Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 952
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
" Бабо, много ви  е як боба. Утре може ли бобена салата? "
Е, как, смилянски боб Peace.

# 691
  • София
Корема пълен г* за весел .

# 692
  • някъде ... тук ...
Как ми се е доял бобец, особено в гювеч. Другите манджи в темата не ми влияят хич, ама тоз боб.
Все не остава време, а и мога да го ям на обяд само.

# 693
  • София
Спирам да ям, че няма да имам сили за проектирането.
Чакайте и аз да ви кажа една смешка от днес. Сгласила съм бебето с едно жълто гащеризонче, съвсем на телетъбисче приличаше😍, гушнал го малкия му батко, държи го пред огледалото, гледат се и го жали- Козуначкооо, Козуначко, няма да можеш да си намериш приятелка, С ТИЯ ГОЛЕМИ БУЗИ😂😂😂
Направо се напиках от смях😂 Тия деца са неизчерпаем извор на бисери.

# 694
Ох цял ден драма мелодрама на работа, обаче в пуш паузите с глас съм се смяла с вас Grinning Ама вий проектирате сега, пък аз съм си обула чорапи, защото ми замръзнаха краците, баси.

Ходихме на кортовете, мъжът ми игра тенис, аз подпирах един шезлонг с книжка. Ми така де, няма да се моря. Утре пак Grinning После на бира с приятели. Той пи бира, аз трябваше да паркирам. Не се получи твърде Grinning Харесала съм си аз една поляна до реката, той не - далече било. Далече, ама на никого няма да преча като съм спряла като румънски тираджия Grinning

# 695
Аз свърших работа днес набързо за 3 часа.

Аз готвех боб с наденица преди два дни. Много го уважаваме и ние.
Днес набързо беше пълнозърнеста паста фусили с борколи, лещо/бобови кюфтенца и бита сметана сос.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 15:53 от Анонимен

# 696
Аз пък боб не ям.
Детето на тенис, а аз с книжка на климатик...очакваме урагана да ни удари.
Дано утре не затворят училищата и голямата вода да дойде след 11. Мъжът ми пътува към дома и ми е много притеснено.

# 697
  • На брега на реката
Контеса, поздравления за успехите на детето, да е все така успешно и да ви радва.

Титина, стиснати палци за вас. Дано ви се размине.

Аз пък да ви се споделя, че днес големия ми син е рожденик. И двамата ми са този месец, ама малкия лъв, пък баткото дева. Да ми е жив и здрав и много късмет и успехи да има, пък и да ме прави свекърва вече, че нещо му се услади ергенския живот.Sparkling Heart

# 698
Буболина, да ти е жив и здрав синът и да ти носи само радост!

Добро утро!
Спах крайно недостатъчно и днес ще съм кривак, а ще имам мнооого работа. Допивам си кафето и започвам да разсъждавам какво да облека, че да не замръзна сега и да не се сваря в собствен сос после...

Хубав ден ви пожелавам!

# 699
Добро утро!
Бобулина, да ти е жив и здрав.
Ама съм патка заспала... Тези дни въобще не връзвам ден от седмицата с дата и така снощи заспивайки се сещам, че съм пропуснала да честитя годишнината от сватбата на приятелка, а сега виждам датата и разбирам, че не било даже вчера, ами в сряда. Ох, не е лесно.
Утре се колебая между много неща, и работа имам, ама най ми се иска да се качим с детето на Алеко, та май ще отсвиря част от работата и ще си направим кефа.

# 700
  • София
Аз днес съм на кантар Бистрица или Южния. Натежава парка, че да покарат дребусите колело, защото горе в планината много им се набиват дупетата на твърдите седалки от неравния терен, но пък и на планина ми се ходи. Ще поумувам още малко.

# 701
Добро утро.
Бобулина да ти е жив и здрав!
Контеса, честита награда на вас!

# 702
# 703
И аз съм така, Трънче. Тоя врат ме отпуска много бавно, а сутринта минаха да изчистят контейнерите и да окосят тревата с 4-5 косачки.

# 704
Допивам си кафето и започвам да разсъждавам какво да облека, че да не замръзна сега и да не се сваря в собствен сос после...

Както казаха в едно модно предаване, избирайте облекло тип "зелка", да имаш да сваляш по нещо. Тъй сме ние ранобудните, тия дето отиват към обяд /т.е. в 9/ на работа нищо не знаят за тия ни модни мъки.

Буболина, здраве и късмет на момчето ти!

Общи условия

Активация на акаунт