Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 132
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 975
Даун, разбирам те. И аз съм още не- активна заради моя пръст. Но ти ако имаш голямо желание за чистене може да сложиш и ръкавица.
Лиляна, на тия с хляба не може ли да им се обадите и да се върнат?

# 976
ЕЕеее, Даун, каква е тази опасната прахосмукачка Hug

Аз съм така в кухнята, вечно си причинявам някоя травма. Да пъти по ред събарям тавичката на парти грила, след като съм пекла месо и оливам всичко в мазнина. Обичайно след като съм изчистила. Или се изгарям на нещо редовно. Бе не е за мен тая работа....

# 977
  • Варна
О, мен ме шиха преди три години след като се заклах, миейки стъклена чаша, която се строши в ръцете ми.

# 978
Не знам каква е тъпата прахосмукачка, но без да искам минах с нея през крака си и дори не ме заболя. То за това и всичко е в кръв, защото се усетих, чак като ми стана мокро.

Всичко е наред, не е кой знае каква рана, ама ми създаде още чистене, което не е добре.

Отивам да набера киселец сега и да си направя супа за душата.

# 979
  • Ямбол
Тъкмо пристигна момчето. Ще има хляб. По принцип им имаме телефоните, но мъжът ми се оправя с това. А той е в Приморско и не искам да го будя.

# 980
О, Даун, ич не те мисля. Спокойно може да си продължиш с чистенето. Не си търси оправдание. Аз си мислех, че пръст на ръка си срязала.

# 981
Гаднярка Simple Smile.

Приключих почти, само седин парцал да замаскира кървавата баня и се мятам да си правя ребра и пърленки Simple Smile.

Гладенето пак май ще се отложи Simple Smile.  Но първо ще си забъркам супа от киселец.

# 982
Иначе за супата ти завиждам. От години не съм яла такава. Всъщност повече от 20.
Нали лапад и киселец са различни неща, или бъркам?

# 983
Различни са, но не се усеща разликата, когато наблъскаш лук, чесън и джоджен. После и слагам сирене Simple Smile.

По принцип я обичам с ориз, но ако трябва да  е режимна  и слагам сметана .

# 984
С лука, чесъна, джоджена и сиренето ме изгуби. Иуууу!

# 985
Много си пък модерна с това Иууууу Simple Smile. И салатка с моцарела, домати и босилек ще си направя пък, а ти повръщай в ъгъла Simple Smile.

# 986
Да бееее! И аз ще си наготвя нещо вкусно. Оф, и със салатата ме загуби.

# 987
Знам, нарочно я споменах Simple Smile

# 988
Добро утро!

# 989
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Eeee, как да не се усеща разликата? Киселецът си е кисел.
Даунче, искаш да кажеш, че онази част, която се движи по пода, те поряза? Толкова е остра?

Аз щях да ходя с  една приятелка на планина за една седмица, обаче ни се размина - майка й се разболя. Затова ще отида в Банкя, а там ме чакат разни ужасии, с които трябва да се оправям - белка на покрива и дървояди в покривната обшивка. За главата съм се хванала, не знам как ще се оправям. и двата проблема били почти нерешими, ми казват патили. А още по-голям ужас ме обхваща, когато се сетя, че за дървоядите, според повечето специалисти, няма друг лек, освен да се сменят гредите на покрива. Което означава да се разпокрие къщата, да се сменят и после пак да покрие. Нямам ресурс за такава мащабна дейност. ( А каква е гаранцията, че новите греди ще са без дървояди, никой не знае.) Така че засега това не мога да го направя. Обаче трябва да се подмажат капаците на покрива, че белката си ги размества, както й харесва, но това е лесно, ще извикам един човек, който преди десетна дни ми изчисти улуците. И ще се надявам, че тя вече не може да се промъкне под керемидите и да живее на покрива ми. (Прочетох, че обичала лешници и орехи. Току до стрехата се извисява разкошен цариградски лешник и си я представям как си лежи блажено, кръстосала едното краче връз другото, едната лапичка под главата, а с другата се пресяга мързеливо за лешник, махайки доволно с пухкавата опашка. За завиждане е тя, пък аз си бъхтам главата как да я прогоня. Трудно ще стане, защото съм й осигурила разкошен живот - от другата страна на покрива се протяга прословутата ми дива череша, любимо белкино лакомство (се оказа), а под стрехите лястовичките щом направят гнезда и снесат яйца, таз чортова гадинка или им изпива яйцата или изяжда малките пиленца.(набавя си протеини) А аз се чудя коя гад ме лишава от лястовичките всяка пролет.)
А бе мразя къщи аз, ама баш на мен се падна да имам.

Жълто цвете, на ЛС ще ти напиша телефона, да се обадите, ако идвате  с влакчето.
Пиша ти го тук, щото с новата версия аз никога не разбирам кога имам ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт