Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 900
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Тонка, как се замъкна мъжът ти на работа след среднощните веселби?
Ха, то само това оставаше, да го мъкна на работа.  Mr. Green Отишъл си е сам, с колата. Не е малък, да се оправя. Аз следобяд само ще го прибера от офиса.

Сесили, не знам кой ги прави тези проекти по санирането, но при нас всички, които искат затворена тераса, ще му я изградят с итонг и ще сложат дограма. На останалите ще махнат едни гадни черни ламарини, които са оригиналния вид, и слагат итонг.

# 751
Как с колата бе жена, че той не е ли пил?  Внимавайте в такива ситуации, защото, дори след часове съм, алкохола си е в кръвта и на практика си си пиян, макар че не се усеща.

# 752
  • София
Сватя, той твърди, че не е пил при съседа. Ял тирамису.  Whistling

# 753
  • София
Да ви питам нещо, ако може да помогнете с информация  - някой скоро пътувал ли е с влак около София? Интересува ме по коя линия има нови мотриси. Искам да заведа малкия на кратко пътуване с влак - напр. София-Перник, София-Банкя, София-Своге или нещо подобно като разстояние, но държа мотрисите да са от новите и да са чисти. Та ако имате впечатление за влаковете по близките дестинации, ще съм много благодарна да споделите. Приемам и други предложения за направление. Единствените ми условия са влакът да е чист и пътуването да е до 1 час в едната посока.

Тонка, на млади години баща ми твърдеше, че в края на вечерта няма нищо по-хубаво да завършиш с торта и вино. Много си вървяли Whistling

# 754
Тонка, ако е ял до пет тирамису, от Марсалата пак ще е пиян Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 755
ЖълтоЦвете, доколкото знам София-Перник се обслужва от сименсите, новите мотриси.

# 756
  • Варна
Джена, пристрастен потребител си според общия ти брой постове. Но те са разделени по форуми. Аз например тук, в клюкарника, съм редовен потребител, а в СО съм само потребител.

Захир, надявам се и до Варна да стигнеш някой ден Simple Smile

# 757
Почнах основно чистене на детската стая. То завеси, пердета, щори, прозорци, подреждане на библиотеката, на гардероб, на шкафчета, пране на пътеки...... Ай да ми е честито.
Иначе съм щастлива. Подаръкът за 8-март вече ми е купен.

# 758
До Перник има доста от новите, но не знам дали всички са такива. Иначе аз бих отишла до Банкя.

# 759
  • постоянно
За кой 8-ми Март Мари , миналия или идващия  #Crazy

# 760
Мари ще ходи на концерт на 04.2018 Simple Smile Та затова ще ѝ е за следващия 8-ми подаръка.

# 761
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жълто цвете, има от новите мотриси по маршрута София-Банкя, но съм ги виждала само от колата, не знам вътре чисти ли са.
Ако не ти е спешно, остави го за другата седмица, таман ще имате цел с младежа - ще ми дойдете на гости. Щото няма да съм там преди 3-ти-4-ти септември.
Преди 2-3 години имаше много готин стар влак с парен локомотив  през лятото, точно за такива излети с деца, да се порадват на влакче, като че излязло от детските книжки. Обаче се развали и така и не го поправиха. А като надуеше свирката, всички се спираха да го гледат и дечицата махат от прозорците, пък ние им махаме в отговор. Много мило едно такова, връща те в забравени времена...

# 762
Захирче 🤗 Аз не карам особено, само с мъжът ми. Притеснявам се, защото ИЗОБЩО не мога да паркирам. Много ми е голяма тази кола и ми е трудно. Мога да се закарам от точка А до точка Б, но от мисълта, че не мога да паркирам ме обзема паника и за това само с него. Ще ходим на полигона да тренирам, но не знам кога, той все е на работа. Истината е, че нямам и никога не съм имала желание. Наложително беше заради къщата. Той се кефи и си кара, аз се возя и давам акъл 😂

На работа циркът продължава. Добре, че е петък...

# 763
А, има и сега - Баба Меца. Ама го пускат рядко, по празници и съответно е гъчканица голяма.

# 764
  • sofia
Да ви питам нещо, ако може да помогнете с информация  - някой скоро пътувал ли е с влак около София? Интересува ме по коя линия има нови мотриси. Искам да заведа малкия на кратко пътуване с влак - напр. София-Перник, София-Банкя, София-Своге или нещо подобно като разстояние, но държа мотрисите да са от новите и да са чисти. Та ако имате впечатление за влаковете по близките дестинации, ще съм много благодарна да споделите. Приемам и други предложения за направление. Единствените ми условия са влакът да е чист и пътуването да е до 1 час в едната посока.
Преди време ходихме с влак до гара Бов (по линията за Своге). На отиване уцелихме от новите мотриси, аз бях много впечатлена. Но на връщане се върнах 30+ години назад във времето.....децата казаха, че повече на такъв влак няма да се качат.

Общи условия

Активация на акаунт