Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 118
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 990
И ти си гадина Simple Smile. На мен денят ми почти мина Simple Smile.

# 991
Трънче, ЧИД на патерица Hug

Марче, ти какво ядеш всъщност, 5 неща на кръст Laughing
Аз всичко обичам, за съжаление Rolling Eyes

Айде вече да свършва сезона, че ми писнА Mr. Green

Лиляна, мен ме пожалиха за матурите.Ама като наближава уч.година и ми се обръща всичко Tired

# 992
Марчето нищо не яде и само дразни, като Яна с тортите, които и тя не яде (скръстени ръце). Лоши, лоши съфорумки.

# 993
  • Ямбол
...
Лиляна, мен ме пожалиха за матурите.Ама като наближава уч.година и ми се обръща всичко Tired
Аз тази година имах зрелостник и нямам право по закон да бъда квестор. Обаче за лятната сесия вече можело, понеже синът ми вече мина матурата. Ако се бях заяла и да си държа на буквата на закона, ама не съм от тия.
И на мен ми е притеснено за точно тази учебна година. Струпват се много обстоятелства, които ще я направят тежка за мен. Остават още само 4 неработни дни. Даже на 6-ти съм ангажирана с обучение. Scream

# 994
Станах рано,направих палачинки и наготвих прясно зеле с пуешко.Ошетах балконите и нагледах градинката.Заради снощната буря събрах сума ти паднали домати,но поне няма да поливам.Сега си пия кафето с вас и отиваме да яздим.Като се върнем ще си търся нещо за четене,че пак останах без интересна книга.Трябва ми нещо леко за бързо четене,че заминаваме в петък,а имам да оправям куп неща.
Стейси,сори за проблемите с моста,мразя проблеми със зъбите.
Даун,прахосмукаченето не е за крехка жена като теб,делегирай го на синчето.
Светкавица,И аз чакам с нетърпение снимки с нестинарите и други хубавини.
Светалчо,ако продължаваш да пишеш все така увлекателно,май няма да си търся книга!

# 995
Точно тази салата си приготвих в кутия за обяд-  домати с моцарела и босилек Simple SmileИ супата на Даун би ми харесала и то много, всичко зелено обичам.
Вчера Миа беше сготвила уникална манджа пиле с картофки, ама наистина много вкусна! Много съм горда с нея, вече готви 7-8 неща и то добре.
Регистрирах я в Уча се, хареса и, вчера правеше някакви тестове по биология 96 от 100- много добре, ама химията....трагедия. Явно там ще иска наблягане.

Оня ретроградния Меркурий свършИ ли?! Щот мен сега ме почна...Онзи ден ударихме колата, развали ми се миялната, докарахме от вкъщи нашата, една вечер ми и снощи пак не пълни?! Не знам какво става, а тя е хубава и си работеше идеално, сега издава странни звуци и май ще ме остави и тя.
Жаки пък ми е с гнойна ангина, ама съвсем в началото я хванах и се свърна бързо, миналата вечер обаче беше с много висока Т...
За столовете знаете - няма! Ще ядем на пластмасови сигурно месеци...
Малко по- късно ще сложа снимка на този, който съм харесала, може пък някой да е виждал подобен...

Та ми е един такъв тъп период. Лятото и то свършва, хладно е доста сутрин и вечер, нещо мина, като ден, не го усетих.
Само мисля как ще се оправям с местенето, как ще свикнат децата по новите училища, дали е за добро новото ни начало и те такива неща. Не мога да спя добре, според фитка ( ФитБита според Жаки:)))) снощи имам само 54 минути дълбок сън, крайно недостатъчно....

Пия кафето и отивам да тичам, барем това да свърша.

Захирче, съжалявам че минаваш през труден период. Сещам се за -" Когато се затварят врати, се отварят порти" Лошото сега може да се окаже добро в дългосрочен план. Ако имаш нужда пиши Hug
Ще го нахраним мощно:)

# 996
Ха ха, Трънче, къде видя душо крехка девойка Simple Smile.

Супата е почти готова и смятам да и метна и едно синьо сирене, което се подмотква в хладилника.

