Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 235
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Street of Dreams
Титина, кураж и един нов прекрасен дом!

# 196
Титина  Hug съжалявам ...
Желая здраве! Другото ще се нареди!
Дали това няма да ускори прибирането ви?

# 197
  • DE
Като знам с какво желание правеше нещата, направо ми се насълзиха очите. Важното е, че сте добре, другото ще се оправи  Hug

# 198
  • Canada
Titina,  Hug

# 199
Titina, от скоро следя групата, не знам точно какво се е случило. Но в преден пост, една дама беше написала много вярно, " дом има там, където има семейство ". Желая ви кураж!
Бих искала да попитам. За плътни завеси, каква материя/плат бихте препоръчали?

# 200
За плътни само блекаут,  сърахотен е.
Титина пожелавам с кураж и много любов да сътворите своя нов дом

# 201
cvetinkka,
https://www.pinterest.com/pin/57491332716438627/ тук има още, ако ще ти помогне. Може някой да ти нарисува.

Благодаря, харесах даже още няколко Simple Smile

Titina, аз също от скоро следя темата, но ти пожелавам да успеете да се възстановите,  след Харви, възможно най - бързо. Важното е, че вие сте добре!

# 202
  • София
А за блекаут завесите, кое е по-добре да търся - готови завеси или плат? Гледах сега едни в Айко, които са намалени, но не ми харесаха като цвят.

# 203
Можеш да си избереш плат и да ти ги ушият. Аз лично така ще постъпя.
И пак ще се допитам до вас, какъв цвят би отивал на спалня, боядисана в лилаво? Прозорците са френски и много на брой. Обзавеждане все още няма ( а това, което има ще е временно ). Но завесите са ми спешно, за да може бебка да спинка спокойно, без да хваща тен. Забравих да кажа, че тавана и няколко от колоните са в бяло.
Благодаря на всички Simple Smile

# 204
И пак ще се допитам до вас, какъв цвят би отивал на спалня, боядисана в лилаво? Прозорците са френски и много на брой. Обзавеждане все още няма ( а това, което има ще е временно ). Но завесите са ми спешно, за да може бебка да спинка спокойно, без да хваща тен. Забравих да кажа, че тавана и няколко от колоните са в бяло.
Аз сложих сиви завеси и пердета, но зависи вашето лилаво в кой нюанс е точно...

# 205
За жалост нямам снимка на стаята, но е една идея по-тъмно. Аз също си мислех за сиви, може да взема от по-светло сивите. Просто за момента друга идея не ми хрумва...

# 206
Аз сложих сиви завеси и пердета, но зависи вашето лилаво в кой нюанс е точно...
Ако имаше вероятност за бели мебели в спалнята ни, може би бих сложила бели завеси.
Но тъй като не планираме бели мебели, избрах сиви завеси - стана хубаво.

# 207
  • София
Аз бих сложила бели завеси за да не стои стаята "захлупена".

# 208
  • Варна
А за блекаут завесите, кое е по-добре да търся - готови завеси или плат? Гледах сега едни в Айко, които са намалени, но не ми харесаха като цвят.

Готовите завеси са доста по-евтини, ако харесаш готови и са подходящи за твоя корниз, аз бих предпочела.

За родителска спалня няма лошо да е тъмно, уединено, приглушено осветление. Да не забравяме, че спалнята е за двама - него и нея.

Важното е на собствениците да им харесва, а и зависи спалнята за какво я използват, понякога има повече предназначения при маломерните жилища.

# 209
...
Важното е на собствениците да им харесва, а и зависи спалнята за какво я използват, понякога има повече предназначения при маломерните жилища.
Момичето, което питаше за лилавата спалня беше с "бебка" Simple Smile Та спалнята ще е за двама, но плюс бебешка стая засега поне. Плътни завеси трябват, но аз бих заложила на светъл цвят.

Общи условия

Активация на акаунт