утро!

Вчера почнахме петъчно, затова днес не трябва да се излагаме, ако ме разбирате, и да продължим в същия дух, а може и по-ударно.   Mr. Green

Снощи бяхме със съседите навън. Пихме уиски с ядки, имаше и луканка. Чудничка обстановка. Аз и детето се прибрахме културно към 22,00 ч, а мъжете останаха навън. В 5 сутринта ставам до тоалетната и виждам, че в кухнята лампата продължава да свети. Веднага ми светна червената лампичка, че мъжът ми може още да не се е прибрал, тъй като той, като някаква бабка, ходи и изключва лампите. Влизам в спалнята (аз тия дни спя с Кати, че тя гледа някакви страшни клипчета и до тоалетна я е страх да отиде сама) и ни мъж, ни нищо! Аууу, че като подпалих. Погледнах през прозореца - пейките празни. Отворих входната врата и веднага локализирах гласове на третия етаж. Че като се юрнах - чукам на вратата на съседа, а отвътре се чува бодро - влизааай! Само отворих, хвърлих възможно най-отровния поглед на който съм способна, посочих мъжа ми и му казах - тръгвай пред мен! Той послушно заслиза по стълбите, а съседа (много готин тип, жена му също) радостно възкликна - Ееех, колко е хубаво човек да си има жена! Чао, Тониии!  Joy Признавам си това смекчи реакциите ми и си прибрах мъжа тихо и кротко.  Crazy

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 09:52 от Тонка*

# 715
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз като Алечка спах крайно недостатъчно - чак след 3.30 съм заспала, дотогава мислих колко несправедлив и жесток е животът.

Титина, само като те прочетох и си притесних, представям си да съм там, на твоето място и да чакам да дойде голямата вода. А защо не искаш да затворят училищата? Не е ли по-добре децата да са си по домовете, при мама и тате? И каква голяма вода чакате?

Буболина, да ти е жив и здрав синът и да ти доведе една добра снаха, щом това искаш! Ама нека първо се наергенува момчето, после да не му остане комплекс за неизживяна младост. Joy

Мари, аз си купих турмалинова яка за болките във врата и горната част на гръбнака. Два дни я слагах и ми мина. Ама дали от нея или от само себе си, не мога да преценя. Една приятелка е дистрибутор на продуктите, тя ми я препоръча. Даже купих и такъв колан за сина ми, че него пък го боли кръстът.

Като заговорихте за работа и заплащане, вчера се обадих на телефон, залепен на входната ни врата, за куриерски услуги към зъботехническа лаборатория. Помислих си, щом е залепен на вратата, значи търсят човек от района, значи тук наоколо ще се разнася, каквото ще се разнася. Обадих се да питам каква е заетостта, щото си помислих, че едва ли ще е всеки ден или поне ще можеш да си планираш деня. Оказа се, че от 9 до 18 трябва да съм на разположение, когато ме повикат да разнасям и районът е доста обширен от Люлин до Слатина, основно в централната градска част. И затова дават 300 лв. Ами как да се навия за 10 лв. на ден цял ден да обикалям София?

# 716
  • sofia
Буболина, да ти е живо и здраво момчето!

Така де, Тонка, като не може сам да се контролира е хубаво да си има жена Smile

Кафе машината в работата нещо се е задръстила, а е някакъв шибан модел и не се разглобява лесно. Почистихме, както обикновено - не ще, няква голА-водА пуска. Гледам винтчета и си викам "а, имам инструменти в шкафа, ей сега ще я разглобя", а то тъпите винтчета с някаква "еврейска звезда" Rage Баси мизерната кафе машина.

Сесили, Ренко, обикновено не само от заплата идва недоволството и има достатъчно проучвания, че размерът на възнаграждението е един от многото фактори за удовлетвореност на работното място.
Мъжът ми получава добра заплата, административно всичко е ок във фирмата. Производство са, но толкова некадърно се ръководи процеса, че не е истина. Той щото е междинното звено между началниците и работниците и обира негативите и на двете страни. От известно време обмисля да се разкара.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 10:01 от vesi1

# 717
  • София
О, честит рожденик на Буболинаbouquet Да е жив, здрав и много щастлив!

# 718
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тонка, благодаря ти, че ме разсмя. Hug
Представих си те как подкарваш развеселения симпатяга пред себе си с остена.

Това дето Кати се страхува да отиде сама до тоалетната, ме заинтригува. Нашият почти седемгодишен юнак и той така. При мен, понеже апартаментът е голям и коридорите дълги, като отида да простирам на балкона, той се чувства изоставен и започва да ме издирва паникьосан.  Пътят от хола до банята също му се вижда прекалено дълъг, за да го извърви сам и трябва да го придружавам.  Всякакви филмчета със зомбита и прочие простотии са му вече недостъпни, баща му сложи филтър дори на моя компютър. Обаче се страхува. Загубата на дядо му също много му се отрази. Той по начало си е чувствително дете с нежна душа, сега още повече.

# 719
  • София
Светалчо, искам и аз такава яка отдавна! И на мен ми казаха, че ако си слагам, да ми държи прешлените в правилно положение, когато се схвана, ще минава по-бързо. Колко струва, има ли различни видове или е само една? Ще ми поръчаш ли на приятелката ти, ако реша?

Общи условия

Активация на акаунт