# 997
  • Варна
Това с личните в новата версия наистина е кофти. Аз се научих поне веднъж дневно да влизам специално да проверявам за лично.

Второ кафе пия вече, блажено опната на дивана, с интересна книжка. Ми неделя е пък Simple Smile

# 998
  • Ямбол
Нашите столове са от Нов дом, понеже масата взехме от тях и да са в комплект. Иначе всичко останало ни е по поръчка. Понеже масата я искахме по-масивна и дълга, почакахме около месец и нещо за доставка и ние си откарахме известно време като на пикник в хола.

# 999
Лили, я кажи кой боб, на коя фирма е вкусен и увира бързо? Че моите искат, а аз от магазин от много отдавна не съм купувала.

# 1 000
Добро утро. Чакам мъжът ми да ми донесе нещо за закуска, че напоследък ми става лошо, ако не закъся преди да стана... После трябва да бързаме към нашите да им се помогне с една работа и да минем следобед през Джъмбо за аква обувки. И за днес горе-долу това е, вчера мъжът ми чисти, че ми беше замотано, пък аз прах.
Жаки, дай столовете много изгледах тия дни.
Получихме си проекта на къщата, две големи торби чертежи е... Но едната част я върнах за преработка, много е спал проектантът, ама кака ви що проекти е изгледала, хванах го аз, че спи Sunglasses

# 1 001
Светалчо, с белката е лесно. Има едни устройства, вкл се в контакта. Излъчват вълни недоловими за човека, но подлудяващи гризачите. Трябва да ги има в селско-стопанските аптеки, и попринцип са против мишки и др гризачи.

Не мога нещо да заспя. С целия си акъл отидохме на гости и на връщане карах около 50 мили в ужасен ураган. И адреналина ми е на макс. И продължава да вали , и ако не спре.....ще ни залее.
Улиците вече са затворени.

# 1 002
Титина, дано спре!
А аз за поредна нощ не спах, отвратително е, поне събота и неделя си доспивам, но през седмицата ми е ужас.

# 1 003
Титина, дано да утихва вече този ураган Hug
Помня преди години моя приятелка преживя Катрина, а аз тук щях да умра от ужас. Успяваше да ми пише от време на време, а после като говорихме като хората, каза, че е било апокалиптично изживяване. Заправила съм вече подробностите, но си спомням колко ме беше страх за нея.

Светалчо, има един препарат, с който се мажат гредите. На мен ми го оставиха майсторите, защото и по моя покрив имало следи от дървояди. Ето този е:
http://boche-spam283-/bochemit-na-vodna-osnova/%D1%85%D0%BE%D0%B … B8/bochemit-plus/
 Казаха, че може да се напръска с пръскачка, но по-ефективно било да се маже като с боя. Колко има ефект не знам, но те го ползват интензивно. Чичо, който строи дървени къщи също потвърди. Не знам колко струва, ама няма да е като нов покрив...

# 1 004
  • Sofia
Мър,Декатлонските аква обувки са по-читави от Джъмбовските  Peace.
Чудя се да довърша ли вчерашната ше(И)тня  Mr. Green или да ходя с моите да им преча на тичането в гората  Whistling.Щяла съм да ги бавя,моля ви се  Shocked.Аз? Лекоатлетката  Crossing Arms. Вчера цял ден им се пуйчих по повод една къснопетъчна случка, та снощи ме омилостивяваха.  Crazy
Том Круз в "Наркотрафикантът" не е лош, а филмът е забавен  Peace.
Белка сякаш не искам да имам  newsm78.
Надничам през терасата- пак върволяк от планинари с коли се точи покрай нас  Close.
Честит празник на Трънчето,с ден закъснение  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт