Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 957
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Джени, със сигурност и ние ще се опънем в Гранда. Децата не искат и да чуят за друго кино.
Тоя портокалов мармалад никъде не го видях миналия път, а и него издирвах. По едно време реших, че съм се объркала и е било някакво друго, а не от портокали.
Така се наядохме с риба и салата, че хич не ми е до проектантска дейност. Ще излезем навън със съседите да ударим по една бира и съвсем да се омързеливим.

# 676
После ще питаш 20 пъти хубаво ли беше Stuck Out Tongue Winking Eye

# 677
  • София
Райче, това към мен ли, че изобщо не мога да зацепя за кое дали е хубаво. Иначе за 20те пъти си го навързвам някак.
Ама и вие сте едни изтъкнати злобарки. Признайте си, че люто завидяхте на жената. 😂

# 678
  • Sofia
Тоя портокалов мармалад никъде не го видях миналия път, а и него издирвах. По едно време реших, че съм се объркала и е било някакво друго, а не от портокали.
И той там,около кърда,на същата ирландска фирма...и да ти кажа, по-ми спорИ от лимончето  Blush  Crazy

# 679
Към тебе ами, хапване, лафче с комшиите...че тя нощта къса ще дойде Kissing Heart. И ние тъй де, отиваме да гледаме мач с компания. И утре е ден, или нощ Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 680
  • София
Джено, толкова ли не можеш да излъжеш благородно, че портокаловото сладко е много гадно и не е за мен. Ама поне съм по модата сега с голЕма дупара.

# 681
  • Sofia
Джено, толкова ли не можеш да излъжеш благородно, че портокаловото сладко е много гадно и не е за мен. Ама поне съм по модата сега с голЕма дупара.
Ай,ай...не се праЙ,дупара-трънки. 'земи си опитай от мармалада,няма да е грешка  Hug
Обаче аз днес, в тоя хлад,си викам ще се намъкна в дънки.Брех...едвам дишах.Знам си аз,че прани дънки не е оферта да обувам, ама се назобих с благинки, въпреки това  bowuu. Та,тъй за дупарите  Whistling

# 682
  • Варна
Изкарахме детето на площадката до блока, а вместо да си играе кротко и ние да си лафим с комшиите, по неволя бяхме свидетели на междусъседска свада, ама яка ви казвам. Грозни истории.

# 683
 Ще ви се оплача. Направих си разходката около града за по- малко от час и защото ми беше малко реших да чистя тревата покрай тротоара на къщата ни. Малиии, ми то ми се виде цял замък. Отидоха ми ноктите. Е, вече са оправени, ама заниманието ми е мноооого тегаво. Аз съм изкъпана(нали нещо проекти ще отмятаме и броим положителните емоции), ама тоя врат още ме боли.

# 684
Ох, бе не съм ви чела от вчера, на път бяхме, премеждие имахме, малкия дявол за щастие. Влязох през тела да питам за столове Joy Но сега се връщам ще изчета всичко и ще се изкажа за оргазмите или там каквото сте надробили.

Ще видя сайтовете, които сте ми дали. Отчаяна съм, тези които съм харесала са с 50 -60 дни работни! срок за изработка, варненска фирма. Други не си харесах. Мартинели нещо са мн дълбоки, ако викам да се облегна краката ми не опират земята, а и 480 лева за стол, айде нЕма нужда Crazy Осем ми трябват , не два Crossing Arms

# 685
  • Пловдив
    Момичета, кажете магазин за трапезни столове в Пловдив? Бях в Мартинели и в един с турски столове, нямат каквото търся. Сега не знам накъде да хващам.
    На ъгъла на 6-ти септември и Източен.

# 686
    • Sofia
    От тия Макаронови, човек не може се добере до Варна  Crossing Arms. Мама ми се оплаква, че са на летището и е чудо. Да видим с какъв аутфит ще се барнат Бабинка и Генерал Деси  Laughing. Заръчала съм й да папарачи.
    Моите двама се разшляпаха с джагите,после планирали билярд  Shocked.Посред нощ.Добре,че съседите-младоженци са на сватбено пътешествие,че бая врява се вдига.
    Жаки, изпратихте ли израелската кака? Идвйте в София,ще ви намерим столове  Hug.

# 687
    • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
    Ей, не се спряхте, начи! Двайски, кърд, мармалади - милост нямате!

А пък пилоновата мацка я скрихте, та не я видох.

А кака ви направи домашен Хайнц (кетчуп). Почти едно към едно.

# 688
    Грах за обяд, варена царевица следобед и боб за вечеря. Мама ми я бива в планирането на балансирано меню. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Поне децата са щастливи, хапнаха добре. " Бабо, много ви  е як боба. Утре може ли бобена салата? "
     Ще ме уморят. Мисля да мина на диня.

# 689

Темата днес е Иуууууууу както казвали децата ви  Sick

Това е достойно за заглавие на нова тема- Ииууууу, както са казали децата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт